HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Canım bişey sorucam erik ve çilek mevsimine girdik bunun yanında böyle bunun gibi meyveler yiyebilirmiyiz?

Tatlı olmayan meyveler yenilebilir deniyor. (Erik, ekşi elma.. vs.) Bence 1 hafta dayanılır yani iradeniz kuvvetliyse bişey eklememenizi tavsiye ederim.
Ben ek olarak tarçınlı Yeşilçay yapıyorum onu tüketiyorum. Bol su ve hareketli olmakta çok önemli.
Haftanın 3 günü plates,zumba,step ve fitness yapıyorum. Bunlar da pozitif yönde etkiliyor diyeti.

Hmm anladım teşekkür ederim birde ben mesela bu diyeti 1 ay kullansam etkisi hep devam edermi yoksa bir zaman sonra dururmu bişey daha var gerçekten zayıflatıyormu

İlk etapta 5-7 gün arası yapmanızı tavsiye ederim. Sonrasında ise akşam öğünlerini bu şekilde tüketerek kilo vermeye devam edersiniz.
Bir yakınım 15 kg kadar verdi. Hiç bırakmadan. Zor oluyor ama veriliyor yani. Zor olmasının nedeni insanın canı çekiyor. Sürekli kedi modunda bakılıyor yemeklere :)

Hmm anladım teşekkür ederim birde ben mesela bu diyeti 1 ay kullansam etkisi hep devam edermi yoksa bir zaman sonra dururmu bişey daha var gerçekten zayıflatıyormu

Tabiki devam eder. Yoğurt yağlı olmasın birde ev yoğurdu olması tercih ediliyor.
Şimdi başlasanız ilk hafta en az 5 kg gider. Boyunuz kaç?

Ayy çok teşekkür ederim çok moral oldun bana

160 cm boyum 72 kilodayım inşallah işe yarar

Aynı boydayız bende 1,61
Gider hemde nasıl gider biliyormusun
Ben ilk yaptığımda 4 günde 3 kilo verdim
Hemde hedefe senden az vardı. Yani çok kilo daha kolay veriliyor hedefe yaklaştıkça zorlaşıyor.
Kesin karar ver ve yediğin herşeyi yaz. Abur-cubur yeme. Paketli gıda kullanma. Kilo verdikçe kıyafetlerin büyük geldikçe daha da diren. 3 ayda istediğin kiloya ineceğine inanıyorum .

Bende hemen başlamak istiyorum bu diyete aslında. Bugün iyice araştırdım sonuçlar çok güzel. Umarım hurmayı kolay bulabilirim. Hurma alır almaz başlayıp bende sizlere katılmak isterim.

Ayy sen gerçekten bir tanesin bende yarın başlayacağım her gün rapor veririm artık bende ve yemeyeyeceğim şeylerin listesinide çıkartayım bu iyi bir fikirmiş teşekkür ederim canım benim

Bende hemen başlamak istiyorum bu diyete aslında. Bugün iyice araştırdım sonuçlar çok güzel. Umarım hurmayı kolay bulabilirim. Hurma alır almaz başlayıp bende sizlere katılmak isterim.

Hurma BİM'lerde var sanırım.
Şuan kuş gibi hissediyorum kendimi. O uykulu olma halleri gitti ilk günden
Beraber olursa daha da motive edici oluyor

Hurma BİM'lerde var sanırım.
Şuan kuş gibi hissediyorum kendimi. O uykulu olma halleri gitti ilk günden
Beraber olursa daha da motive edici oluyor
Yarın hemen çıkıp bakacağım. İnşallah vardır bimde. Daha kolay olur benim için. Ahh o sürekli uyku hali bendede var. Onun için bile değer yapmaya. Tabi öncelikli çok çok fazla kilolarım. Evet beraber daha güzel olur.

Benimde 15 kilo vermem lazim onceden karatayla 20 kilo verdim ama safra kesesi ameyliyatindan sonra karatay beni rahatsiz ediyor acaba cok vitaminsiz kalirmiyom onu cozemedim

Canım ben başlamadan önce çok araştırdım deli anne diye bir blog var. Oda yapmış çok ikna oldum. İnanmadan ikna olmadan başlama. Araştırmalarım sırasında şunu da okumuştum ; bir insan ömrü boyunca hurma ve yoğurt yiyerek sağlıklı bir şekilde yaşayabilirmiş. Bu ikilide ihtiyacımız olan tüm vitamin varmış.

Olabilir belkide medinede zamaninda insanlar sadece bunlarla besleniyordu ve o donemde insanlarin omru cok uzundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…