HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Bugün başladım ama ben hurma sayısını ve yoğurdun miktarını azaltmak zorunda kaldım çünkü hurma çok tatlı yoğurduda pek sevmiyorum o yüzden kendime göre uyaraladım ben bir haftanın bitmesine son 6 gün :KK49:

Bugün başladım ama ben hurma sayısını ve yoğurdun miktarını azaltmak zorunda kaldım çünkü hurma çok tatlı yoğurduda pek sevmiyorum o yüzden kendime göre uyaraladım ben bir haftanın bitmesine son 6 gün :KK49:
Bana da hurma çok geliyor 3 adet yiyorum ☺️
En az yarım saat egzersiz yap. Bol bol su iç. Birde Yeşilçay içebilirsin gündüz ☺️

Evet bacılar 55 kilo ile karşınızdayım. ✌✌✌
Kendimi tok ve hafif hissediyorum.
Canımın çektiği tüm yiyecekler için ise "zaten tadını biliyorum. Diyetim birlikten sonra yiyebilirim." Diyorum. :KK66:

Evet bacılar 55 kilo ile karşınızdayım. ✌✌✌
Kendimi tok ve hafif hissediyorum.
Canımın çektiği tüm yiyecekler için ise "zaten tadını biliyorum. Diyetim birlikten sonra yiyebilirim." Diyorum. :KK66:
Canım tebrik ediyorum seni seni kaç gündür takip ediyorum ve bu diyet baya ilgimi çekti başlamak istiyorum bende bundan 2 ay önce 95 kg dum 10 kilo verdim akşam 6 dan sonra bişey yemeyerek ama 85 de çakılı kaldım kaç haftadır yani ödemler gitti diye düşünüyorum acaba bu diyetle kaç kilo gider sence 5 günde tam anlamıyla yapsam tşkler

Canım tebrik ediyorum seni seni kaç gündür takip ediyorum ve bu diyet baya ilgimi çekti başlamak istiyorum bende bundan 2 ay önce 95 kg dum 10 kilo verdim akşam 6 dan sonra bişey yemeyerek ama 85 de çakılı kaldım kaç haftadır yani ödemler gitti diye düşünüyorum acaba bu diyetle kaç kilo gider sence 5 günde tam anlamıyla yapsam tşkler

Çok sağol canım benim. :KK66: :KK66:
İnan Harika gidiyor. Bol su içmek çok önemli ama.
Hele 70 üstü kilo çok daha iyi gidiyor. Bir arkadaşım başladı ilk gün 2 kg gitti. En az 8 kilo gider senden de.
Tok tutuyor kesinlikle acıkmıyorsun.
Ve şifalı hurmanın faydaları yaz Google ye neler neler çıkıyor. Zaten yoğurt ta süper şifa kaynağı. Karbonhidratsız bir beslenme tarzı olduğu için zayıflatıyor :KK66:

Çok sağol canım benim. :KK66: :KK66:
İnan Harika gidiyor. Bol su içmek çok önemli ama.
Hele 70 üstü kilo çok daha iyi gidiyor. Bir arkadaşım başladı ilk gün 2 kg gitti. En az 8 kilo gider senden de.
Tok tutuyor kesinlikle acıkmıyorsun.
Ve şifalı hurmanın faydaları yaz Google ye neler neler çıkıyor. Zaten yoğurt ta süper şifa kaynağı. Karbonhidratsız bir beslenme tarzı olduğu için zayıflatıyor :KK66:
çok tşk ederim canım cevabın için zaten su içmeye alıştım nerdeyse 3 lt içiyorum pazartesi başlamayı düşünüyorum inşallah

Canım 2. diyete devam ediyorsun sanırım kaç kg verdin ? Bu diyetle verdigini geri aldın mı ? Gerçekten yağdan mı gidiyor acaba hiç kas yağ ölçümü yaptırmış miydin ? 2 haftam var ve vermem gereken en azından 4 kg var. Tavsiye eder misin bu diyeti ? Başka tavsiyen varsa alabilirim de tabii :) tüm sayfaları okudum bu arada süper vermişsin maşallah

[QUOTE="caytabagi, post: 51275754, member: 804611"]Canım 2. diyete devam ediyorsun sanırım kaç kg verdin ? Bu diyetle verdigini geri aldın mı ? Gerçekten yağdan mı gidiyor acil aba hiç kas yağ ölçümü yaptırmış miydin ? 2 haftam var ve vermem gereken en azından 4 kg var. Tavsiye eder misin bu diyeti ? Başka tavsiyen varsa alabilirim de tabii :) tüm sayfaları okudum bu arada süper vermişsin maşallah[/QUOTE]

Merhabalar :KK66:
2. Diyetimi 4. Günde bozdum maalesef ama açlıktan değil çevre baskısı :KK12:zayıf olduğumu boşuna aç kaldığımı düşünen sevenlerim buna göz yumamadı ve bozdurdular.:63: Yediğimde bişey farketmedi çok rahat devam ediyordum..
Kilom az geliyor onlara 52 olayım diyorum o_O
Diyet yaptığım sürede kendimi çok hafif hissediyordum kuş tüyü gibi sanki :spor:
7 hurma hiç yemedim en fazla 5 yedim bir öğünde :ruh:
Çoğunlukla 3 hurma ile devam ettim :rapci:
Ben çevreme hep tavsiye ediyorum burada da bu yüzden paylaştım onlarca kişiye de sebep oldum kararlı olup verenler bana dua ediyor :KK54:
Bence kesinlikle dene ama önce inan :KK28:

Bence altın kurallar şöyle;
:KK58: Hurmayı tek sayı tüket bir öğünde en fazla 7 ,
:KK58:En az 3 lt su tüket, (alkali olursa daha iyi olur veya kaynamış soğumuş su)
:KK58:Saatleri aksatmadan tüketilmeli öğünler,
:KK58:Canın birşey çektiğinde " ben zaten onun tadını biliyorum diye kendini frenle!"
:KK58:Gündüz yeşilçay tüket,

:KK58:En az yarım saat tempolu yürü egzersiz yap,
:KK58:Her öğünden önce 2 şer bardak su içebilirsin.
:KK58:Hurmaları geceden suya koyarsan daha çok tok tutar ve kabızlık sorunu yaşamazsın,
:KK58:Ev yoğurdu tüket,
:KK58:Yoğurt yemek istemezsen ayran şeklinde de tüketebilirsin öğününü.

Ve en önemlisi;

İRADENE SAHİP ÇIK :KK73:

[QUOTE="caytabagi, post: 51275754, member: 804611"]Canım 2. diyete devam ediyorsun sanırım kaç kg verdin ? Bu diyetle verdigini geri aldın mı ? Gerçekten yağdan mı gidiyor acil aba hiç kas yağ ölçümü yaptırmış miydin ? 2 haftam var ve vermem gereken en azından 4 kg var. Tavsiye eder misin bu diyeti ? Başka tavsiyen varsa alabilirim de tabii :) tüm sayfaları okudum bu arada süper vermişsin maşallah

2. Diyetimi 4. Günde bozdum maalesef ama açlıktan değil çevre baskısı :KK12:zayıf olduğumu boşuna aç kaldığımı düşünen sevenlerim buna göz yumamadı ve bozdurdular.:63: Yediğimde bişey farketmedi çok rahat devam ediyordum..
Diyet yaptığım sürede kendimi çok hafif hissediyordum kuş tüyü gibi sanki :spor:
Ben çevreme hep tavsiye ediyorum burada da bu yüzden paylaştım onlarca kişiye de sebep oldum kararlı olup verenler bana dua ediyor :KK54:

:KK58:En az 3 lt su tüket, (alkali olursa daha iyi olur veya kaynamış soğumuş su)
:KK58:Canın birşey çektiğinde " ben zaten onun tadını biliyorum diye kendini frenle!"

:KK58:Hurmaları geceden suya koyarsan daha çok tok tutar ve kabızlık sorunu yaşamazsın,

Ve en önemlisi;

[/QUOTE]
Canım çok teşekkürler hurma aldım geçen gün aralarda yiyorum ama onla doymuyorum. Çok iradeli olamıyorum galiba ben :) biraz bogazimi tutmam gerek :)

Ve en önemlisi;

Canım çok teşekkürler hurma aldım geçen gün aralarda yiyorum ama onla doymuyorum. Çok iradeli olamıyorum galiba ben :) biraz bogazimi tutmam gerek :)[/QUOTE]

Olur olur :KK66:

Ben bu diyeti emzirme döneminde kızım 3 aylik bile değilken yapmıştım gerçekten 7 kg verdim ve bünye bir zaman sonra 7 hurmayi bile redetti ki sutum azalmadi arttı...geçen ay tekrar yapmak için aldım 3kg hurma stokladim,malesef ikinci günü migren atağı ile hastahanede buldum kendimi :KK64:naapsam ki fikri olan varmı?

Evett 2 günüm bitti çok şükür :skandal::spor:

3. Günün sabahında tartıldım ve tam 3 kg gitmiş :21:

Herkese tavsiye ediyorum kızlar :sampiyon:

Daha 4 günüm var bakalım kaç kiloya daha elveda diyeceğim :KK23::KK69:

Yok artık 3 günde 3 kilomu? İnanılmaz bişey şaka gibi lütfen doğru diyin şuan çok heycanlandım 76 kiloyum hedefim 60 takipteyim sizi

X