Hully'nin Diyet Günlüğü

Canım benim yolunda başarılar dilerim... ben de Leslie yapıyorum ve çok faydasını görüyorum. 1 hafta boyunca 3 fast mile yaptım 45 dakika... sporun sonunda resmen tüm vücudum sırılsıklam oluyordu... şimdi birer gün arayla 3 mile 51 dk.ya devam edeceğim. Leslie gerçekten çok işe yarıyor :)

teşekkür ederim canım
bende çok faydasını gördüm bir de güzel olan yanı çok eğlenceli olması
seni de bu topiğe alalım canım biz hergün burdan birbirimize fikirler verip destek olup beraber diyet yapıyoruz ve cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz
senin kilo, boy, yas kaç?

zaten sabah yapılan spor çok daha etkili süper bişi yapıyosun..

kızlar sizce sıkı bir diyet için yarım saatlik yürüyüş yeterlimidir :99:

hiç yapmamaktan iyi ama yağ yakımı 20 dakkadan sonra başlıyoya 40 dakka dahada iyi sonuç verir zamanla arttırmak tempoda önemli dakikada 125 adımdan az olmamalı
diye biliyoeum

Kızlar
bu arada burda saçma sapan eski tartıda geçen hafta 61,5 filan çıkıyodum bu sabah 61 gösterdi benii
sanırım verdim
30 beden kot pantolum içinde yüzdüm dün çok mutluyumm işallah devamı gelecek.. Durmak yok yola devam..

Yanlız iftarda çok yemesemde tatlı yiyorum hergün 200 kalor sırf ordan onu yemesem eminim farkedecek ama yapacak bişi yok ramazandan sonra dahada dikkat edecem..

süpersin canım
yapacak bişi yok ki zeyom canım isteyince bende yiyorum valla ne yapalım olacak okadar
bende tün tartıda 66 çıktım ama regl oldugum için bu rakam ne derece doğru bilemedim cuma günü anca belli olur gerçek kilom

Tabiki olur :) Ben de ayrıca sizi günlüğüme beklerim :)

benim boyum:1.70
kilo: en son 72.700

:) Zevkle her gün uğrayacağım kızlarrrrrr

slm kizlar nasil gidiyor ben de iki gun az da olsa dikkat ettim bakalim yalniz bugun sislik var sanirim sabah yedigim yufkadan oldu :26: bende karar verdim cok sikmayacam kendimi yavas yavas vermeye calisacam gercekten kilo vermek zor ismis verenlere bravo diyorum gercekten sabir isi

hullcim iyice hamilelik provlarına giriştin yani..
düşünüyosun kesin
ya bişi deiyimmi herkezin farklı oluyoo yani herkezin hikayesi farklı bak yaşayınca görcen ilk hamilelikle ikinci bile aynı olmuyo hisler yaşadıkların..
ilkinde çok heyecanlı oluyon hep bi endişe oluyo ama ikincide çok rahat oluyon umrusamıyon biliyosun olacğınıya
nebilim işte. bole..

ay zeyom aylardır dusunuorm ama hala karar vrmıs deılım ya ben ne yapacaım bılemıorm ama bı taraftanda cok ıstıorm
merak edıorm bu duyguyu
hapıda bırakıcam ya hemn olursa

yok kuzu ben burdaydım ama genelde hamişlere baktım napıolar neler yasıolar dıe
ondan pek yazamadım sıze kafam epey yogunlasmıs durumda sen ne alemdesın

biz henüz o konuyu gündeme almadık,
zaten ben hapı bıraksam bile bi kaç ay eşim korunacak,
okudugum yorumlarda hep öyle yazıyor vücudun hapı bıraktıktan sonra biraz dinlenmesi gerekiyormuş tamamen hapın etkilerinden arınması için
ama tabi bi doktora danışmak lazım

benim kıymetli bacılarımmm Kadir gecemiz mübarek olur inş . hayırlara vesile olması dileği ile dualarda unutmayalım birbirimizi akşama menüde içli köfte var çok severim sizce kaç tane yemeliyimmm kaç gündür doğru düzgün birşey yiyemediğimi de ekleyim oruç tuttuğum halde

saol tatlım bende hepinizin kandilini kutluyorum
haşlanmış içli köfte 1 adet -- 150 kalori
kızarmış içli köfte 1 adet ---200 kalori

bu arada bende bayılırım içli köfteye :))
ben olsam dayanamazdım yerdim heralde 3-4 tane

Son düzenleme:
kizlar merhaba 2 gundur misafirlikteydim bugunde misafirlerim var anlicaniz oyle siki bir diyet tutamadim ama asiri da yemedim

Kuzular merhaba..Yazamadım demi bugün size?Diyet yalan oldu valla..Süt olsun diye baya bişey yedim.Sonuç sütüm gittikçe azalıyor kilolar çoğalıyor.Ve ben mutsuzum.

Kadir gecemiz mübarek olsun kuzular.Hayırlı ibadetler olsun.Rabbim bütün ibadetlerimizi kabul etsin inşallah..Bana da dua edin..

kuzummmmmmmm hiç problem değil allahım kısmet ederse bugün yiyeceğim kimsecikler tutmasın beni oyyyy hayırlı iftarlar olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…