- 8 Nisan 2017
- 56.734
- 296.295
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
O su sanırım hurma içindeki şekeri alıyor hurma nin etkisi artsın diye icilmes sanırım :/O şu içiliyor mu ? Dökülüyor mu? Bir de kaç gün yaptınız kaç günde 400grm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O su sanırım hurma içindeki şekeri alıyor hurma nin etkisi artsın diye icilmes sanırım :/O şu içiliyor mu ? Dökülüyor mu? Bir de kaç gün yaptınız kaç günde 400grm
Suyu dokuyorum canım tatlı olduğu için iki gündeO şu içiliyor mu ? Dökülüyor mu? Bir de kaç gün yaptınız kaç günde 400grm
Hurmlari bütün mi koyuyorsun suya yoksa çekirdeklerini ayırıp mi ?Suyu dokuyorum canım tatlı olduğu için iki günde
internette kesip çizip suya atın yazıyorHurmlari bütün mi koyuyorsun suya yoksa çekirdeklerini ayırıp mi ?
Çok tşk ederim başlangıç kilolarimiz aynı ne kadar zamanda verdiniz bu kiloyu peki?internette kesip çizip suya atın yazıyor
4.5 ay oldu canım ama son iki haftadır pek yapmadım ondan sabit kaldım yani aslında 4ayda verdimÇok tşk ederim başlangıç kilolarimiz aynı ne kadar zamanda verdiniz bu kiloyu peki?
Ben katilirsam yarindan sonra katılırim tarti gunum yarin vermissem baslamama gerek kalmaz diyetime devam edebilirim ama vermemis veya almissam hemen bu kure baslicamKızlar ben bu akşam hurmaları suya koyup başlıycam katılacak olanlar var mı?
Kaç kilosun canım ? Hedefin kaç ?Ben katilirsam yarindan sonra katılırim tarti gunum yarin vermissem baslamama gerek kalmaz diyetime devam edebilirim ama vermemis veya almissam hemen bu kure baslicam
Ben başlarım ama nasıl başlasam adet başladı bugün oruca ara verdim yani hurmayı iftar sahur mu yesem yoksa normal vakitte mi ona karar veremedim ://Kızlar ben bu akşam hurmaları suya koyup başlıycam katılacak olanlar var mı?
Yok ben ortadan çizip çekirdeğini alıyorum ikiye ayırıp öyle suya koyuyorumHurmlari bütün mi koyuyorsun suya yoksa çekirdeklerini ayırıp mi ?
69 dan 66.6 ya düşmüştüm hedefim 60 basarabilirsem 58Kaç kilosun canım ? Hedefin kaç ?
Benimde hedefim 58 bende şuan 64civarıyım69 dan 66.6 ya düşmüştüm hedefim 60 basarabilirsem 58
Canım adet isen iftar sahurda yememe gerek yok ki normal diyetin orijinalindeki gibi ye yani:Ben başlarım ama nasıl başlasam adet başladı bugün oruca ara verdim yani hurmayı iftar sahur mu yesem yoksa normal vakitte mi ona karar veremedim ://