- 24 Temmuz 2006
- 735
- 70
-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Canim canim 10 kilo fazlam varda 1 haftada 3 bile versem super olurrrr 66 kg yim ben 62 de kendimi iyi hissetmeye basliyorum verirmiyiz acaba3 kilo çok kolay verirsin ya 10 kilonun yanında. Kaç kilosun acaba
Havalar soğuduğundan dolayı yürüyüşe çıkamıyorum ben evde kendimce spor yapıyorum bende 64ü gördüm bugün ama canım herşeyden yemek istiyor diyet = mutsuzluk oldu resmen benim için ama bırakırsakta 70leri çok rahat görürüz o yüzden pes etmek yok yapıcaz pes edecek gibi olduğumda zayıf insanların resimlerine bakıyorum hemen tekrar gaza geliyorumCanim canim 10 kilo fazlam varda 1 haftada 3 bile versem super olurrrr 66 kg yim ben 62 de kendimi iyi hissetmeye basliyorum verirmiyiz acaba
Ayyyy medine hurmasi diyooooo ben kudus aldim nolucakHurma Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır:
Malzemeler:
Hızlı kilo vermek için olanak sağlayan bu diyetin maliyeti de oldukça uygun. Hurma yoğurt diyetinin uygulanabilmesi için gerekli malzemeler ve hazırşanışı şu şekilde;
Bukadar
- Medine Hurması (147 tane kadar)
- Yoğurt (günlük 3 kase)
Olsun kız bişey olmazAyyyy medine hurmasi diyooooo ben kudus aldim nolucak
Cok merak ettim nedir durum ben başlıyamadım nedense galiba pazâr basliycam esim yurt disina gidiyor daha rahat uygularim.Vermişmisin nasil durumbende dün başladım bugün 2. günüm
daha tartılmadım yarın tartılıcam bakalım 2 günde ne kadar gitmiş
hiç açlık çekmedim halsizlikte olmadı tam tersi enerjik hissediyorum kendimi
umarım böyle gider
7 gün bittikten sonra haftada 1 gün uygulamaya devam edicem korumak amaçlı
bugün tartılamadım canım eşim hastaydı sabah işe giderken onunla uğraştım biraz geç kalmayalım diyede apar topar çıktım evden hafiflemiş hissediyorum kendimi bugün 3. gün iyi gidiyorCok merak ettim nedir durum ben başlıyamadım nedense galiba pazâr basliycam esim yurt disina gidiyor daha rahat uygularim.Vermişmisin nasil durum
KIZLAR YARIN BAŞLIYORUM BANA KATILMAK İSTEYEN YAZABİLİR
Liste yapalım bakalım sonuç ne olacak.
Hem buradaki arkadaşlarımıza da fikir olur
Yarın sabah (15.11.2016) tartılıp kilomu yazıp başlıyorum
Katılmak isteyen buyursun canlar
@Feraceli ne dersin??
(Bu arada bir yakınım yapmıştı çok kilo verdi. Hemde hurmanın içinde birçok vitamin var, şok diyet olmuyor yani )
Hadi canlar!!
Buyrun,
Hurma Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır:
Malzemeler:
Hızlı kilo vermek için olanak sağlayan bu diyetin maliyeti de oldukça uygun. Hurma yoğurt diyetinin uygulanabilmesi için gerekli malzemeler ve hazırşanışı şu şekilde;
Bukadar
- Yoğurt (günlük 3 kase)
Hurma Yoğur Diyet Listesinin Uygulanışı ve Tarifi:
Bu diyeti farklı sitelerde Ender Saraç tarifi olarak da görebilirsiniz. Listeyi uygularken dikkat edilmesi gerekenler yukarıda verilmişitir.
- Günde 21 adete kadar hurma tüketme hakkımız bulunmakta.
- Günde 3 kase sabah, öğle, akşam olmak üzere yağı alınmış yoğurt hurma ile birlikte tüketilecektir.
- Her öğünümüzde 7 tane hurma ve yanında da 1 kase yağsız yoğurt yeme hakkımız olacak.
- 7 gün uygulayacak olduğumuz bu diyet programı sayesinde bir hafta içinde 5 kilo verme olanağı olduğu söylenmektedir.
- Günde 21 hurma ve 3 kase yağsız yoğurttan başka hiçbir şey tüketmemeliyiz.
- Bu diyet sırasında günlük su ihtiyacımızı bolca almayı unutmuyoruz.
- Şekersiz yeşil çay veya çeşitli bitki, meyve çayları da bu rejim sırasında şekersiz olarak, abartılmamak şartı ile tüketilebilir.
- Hurmanın tok tutucu etkisi sayesinde ve içinde bulunan bir çok minarelinde etkisi ile sizi enerji kaybı, halsizlik sorunları gibi sağlık sorunları ile karşılaştırmayacak. Tam tersine hurma ve yoğurdun içinde bulunan birçok vitamin ve mineral sayesinde dinç kalacaksınız.
Evett 2 günüm bitti çok şükür
3. Günün sabahında tartıldım ve tam 3 kg gitmiş
Herkese tavsiye ediyorum kızlar
Daha 4 günüm var bakalım kaç kiloya daha elveda diyeceğim
KIZLAR YARIN BAŞLIYORUM BANA KATILMAK İSTEYEN YAZABİLİR
Liste yapalım bakalım sonuç ne olacak.
Hem buradaki arkadaşlarımıza da fikir olur
Yarın sabah (15.11.2016) tartılıp kilomu yazıp başlıyorum
Katılmak isteyen buyursun canlar
@Feraceli ne dersin??
(Bu arada bir yakınım yapmıştı çok kilo verdi. Hemde hurmanın içinde birçok vitamin var, şok diyet olmuyor yani )
Hadi canlar!!
Buyrun,
Hurma Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır:
Malzemeler:
Bukadar
- Yoğurt (günlük 3 kase)
Hurma Yoğur Diyet Listesinin Uygulanışı ve Tarifi:
Bu diyeti farklı sitelerde Ender Saraç tarifi olarak da görebilirsiniz. Listeyi uygularken dikkat edilmesi gerekenler yukarıda verilmişitir.
- Günde 21 adete kadar hurma tüketme hakkımız bulunmakta.
- Günde 3 kase sabah, öğle, akşam olmak üzere yağı alınmış yoğurt hurma ile birlikte tüketilecektir.
- Her öğünümüzde 7 tane hurma ve yanında da 1 kase yağsız yoğurt yeme hakkımız olacak.
- 7 gün uygulayacak olduğumuz bu diyet programı sayesinde bir hafta içinde 5 kilo verme olanağı olduğu söylenmektedir.
- Günde 21 hurma ve 3 kase yağsız yoğurttan başka hiçbir şey tüketmemeliyiz.
- Bu diyet sırasında günlük su ihtiyacımızı bolca almayı unutmuyoruz.
- Şekersiz yeşil çay veya çeşitli bitki, meyve çayları da bu rejim sırasında şekersiz olarak, abartılmamak şartı ile tüketilebilir.
- Hurmanın tok tutucu etkisi sayesinde ve içinde bulunan bir çok minarelinde etkisi ile sizi enerji kaybı, halsizlik sorunları gibi sağlık sorunları ile karşılaştırmayacak. Tam tersine hurma ve yoğurdun içinde bulunan birçok vitamin ve mineral sayesinde dinç kalacaksınız.
Evett 2 günüm bitti çok şükür
ne iyii heyecanla okuyorum suan cok keyifli görünüyor :)Evett 2 günüm bitti çok şükür
Canim davet ettigin icin cok tesekkur ederim benm emzirme surecim bitmedi.bitsin bu aklimda insa.mas guzel sonuclar var
ben 7 gün sadece hurma ve yoğurtla yaşayamam ki
Mrb bende uzun zamandır diyet yapanlardanım yaklaşık 20-25 kg arası verdim son kilolar artık benim için en azından bir süre sabitlemeye geçicem ama önce bu diyeti yapmak istiyorum defalarca okumuş ama yapmamıştım hiç denemedim bundan önce lahana ve pirinç lapası diyetleri yapmıştım iyi geldiler bana yani motive ettiler sanırım tüm sorun irade umarım 5-6 kg daha veririm ve biter artık bu zayıflama telaşı ben 100 kilodan 75 kiloya kadar indim ama yoruldum artık 60 ları görüp kendimi sabitlicem başlarsam buradan yazarım
Kocaman kocaman bide guzel ki
Hurmayla yoğurdu çek blenderda al sana mis gibi tatlı
Günde 21 hurma çok ya, çok tatlı hurma..
ben 7 gün sadece hurma ve yoğurtla yaşayamam ki
ayrıca medine hurması kilosu 45-50 tl, 1 kiloda kaç tane olur bilmiyorum ama bana uygun değilsbeden