- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.230
- 31
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Nasıl gidiyor kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 7 gün sadece hurma ve yoğurtla yaşayamam ki
ayrıca medine hurması kilosu 45-50 tl, 1 kiloda kaç tane olur bilmiyorum ama bana uygun değil @sbeden
Canim davet ettigin icin cok tesekkur ederim benm emzirme surecim bitmedi.bitsin bu aklimda insa.mas guzel sonuclar var
bende dün başladım bugün 2. günüm
daha tartılmadım yarın tartılıcam bakalım 2 günde ne kadar gitmiş
hiç açlık çekmedim halsizlikte olmadı tam tersi enerjik hissediyorum kendimi
umarım böyle gider
7 gün bittikten sonra haftada 1 gün uygulamaya devam edicem korumak amaçlı
bana uygun bir diyet değil,o yüzden uygulamıyorumNasıl gidiyor ? Merak ettim sonuçları
süper gidiyorrr bugün 5. günümNasıl gidiyor ? Merak ettim sonuçları
süper gidiyorrr bugün 5. günüm
bana uygun bir diyet değil,o yüzden uygulamıyorum
ayy inşallah geri gelmezz bende ondan korkuyordum içimi rahatlattın canım 2.5 kilo gitti bende ama hedef kiloma çok az var ondan az gidiyor verecek kilosu çok olanlar daha fazla verebilir bu diyetleÇok sevindim canım
Kaç kg gitti ?
Ben verdiğimi alamadım yani dikkat etmiyorum öyle yiyorum ama alamıyorum giden kiloları
Yani giden kilo ebedi gidiyor
ayy inşallah geri gelmezz bende ondan korkuyordum içimi rahatlattın canım 2.5 kilo gitti bende ama hedef kiloma çok az var ondan az gidiyor verecek kilosu çok olanlar daha fazla verebilir bu diyetle
ayy inşallah geri gelmezz bende ondan korkuyordum içimi rahatlattın canım 2.5 kilo gitti bende ama hedef kiloma çok az var ondan az gidiyor verecek kilosu çok olanlar daha fazla verebilir bu diyetle
Oooo.kızlar masallah.bende basliyayim suna.lakin acayip kilo aliyorum .Medine hurmasi aliyim kudus almisim ben. Yapmisken tam yapıyım vermezsem sonra hurmaya baglarim. Kendi mayaladigimiz yogurt mu light yogurt muEvet canım bende 59 ile başlamıştım güzel gitti ama şükür
İşinize yararsa ne mutlu
Oooo.kızlar masallah.bende basliyayim suna.lakin acayip kilo aliyorum .Medine hurmasi aliyim kudus almisim ben. Yapmisken tam yapıyım vermezsem sonra hurmaya baglarim. Kendi mayaladigimiz yogurt mu light yogurt mu
Ben kudüs hurması yedim canım yoğurt gündüz lıght yoğurt akşamları süzme yoğurt yedim içine maydonoz ve dereotu doğradım biraz akşamki yoğurdaOooo.kızlar masallah.bende basliyayim suna.lakin acayip kilo aliyorum .Medine hurmasi aliyim kudus almisim ben. Yapmisken tam yapıyım vermezsem sonra hurmaya baglarim. Kendi mayaladigimiz yogurt mu light yogurt mu
Kaç dk yuruyrosunuz koşu bandında. .Merhaba arkadaslar.
6 haftadir kosu bandinda yürüyüs yapiyorum ve 6 kilo gitti. yürüyüsümün yaninda bu diyeti uygulamak istiyorum. benim belli bir hedefim var yaza kadar. insallah hedefime ulasacagim. yapmak isteyenler burdan birlikte hareket edersek ve birbirimizden haberdar olursak cok kolay ilerleyecegimizi düsünüyorum. simdiden hepimize kolay gelsin.
Tebrik ederim çok iyi vermissin. .5 ten sonra yeme
2 litre limon sıkılmış su tüket (alkali)
Ekmeği sadece sabah kahvaltıda ye.
Tatlı istediğinde tarçınlı süt iç
1 durak önce in
Merdiven kullan
Bunlar bile fark edilir zayıflama sağlıyor.
En önemlisi "irade, irade, irade"
Al benden de o kadar 1 hafta oldu hem spora gidiyorum hem sıkı diyet yapıyorum eksilen olmuyor5 gün oldu diyete başlayalı iki gündürde akşamları çıkıp 45 dakika yürüyorum ama iki gündür kilo vereceğime alıyorum bu sabah baktım 100 gram daha almışım
Kaç dk yuruyrosunuz koşu bandında. .
Tebrik ederim çok iyi vermissin. .
Ben de haftaya denemeyi düşünüyorum cnm 5 gün yaparım .
Haftasonları evde olmuyorum o yüzden 5 gün yapabilirim ..
Al benden de o kadar 1 hafta oldu hem spora gidiyorum hem sıkı diyet yapıyorum eksilen olmuyor
Yapıştı kaldı kilolarKaç dk yuruyrosunuz koşu bandında. .
Tebrik ederim çok iyi vermissin. .
Ben de haftaya denemeyi düşünüyorum cnm 5 gün yaparım .
Haftasonları evde olmuyorum o yüzden 5 gün yapabilirim ..
Al benden de o kadar 1 hafta oldu hem spora gidiyorum hem sıkı diyet yapıyorum eksilen olmuyor
Kaç dk yuruyrosunuz koşu bandinda
1
1 saat 6 km hizla yürüyorum. Haftada 1 kiloya yakin gidiyo. Aksam 7den sonra hic birsey yemiyorum ama sicak iceceklerimi iciyorum.