-
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
ikisinin de gitmesi lazım zaten canım aynen benim de şuan baya ödemim var .hem ödemeleri atıp bir miktarda yağ atsa süper olur zaten istediğim de oBende yaptim hemde cok dikkat etmeden az gun yaptim gercekten hemen gitti ödemde olabilir tabi ama benim onuda atmaya ihtiyacim var.yaptigim hafta hem yagdan hem odemden verdimm o yüzden tam bilemiyorum hangisi kür sayesinde gitti
Canim ben normalde diyetisyene gidiyorum 3.haftam. gecen hafta cok kacamak yaptım cenazemiz vardi yedim surekli. Sonra diyetisyene 3 gun kala dedım yapayım ki o uc gunun birinde hamburger ve nugget yemistim evde yapmıştım diger ogunler yogurt ve hurma sadece sonra tartildim almaktan korkarken 500 gr. Yag 700 gr odem vermişsin dedi doktor.ikisinin de gitmesi lazım zaten canım aynen benim de şuan baya ödemim var .hem ödemeleri atıp bir miktarda yağ atsa süper olur zaten istediğim de okaç günde kaç kilo gitti acaba ?
Merhaba şuan hurma diyeti yapan yada yapmayı başlamayı düşünen kimse var mı ? Pazartesi Beraber başlayalım ?
Yaptım kuzum ve inanın ki felaket zor bende kansızlık varmış ve yoğurtta kansızlık yaptığı için gece boyu ellerim ayaklarım titriyodu evet gün boyu fark ediyorsunuz lakin ben çok zorlandim ya
Canim ben normalde diyetisyene gidiyorum 3.haftam. gecen hafta cok kacamak yaptım cenazemiz vardi yedim surekli. Sonra diyetisyene 3 gun kala dedım yapayım ki o uc gunun birinde hamburger ve nugget yemistim evde yapmıştım diger ogunler yogurt ve hurma sadece sonra tartildim almaktan korkarken 500 gr. Yag 700 gr odem vermişsin dedi doktor.
Harika canımBu haftada dikkat edemedim ramazan pidesi olayi yuzundenyarin tartıda verememis veya almissam 3 gun daha yapmayi dusunuyorum
Beraber başlayalım korkacak bir şey yok ki sonuçta çok zorlanıp yapamazsak normal diyete çeviririz
Ya üzüldüm canım peki sonuç aldın mı ? Ne kadar fark oldu sende?Yaptım kuzum ve inanın ki felaket zor bende kansızlık varmış ve yoğurtta kansızlık yaptığı için gece boyu ellerim ayaklarım titriyodu evet gün boyu fark ediyorsunuz lakin ben çok zorlandim ya
Bende kansızlık yok vitaminlerde problem yok desemmi kiYaptım kuzum ve inanın ki felaket zor bende kansızlık varmış ve yoğurtta kansızlık yaptığı için gece boyu ellerim ayaklarım titriyodu evet gün boyu fark ediyorsunuz lakin ben çok zorlandim ya
Yani ailemde yüzün küçüldü gibisinden konuştu tartıda 400 grm gitmiştiBeraber başlayalım korkacak bir şey yok ki sonuçta çok zorlanıp yapamazsak normal diyete çeviririz
Ya üzüldüm canım peki sonuç aldın mı ? Ne kadar fark oldu sende?
Ben suda bı gece beklettim kuuzum hurmaları şekeri çıksın diye yogurdun içine koyarak daha lezzetli oluyorBende kansızlık yok vitaminlerde problem yok desemmi ki
İftar suhurdq nasıl olacak birer kase yoğurt kaç tane hurma olacak ayrı ayrı ynes olur mu illa yoğurda mi konacak ?
1kase yoğurda 7 hurma canım sahurda gene aynı ve iftarla sahur arası gene aynı yapıp yeriz zaten günde 3öğün yapılıyor ve her öğünde 1kase yoğurt+7hurma yeniyor hurmalar geceden suya konulacakmıs canım benimde kan değerlerimin hepsi çok iyi çıkmıştı ondan bizi zorlamaz bence canım zaten hurma tek başına vücudun ihtiyaç duyduğu vitaminleri karşılıyormuş ve yoğurttan da kalsiyum ve protein alındığı için günlük ihtiyaç olan vitamin ve mineraller zaten alinmiş oluyormuş beni en çok bu yani çekti zaten ben çok önem veriyorum zaten sağlıklı olmasına canım çok sağlıklı ondan yapıcamBende kansızlık yok vitaminlerde problem yok desemmi ki
İftar suhurdq nasıl olacak birer kase yoğurt kaç tane hurma olacak ayrı ayrı ynes olur mu illa yoğurda mi konacak ?
O şu içiliyor mu ? Dökülüyor mu? Bir de kaç gün yaptınız kaç günde 400grmBen suda bı gece beklettim kuuzum hurmaları şekeri çıksın diye yogurdun içine koyarak daha lezzetli oluyor
Ben cok zorlanmadim acikcasi zaten iki ccukla yemek yeme firsati az buluyorumHarika canımBende normald3 diyetisyen e gidiyorum ama bir haftadır hastalık problemler +regle hepsi üst üste geldi sporu suyumu takip etmeyi diyet listesini hepsini bıraktım bende bu hafta canım ve aynen ramazan pidesi de yedim bir gün dondurma bir günde sütlü tatlı yedim başka ağır yada yasak gıda yemedim ama bunlar bile zaten ödem sebebi ve suyu da az içip spora da ara verince bence baya şu tuttum diyorum şuan 600grm tartıda artı çıktım ama ben daha fazla ödem olduğunu düşünüyorum çünki kendimi gene zayıflamış gibi görüyorum bence kilo daha da düşük ama ödemden asıl kilom görünmüyor ondan bu haftayı telafi edip şu ödemi attırması bile bana baya kâr ve üstüne birazda yağ atınca zaten ooohhh daha ne olsun diyorum ama yapabilirmiyim ki çok zorlanırmıyim acaba canım çok açlık yada halsizlik filan oluyor mu ?