HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Canim canim 10 kilo fazlam varda 1 haftada 3 bile versem super olurrrr 66 kg yim ben 62 de kendimi iyi hissetmeye basliyorum verirmiyiz acaba
Havalar soğuduğundan dolayı yürüyüşe çıkamıyorum ben evde kendimce spor yapıyorum bende 64ü gördüm bugün ama canım herşeyden yemek istiyor diyet = mutsuzluk oldu resmen benim için ama bırakırsakta 70leri çok rahat görürüz o yüzden pes etmek yok yapıcaz pes edecek gibi olduğumda zayıf insanların resimlerine bakıyorum hemen tekrar gaza geliyorum

Ayyyy medine hurmasi diyooooo ben kudus aldim nolucak

Mrb bende uzun zamandır diyet yapanlardanım yaklaşık 20-25 kg arası verdim son kilolar artık benim için en azından bir süre sabitlemeye geçicem ama önce bu diyeti yapmak istiyorum defalarca okumuş ama yapmamıştım hiç denemedim bundan önce lahana ve pirinç lapası diyetleri yapmıştım iyi geldiler bana yani motive ettiler sanırım tüm sorun irade umarım 5-6 kg daha veririm ve biter artık bu zayıflama telaşı ben 100 kilodan 75 kiloya kadar indim ama yoruldum artık 60 ları görüp kendimi sabitlicem başlarsam buradan yazarım

bende dün başladım bugün 2. günüm
daha tartılmadım yarın tartılıcam bakalım 2 günde ne kadar gitmiş
hiç açlık çekmedim halsizlikte olmadı tam tersi enerjik hissediyorum kendimi
umarım böyle gider
7 gün bittikten sonra haftada 1 gün uygulamaya devam edicem korumak amaçlı

Cok merak ettim nedir durum ben başlıyamadım nedense galiba pazâr basliycam esim yurt disina gidiyor daha rahat uygularim.Vermişmisin nasil durum

Cok merak ettim nedir durum ben başlıyamadım nedense galiba pazâr basliycam esim yurt disina gidiyor daha rahat uygularim.Vermişmisin nasil durum
bugün tartılamadım canım eşim hastaydı sabah işe giderken onunla uğraştım biraz geç kalmayalım diyede apar topar çıktım evden hafiflemiş hissediyorum kendimi bugün 3. gün iyi gidiyor

begum75 smykmy kardelen2086
Bi okusaniz kizlar

Evett 2 günüm bitti çok şükür

3. Günün sabahında tartıldım ve tam 3 kg gitmiş

Herkese tavsiye ediyorum kızlar

Daha 4 günüm var bakalım kaç kiloya daha elveda diyeceğim

Evett 2 günüm bitti çok şükür

3. Günün sabahında tartıldım ve tam 3 kg gitmiş

Herkese tavsiye ediyorum kızlar

Daha 4 günüm var bakalım kaç kiloya daha elveda diyeceğim

Maşaallah azmine Hayran kaldım kesinlikle tavsiye ederim

Kocaman kocaman bide guzel ki

Şifa olsun yaptın mı bakalım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…