birlikte başlayalım mı buna :) veya sen başladın mıbende bugün başladım hiç kilo veremeyen biriyim bakalım nasıl etki etcek bende açlık hiçbir şekilde olmuyor sonucu yazarım
Merhaba solanum ölçülerimiz aynı. Bende düşünüyorum Hurma diyetini sizin ne kadar verdiğinizi çok merak ettim. 1 haftada kaç verdiniz ?merhaba hanımlar bir de bunu deneyeyim bakalım..
bugun başlıyorum fakat kahvaltı yapıp bunu dıger ıkı ogun yapıcam.
kahvaltım 100 calori..
öğle ve akşam yogurt ve hurmaya devam.. yogurdun ıcıne keten tohumu koyucam 1 yemek kaşığı..
boyum 1.68
kilom 66.8 kg.
hedefim 55 kg.
yanlış hesaplamadıysam 1 öğün yogurt ve hurma 280 kalori yapıyor. herkese bol şanslar nice incecik günlere
Devammi? Sonuc neben dün başladım ama sadece günde 7 hurma ve su şeklinde uyguluyorum.bu sabah tartı -1100 gösterdi ve şevkim arttı tabıki bugün ikinci günüm bakalım aynız hızla verebileckmiyim bugünde.herkese kolaylıklar...
canimm siz yapinda ise yararsa bende yapayim..bende 55 gibiyim..bende 50 olmak istiyorummm...gitmiyor gibi bu kilolarrrrpazartesi iş yerinden arkadaşımla başlıyoruz bakalım...55 kiloyuz ikimizde. hedefimiz 5 kilo vermek. haftasonu hurmaları alıp başlıcaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?