HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

sonucunu mutlaka bekliyorum paylaşır mısınız yarın
Sonuç bu kızlar 6 gün yaptım ama iyi bence 😂 2,900 toplam verilen 2,200 yağdan gitmiş .
9E73A6F0-927A-444A-B938-95679EF5FA15.jpeg

Valla gayet iyi vermişsin ben hep bozdum istikrarlı olamadım hurma bir süre sonra bayıyor içimi tebrikler
Bence 3 gün kendinizi şartlayın çünkü ben 4 günde verdim bunu sonra oynamadı tartı 😁 siz 3 gün dayanın Ramazan bitene kadar 3 bardak ayran içip hurmayı yanında da yiyebilirsiniz oda cok iyi oluyor ayran zaten tok tutuyor

Merhabalar bende dün başladım evet biraz zorlandım ama kaçamak yapmadım. Bugün sabah tartıldım 1.3 kilo vermişim inşallah devam eder :)
+2.5 litre su içtim.

Merhabalar bende dün başladım evet biraz zorlandım ama kaçamak yapmadım. Bugün sabah tartıldım 1.3 kilo vermişim inşallah devam eder :)
+2.5 litre su içtim.

Merhaba bugün 3.günüm sabah tartıldım 1 kilo daha vermişim. Hiç kaçamaksız ve 2.5 litre su içtim. Bakalım cumartesiye kadar yapacağım gün gün paylaşırım. Biraz zorlandığım için spor yapamıyorum malesef :KK43:

Selam, bende yarın başlıyorum hurma diyetine. Sabah tartılıp start vereceğim. 10 kilo fazlam var. Eğer sabredebilirsem bırakmadan 2 hafta devam etmeyi düşünüyorum. Bakalım ne kadar vereceğim bende???

X