- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
günaydın hayırlı olsun inş sabır et bırakma ben 88 .6 yla başladım dün bugün daha tartilmadim çıkamadım ise yarıyor mu daha önce nekadar verdin ve nekadar sürede geri aldın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam yemegi için yoğurt hurma yemesem de sütlü Nescafe icsem olur mu acaba?
slm aynen devam ediyorum bozmadım ama bas agrisi oluyor bende turk kahvesi icebilirmiyiz acaba ? buarada ben yoğurdun üzerine koyup öyle yiyorum ıslatmadim.
inş. iyi sonuçlar alırız..
slm kuzum olsun ya İnsanız sonuçta yürüyüşle telafi etmişsin neguzel iyi gidiyor..
kabızlık sorunu yaşamıyorum aksine bende tam tersi oldu.
Sabah 1kase yoğurt 5 hurma yedim şekersiz çay içtim su içmeye başladım yeşil çay icemiyorum malesef.
Bu arada kilom 86
Bende uyguladım bunu 1 gr bile veremedim çalıştığım icin halsizlik oldu bendeHurma Yoğur Diyet Listesinin Uygulanışı ve Tarifi:
Bu diyeti farklı sitelerde Ender Saraç tarifi olarak da görebilirsiniz. Listeyi uygularken dikkat edilmesi gerekenler yukarıda verilmişitir.
- Günde 21 adete kadar hurma tüketme hakkımız bulunmakta.
- Günde 3 kase sabah, öğle, akşam olmak üzere yağı alınmış yoğurt hurma ile birlikte tüketilecektir.
- Her öğünümüzde 7 tane hurma ve yanında da 1 kase yağsız yoğurt yeme hakkımız olacak.
- 7 gün uygulayacak olduğumuz bu diyet programı sayesinde bir hafta içinde 5 kilo verme olanağı olduğu söylenmektedir.
- Günde 21 hurma ve 3 kase yağsız yoğurttan başka hiçbir şey tüketmemeliyiz.
- Bu diyet sırasında günlük su ihtiyacımızı bolca almayı unutmuyoruz.
- Şekersiz yeşil çay veya çeşitli bitki, meyve çayları da bu rejim sırasında şekersiz olarak, abartılmamak şartı ile tüketilebilir.
- Hurmanın tok tutucu etkisi sayesinde ve içinde bulunan bir çok minarelinde etkisi ile sizi enerji kaybı, halsizlik sorunları gibi sağlık sorunları ile karşılaştırmayacak. Tam tersine hurma ve yoğurdun içinde bulunan birçok vitamin ve mineral sayesinde dinç kalacaksınız.