-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Ayak diil pardon atakYaa lütfen Hurmacı kk daş lar. Bi yorum lütfenMigren ayaklarına ne yapmalıyım
Yaa lütfen Hurmacı kk daş lar. Bi yorum lütfenMigren ayaklarına ne yapmalıyım
Mrb cnm bende bugün sabah tartida 96.200ü gördüm. Kilolarimiz birbirine yakın. Bende yarın sabah baslicam ınş. Birbirimizi motive etsek ne iyi olur. Yarissak mi acabaMerhaba lar arkadaşlar.iş güç misafir koşturma derken hurma diyetine bu sabah başlayabildim ancak.umarım irademe sahip olabilir tamamlayabilirim.92 kilo ile başladım.bakalım neler olacak.inşallah bıkmadan boğazımada sahip olarak başarırım.
Mrb cnm bende bugün sabah tartida 96.200ü gördüm. Kilolarimiz birbirine yakın. Bende yarın sabah baslicam ınş. Birbirimizi motive etsek ne iyi olur. Yarissak mi acaba
f.b.t.l cnm ben int. araştırdım biraz çok olumlu yorumlar. Ama hurmayi akşamdan islatmak daha çok etki gösteriyormuş bilgine. Ben birazdan 21 hurmayi bıçakla çizip islatacam kavanoza koyacam
merhaba sizin nasıl gidiyor diyet,Bende buğun ac karnına tartildim 95.600 çıktım. Bugün başlamış bulunuyorum hurma diyetine. Çok sabirsizim şu an sonuç için çıldırıyorum resmen. Umarım diyetin sonunda 5.600ü de veririm 8li rakamları görürüm. Çok özledim 8i cooooooook
ben de bugün başladım cuma son olmak üzere, yani 5 günüm var, umarım tam olarka uyabilirim
@pinkhouselife beni takip et olur mu:)
tartılmadım, tartı ile iş yapmak istemiyorum, yolum daha uzun çünkü,kıyafetlerimden anlarım ben
Grupta kimse olmayınca insan motive de olamıyor. 2 gün yaptım bıraktım. Biraz zorladı gibi ama insan isteyince yapılacak bi diyette değil.94.900ü gordum 2 3 gün gel git misafir olayları oldu diyete uyamadim 95.5çıktım bu sabahmerhaba sizin nasıl gidiyor diyet,
eğer devam ediyorsanız son iki gününüz
Grupta kimse olmayınca insan motive de olamıyor. 2 gün yaptım bıraktım. Biraz zorladı gibi ama insan isteyince yapılacak bi diyette değil.94.900ü gordum 2 3 gün gel git misafir olayları oldu diyete uyamadim 95.5çıktım bu sabah