- 27 Ocak 2019
- 21
- 15
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Sonuç bu kızlar 6 gün yaptım ama iyi bence 2,900 toplam verilen 2,200 yağdan gitmiş .sonucunu mutlaka bekliyorum paylaşır mısınız yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç bu kızlar 6 gün yaptım ama iyi bence 2,900 toplam verilen 2,200 yağdan gitmiş .sonucunu mutlaka bekliyorum paylaşır mısınız yarın
Valla gayet iyi vermişsin ben hep bozdum istikrarlı olamadım hurma bir süre sonra bayıyor içimi tebriklerSonuç bu kızlar 6 gün yaptım ama iyi bence 2,900 toplam verilen 2,200 yağdan gitmiş . Eki Görüntüle 2275091
Bence 3 gün kendinizi şartlayın çünkü ben 4 günde verdim bunu sonra oynamadı tartı siz 3 gün dayanın Ramazan bitene kadar 3 bardak ayran içip hurmayı yanında da yiyebilirsiniz oda cok iyi oluyor ayran zaten tok tutuyorValla gayet iyi vermişsin ben hep bozdum istikrarlı olamadım hurma bir süre sonra bayıyor içimi tebrikler
Merhabalar bende dün başladım evet biraz zorlandım ama kaçamak yapmadım. Bugün sabah tartıldım 1.3 kilo vermişim inşallah devam eder :)
+2.5 litre su içtim.
Sonuçları merakla bekliyorumMerhaba bugün 3.günüm sabah tartıldım 1 kilo daha vermişim. Hiç kaçamaksız ve 2.5 litre su içtim. Bakalım cumartesiye kadar yapacağım gün gün paylaşırım. Biraz zorlandığım için spor yapamıyorum malesef
Sonuçları merakla bekliyorum
Gayet güzel 4 gün için acaba yağdan mı veriliyor4.günden merhaba
Sabah tartıldım 400 gr vermişim biraz üzücü oldu ama olsun devamm
Pazatesi başlamıştım toplam 2.700 verdim
Digital baskülde tartıldım için o yüzden yağdan ne kadar gittiğinden haberim yok ama gözle görülür bir incelme varGayet güzel 4 gün için acaba yağdan mı veriliyor
Denemeye değer o zaman ben hep bozmuştum ama tekrar başlamayı düşünüyorum umarım işe yararDigital baskülde tartıldım için o yüzden yağdan ne kadar gittiğinden haberim yok ama gözle görülür bir incelme var
Ben bıraktım mide bulantısı yaptı ben de dayanamadım bıraktımPazartesi başlayacağım hayırlısıyla.
Bu gün ilk gündü.Biraz halsizlik oldu.17 hurma yedim yoğurtla devam edeceğim bakalım.Zor kilo veren bir bunyem var.62 kg dan 55 e inmek istiyorumBen bıraktım mide bulantısı yaptı ben de dayanamadım bıraktım
Merhaba ben zayıflama bandı kullanmaya başladım gayet etkili daha önce de kullanmıştım zaten çok güzel kilo vermiştim yeniden başladım..3. Günde bıraktım.Midem bulandı..Ayrıca sürekli uyuyordum.1 kilo vermişim o da sudur muhtemelen.Baska diyet arayisindayim
Nasıl etkisi var nasıl bişey acabaMerhaba ben zayıflama bandı kullanmaya başladım gayet etkili daha önce de kullanmıştım zaten çok güzel kilo vermiştim yeniden başladım..
beslenme menüsü var yasakların dışında herşeyden istediğin kadar yiyorsun metabolizma hızlandırıcı özelliği varNasıl etkisi var nasıl bişey acaba