ya hulycik senin iştahsızlığını bu ilaç sebep olmuş olabilir bunların yan etkileri var olesine ilaçmı içilir kızım yaa bırak onu belki hap kullanıyon biribirini etkilmiştir doğum kontrol hapı sende. Ya içme lütfen sen iyisin maşallah bi derdin sıkıntın yok maşallah...
Bu arada şehitlerede allahtan rahmet diliyorum ya mubarek gün alah sabır verisn ailelerine foça gibi bi yerde yani
allah yardımcımımız olsun.. Işte takdiri ilahi..
e ben olesıne ıcmıorm kı kuzum dr verdı ya
Ilaca baktımda biraz birdürü şey diyo yok hemen kesmeyin
yok depresyon için yok şunları yaparsa doktoru arayın
google yaz çıkıcak bak ..
Hahahahahah
Ayy hullycim çok güldüm yanlış anlamışım ben.Ama olsun içme ya vücuduna ilaç sokma.Hem yeni yer açılmış diye doktora gidende sizi gördüm..Hepinize dayamış hapı..Yutun anam Neyse şifa bulursun inşallah canım
hully allah sana altın tasta su içmeyi nasip eyler inş emibeni de çok güldürdün sanki yeni mağaza açılmışta toplaşıp gitmişler ne diyim bacım at ilaçları sen başlı başına bir yaşam kaynağısın unutmaaaaaaa :96:
amın amınnn altın tas mı dedın :)valla ılac gıbı gelır bana
ya ama sız merak etmezmısınız ole
kuzenın dıcekkı sana yenı bı psikiyatri merkezı acılmıs dr lar ıımıs gıdelım mı
sen hayır mı dıcen
hemde mutsuz hıssettıın bı anda tabıkı demedım
daha annemle dıer teyzemıde gotrcektık ama onlar ıstemedıler
kısır yapıp gıderdık artık
amın amınnn altın tas mı dedın :)valla ılac gıbı gelır bana
ya ama sız merak etmezmısınız ole
kuzenın dıcekkı sana yenı bı psikiyatri merkezı acılmıs dr lar ıımıs gıdelım mı
sen hayır mı dıcen
hemde mutsuz hıssettıın bı anda tabıkı demedım
daha annemle dıer teyzemıde gotrcektık ama onlar ıstemedıler
kısır yapıp gıderdık artık
aman yaaaaa bı sey soledım hepınız eglendnızyok valla bizde genelde şurda indirim var burda şu mağaza açılıyor denirama yeni bir doktor açılmış die bir muhabbetimiz olmadı hiç (altın tas rabbim cenneti nasip eylesin anlamında dünyevi bir söz değil yani allah seni en üst mertebesine ulaştırsın gibi bişi:) bu arada rabbim bu dünya içinde gönlüne göre verir inş bacım :87:
Çok önemli açıklama !
Merhaba
Her ne olursa olsun burada çok samimi dahi olsanız bu başlıkta yazan herkesin 2. bir şahsa hiçbir kişisel bilgisini (msn adresi, facebook profili vb) vermemesini istiyoruz. Buraya yapılan saldırı sonrasında 2 kişi hakkında savcılığa dün sabah itibari ile cana kastetmek, hedef göstermek ve özel hayata müdahale suçlamaları ile dilekçeler verdik.
gordunuz mu kızlar edıtor mesalını
allah kimseyi paranoya yapmasın ya ne can sıkıcı işler
neyse canım bız ıı bulduk bırbırımızı en azından
burdakı butun arkadaslarım duzgun ınsanlar
bende sımdı mantar soslu penne yedım
1 kola ıctım kızlaaaar
ohh afiyet olsun :)
bnm de öğlen menüm;
ızgara tavuk şiş, salata,yoğurt,1tane biber kızartması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?