HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Merhaba lar arkadaşlar.iş güç misafir koşturma derken hurma diyetine bu sabah başlayabildim ancak.umarım irademe sahip olabilir tamamlayabilirim.92 kilo ile başladım.bakalım neler olacak.inşallah bıkmadan boğazımada sahip olarak başarırım.

Mrb cnm bende bugün sabah tartida 96.200ü gördüm. Kilolarimiz birbirine yakın. Bende yarın sabah baslicam ınş. Birbirimizi motive etsek ne iyi olur. Yarissak mi acaba

Valla iyi olur arkadaşim.benim ilk gun bitti sayilir.insallah devami gelir.haberleselim buradan.
Mrb cnm bende bugün sabah tartida 96.200ü gördüm. Kilolarimiz birbirine yakın. Bende yarın sabah baslicam ınş. Birbirimizi motive etsek ne iyi olur. Yarissak mi acaba

Günaydın canım.sabah uyanir uyanmaz tartıya koştum.sonuca gözlerim inanamadı.birkaç kere tartildim.90.6 gösterdi tartı.bir günde 1.400 eksik çiktim.çoğu suda olsa çok motive oldum.yarin sendende güzel haberler bekliyorum.birde evet bende hurmayi ıslatıyorum onceden ama hepsini bir değil.sabah öğünümu yiyince öğleninkini ıstatiyorum.öğleni yiyince akşaminkini.yılmadan devam edelim inşallah sonuç güzel olacak.
f.b.t.l cnm ben int. araştırdım biraz çok olumlu yorumlar. Ama hurmayi akşamdan islatmak daha çok etki gösteriyormuş bilgine. Ben birazdan 21 hurmayi bıçakla çizip islatacam kavanoza koyacam

Bende buğun ac karnına tartildim 95.600 çıktım. Bugün başlamış bulunuyorum hurma diyetine. Çok sabirsizim şu an sonuç için çıldırıyorum resmen. Umarım diyetin sonunda 5.600ü de veririm 8li rakamları görürüm. Çok özledim 8i cooooooook

merhaba sizin nasıl gidiyor diyet,
eğer devam ediyorsanız son iki gününüz

Tamam kuzum hadi hayırlı olsun inşaallah yağlar şıpır şıpır gider
Bence tartıl ama kimseye söylemek istemiyorsan söyleme ama kendin bil
Su ve egzersizi ihmal etme şakın

merhaba sizin nasıl gidiyor diyet,
eğer devam ediyorsanız son iki gününüz
Grupta kimse olmayınca insan motive de olamıyor. 2 gün yaptım bıraktım. Biraz zorladı gibi ama insan isteyince yapılacak bi diyette değil.94.900ü gordum 2 3 gün gel git misafir olayları oldu diyete uyamadim 95.5çıktım bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…