günaydın hanımlar..
ben dün iftarda öyle bir yedim ki kıtlıktan çıkmış gibi..Birde annemin tabağını da yedim..Napimm hem çöpe gitmesin yazıktır dedim yedim hemde ye kızım sütün olsun dedim yedim..Neyse ki tatlı yemedim sahurda da yemedim gerçi oruç tutmuyorum ama bizimkilere eşlik ediyorum.Yedim de yedim yani kesin bu kilolar lop lop kalacaklar bende.Ben kesin almışımdır o yüzden tartılmadım siz beni 60 kg yazın valla kızlar..Birde regl oldum bugün..Akşama da kocişimin doğum günü var..Pasta yerim akşama da..Siz beni 60 kg yazınn
Olsun mericim arada böle kaçamaklar yapıp nefsimizi köreltmek gerektiğini düşünüyorum ben
hem regliyken genel olarak yeme isteği oluşuyo
seni bugun listeye eklemeyelim
reglin bitince yaparsın kilo bildirimini
Evet canım arada yapmalı insan ama hala midemde doluluk hissediyorum çok abartmışım..Neyse sağlık olsun napayım bebişim büyüyene kadar bu kilolar yapışacak bana..Siz ekleyin kilo bildirimine olsun görünce sinir olurum bir daha böyle abartmam inşallah..Regliyken bende uyuma isteği oluşuyor sadece yeme değil de hayırlısı artık..
tamamda geçen hafta konuştuk 56 kiloydun yanlış hatırlamıyorsam
bir haftada 4 kg alacak değilsin ya bence hemen morel bozma reglin bitsin öle tartıl
merıcım aynı kalırsın bır ıkı gun yemeyle bısı olmaz
kızlar bende gecen hafta bugun 51.5 ıdım
bu sabah 52.8 geldım
bunada sukur dıelm
kızlar ben iş çıkışı gidiyorum kontrole bilginize:87:
ne dr u canım ya benım hafıza gıttı ııce
Slm kızlarrrr..... çok mutluyum çoookkkk :)))))
Dün tartıldım nerdeyse 69 kilo gösterdi tartı... O tartı beni evvelden 75 gösteriyordu :))) oleyyyyyy..... Gitsin gitsin yağlarrrrrr .... Yağlara kilolara ölüüümmmmm
şimdide eteklerim düşüyor bende çok tipsiz oluyom ama çok hoşuma gidiiiii :)))
Oyyoyoy kuzummmmmmm tebrik ettim seni kocaman :89: :88: :87: :86: :85: :84: :83: :82: :81: Ne kadar sürede düştün ki oyyy darısı bana bakalım akşam kaç çıkacağım
saol canımm.... Valla tam bi süre tutmadım ama 1 ay oldu sanırım....çok iyi yaa inş. Devamı da gelirde 62 e düşerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?