- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Ben bozdum akşam yemek yedim yapamıyorum ya 1 günü tamamlayamıyorumBen de bugün iftarımı o sekil açıp sahurda da devam edeceğim inşallah 1 hafta Ramazan boyu tamamlarım 9 adet yemeyi düşünüyorum bir öğünde
Kesinlikle diyetisyen öneriyorum sağlık Ocak’ları bile artık ücretsiz diyetisyen tavsiyesi veriyor hee sağlık ocağında olmuyor ama genelinde oluyormuş . Her hafta tartılmanın heyecanı oluyor ve gerçekten kendi adıma konuşayım benim başımda biri durmadan bende hiç veremiyorum ama çekiniyorsun ediyorsun mutlaka bir azim oluyor tavsiye ediyorumBen bozdum akşam yemek yedim yapamıyorum ya 1 günü tamamlayamıyorum
Birde mutlaka 1 limon 1 çubuk tarçın 1 tatlı kaşığı zencefil sürahiye koy devamlı onu iç günde 2 litreden aşağı düşme bir kere yapınca devamlı üstünü tazeleyenilirsin her defasında yapmana da gerek yokBen bozdum akşam yemek yedim yapamıyorum ya 1 günü tamamlayamıyorum
Yoğurt olduğu icin bence yağdan da bir erime olur mutlaka yaSöylendiği gibi 7 kilo veren olmamış galiba. Verenlerin ilk kiloları da ödem gibi. Sıvı diyeti yapıyordum kilom. 10 gündür falan düşmüyor. Diyeti değiştirip hurma diyeti yapmayı istiyorum ama yorumlar ikilemde bıraktı
Mutlaka deneyeceğim tavsiyenizi iştahım oldukça açık diyetisyen hiç denemedim faydası olur mu uygulamada sorun yaşıyorumBirde mutlaka 1 limon 1 çubuk tarçın 1 tatlı kaşığı zencefil sürahiye koy devamlı onu iç günde 2 litreden aşağı düşme bir kere yapınca devamlı üstünü tazeleyenilirsin her defasında yapmana da gerek yok
Hemde cok oluyor gerçekten bende aşırı düzensiz besleniyordum şimdi utanıyorum verdiği listeye uymayınca başa bir çoban şartMutlaka deneyeceğim tavsiyenizi iştahım oldukça açık diyetisyen hiç denemedim faydası olur mu uygulamada sorun yaşıyorum
Merakla bekliyorum sonucunu ben de bugün başladım 68 kilo ile26 Mayıs Pazar günü iftarda 9 adet hurma ve 1 su bardağı yoğurt ile başladım 73,7 ile şuan 71,8 olmuşum . Cumartesi yağdan verip vermediğimi yazacağım .
Nasıl tok tutuyor dimi gerçektenMerakla bekliyorum sonucunu ben de bugün başladım 68 kilo ile
Günaydın beni pek tutmuyor özellikle akşamları çok açlık hissediyorum ama dayanmaya çalışıyorum 1 kilo vermişim tabi ödem atmış olabilirim bir süre daha devam edeceğimNasıl tok tutuyor dimi gerçekteninşallah herkes istediği kiloya ulaşır
Dayanın mutlaka su zamana kadar herşeyi yedikte ne oldu bize bir şey kazandırmadı ki bol bol limon tarçın ve zencefilli su oruç tutmuyorsanız eğer bir ara öğün de yeşil çay diğer ara öğünde tarçın çayı olabilir . Tokluğa etkisi var Türk kahvesi de olabilir . Fazla kilonuz da yok cok kısa bir zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız eminimGünaydın beni pek tutmuyor özellikle akşamları çok açlık hissediyorum ama dayanmaya çalışıyorum 1 kilo vermişim tabi ödem atmış olabilirim bir süre daha devam edeceğim
Dayanıcam sağolun sizin sayenizde daha motive oldum şimdi Evet sabah tartıldım 1 günde 1 kilo vermiş olmak çok mutlu etti beni teşekkür ederimDayanın mutlaka su zamana kadar herşeyi yedikte ne oldu bize bir şey kazandırmadı ki bol bol limon tarçın ve zencefilli su oruç tutmuyorsanız eğer bir ara öğün de yeşil çay diğer ara öğünde tarçın çayı olabilir . Tokluğa etkisi var Türk kahvesi de olabilir . Fazla kilonuz da yok cok kısa bir zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız eminim
sonucunu mutlaka bekliyorum paylaşır mısınız yarınÇok minnak kaçamaklar yaptım bugün sahurda 2 bardak ayran ve 9 hurma yedim tartılmama kararı aldım Cumartesi’ye kadaren son kaç oldum bilmiyorum ama tahminim 3 vereceğim gibi . Dayanmaya çalışıyorum en sevdiğim hurmadan bıkmadan inşallah