HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Kızlar ben bu akşam hurmaları suya koyup başlıycam katılacak olanlar var mı?
Ben katilirsam yarindan sonra katılırim tarti gunum yarin vermissem baslamama gerek kalmaz diyetime devam edebilirim ama vermemis veya almissam hemen bu kure baslicam :KK70:

Ben başlarım ama nasıl başlasam adet başladı bugün oruca ara verdim yani hurmayı iftar sahur mu yesem yoksa normal vakitte mi ona karar veremedim ://
Canım adet isen iftar sahurda yememe gerek yok ki normal diyetin orijinalindeki gibi ye yani:

Sabah= 1kase yoğurt+7hurma
Öğlen=1kase yoğurt+7hurma
Akşam=1kase yoğurt+7hurma

Orjinalı zaten böyle canım böyle yap bence

Kızlar size şimdi yazabildim 1.gün sonucu 64.3
Pazartesi ödem tutup çıktığım artılar ile 75 salı sabah 64.3 olarak birinci gün sonucu -700 oldu ikinci günüde atlattım şükür yarın sabah da tartılıp 2.gün sonucunu yazarım

Kızlar ikinci gün sonucu :halay: 73.9 kızlar :halay:
2günde Toplam 1.100 grm öden gitti
Bugün 3.güne başlıyorum 2gun minik ve masum kaçamakları oldu bugünde olacak Ama devam :KK66:

Kızlar ben bugün 2 öğün yine yoğurt+hurma
Ama 3.öğünü çipura+salata + 1dilim tahin helvası
Olarak yaptım ve bugün 4.günü bitirdim :KK66: yarın sabah tartılıp 4günlük sonucumu yazıcam :KK66:

Kızlar 5.güne de yine 2öğün hurma olarak yaptm. sabah ve öğle iki öğünü yoğurt+hurma yedim ama akşam öğünü balık+salata+1dilim ekmek oldu
Ve bu sabah normal sağlıklı beslenme diyetime dönüyorum kalkinca tartıldm dün ile ayni çıktı

X