- 25 Ekim 2014
- 39
- 51
- 38
- 46
5.gün: 5.günün sonunda ruh ve beden halim karmaşık... bir yandan hayatımda gösterdiğim en sebatkar iradeden dolayı mutluyum... ve fiziksel olarak kendimi rahat ve dinç hissediyorum... uykum bile daha tatlı... ama öte yandan sanki elimden oyuncağı alınmış çocuk gibiyim :) herkes yerken bakmalar,,,akşamları film izlerken bilgisayarımın yanının boş kalması ve elimi atınca çerez yerine yeşil çay böööğğğğ :) insanların gözündeki o ''bu kiloyla sen daha çok aç kalırsın'' veya ''kızım senin bu kiloların öyle 2-3 günlük açlıkla, 2 günlük hurma diyetiyle gidecek gibi değil, neyin peşindesin'' bakışları görüyorum neyse artık yüzdük kuyruğuna geldik... ne kadar faydasını görürüm bilmiyorum ama namus belası tamamlayacağız bugünümü da başarıyla atlatmış sayılırım... tek kaçağım (ki bence kaçak bile değil ) akşam oğlum patates kızartması istedi... bi çatal dolusu çalmış ve yemiş olabilirim hiç hatırlamıyorum... yani 2-3 tanecik... onun dışında çok susamama rağmen fazla su içemedim nedense... bi de şu yeşil çaya alışamadım gitti... bolca çay, bi tane de şekersiz türk kahvesi içtim... bugün hatta salı sabahına kadar tartılmayacağım... bakalım sonucu göreceğiz... salı sabahı final :) final derken 2 günlük mola, ardından karatay a geçmeyi planlıyorum... başka önerisi olan var mı?