Günaydın kızlar herkese iyi haftalar
haftasonu elimden geldiğimce yediklerime dikkat ettim ve c.tesi pazar leslie sensone yaptım
ilk defa bi haftasonu diyeti bozmadım :)
regl oldugum için bugun tartılmadım ama genel olarak bende bi incelme var arkadaşlar
sanırım yaptıgım sporun etkisi oluyor
haftasonu bikaç parça kıyafet aldım vücudum iyice şekillenmiş herkes zayıflamışsın sen dedi
iyice gaza geldim
bence günde yarım saat leslie sensone yapın gerçekten faydası oluyor en azından o gün içinde yediklerinizi eritmiş olursunuz
benim göbeğimde indi spor sayesinde
Canım benim yolunda başarılar dilerim... ben de Leslie yapıyorum ve çok faydasını görüyorum. 1 hafta boyunca 3 fast mile yaptım 45 dakika... sporun sonunda resmen tüm vücudum sırılsıklam oluyordu... şimdi birer gün arayla 3 mile 51 dk.ya devam edeceğim. Leslie gerçekten çok işe yarıyor :)
evet canım haklısınız siz de çocuk varken zor
ben çocuk olmadıgı halde vakit bulamıyorum, çözüm olarak ta sabahları uykumdan fedakarlık yapmaya karar verdim yoksa akşam mümkün değil vakit olmuyor
ama sizin kilolarınız zaten fazla değil, yediklerinize biraz dikkat ettiniz mi forma girersiniz
kızlar sizce sıkı bir diyet için yarım saatlik yürüyüş yeterlimidir :99:
Kızlar
bu arada burda saçma sapan eski tartıda geçen hafta 61,5 filan çıkıyodum bu sabah 61 gösterdi benii
sanırım verdim
30 beden kot pantolum içinde yüzdüm dün çok mutluyumm işallah devamı gelecek.. Durmak yok yola devam..
Yanlız iftarda çok yemesemde tatlı yiyorum hergün 200 kalor sırf ordan onu yemesem eminim farkedecek ama yapacak bişi yok ramazandan sonra dahada dikkat edecem..
teşekkür ederim canım
bende çok faydasını gördüm bir de güzel olan yanı çok eğlenceli olması
seni de bu topiğe alalım canım biz hergün burdan birbirimize fikirler verip destek olup beraber diyet yapıyoruz ve cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz
senin kilo, boy, yas kaç?
gunaydıııın kızlarrrr ben cok kotuyum ıkı gundur
Günaydın canım hayırdır?
Dün görmeyince merak ettim seni
hullcim iyice hamilelik provlarına giriştin yani..
düşünüyosun kesin
ya bişi deiyimmi herkezin farklı oluyoo yani herkezin hikayesi farklı bak yaşayınca görcen ilk hamilelikle ikinci bile aynı olmuyo hisler yaşadıkların..
ilkinde çok heyecanlı oluyon hep bi endişe oluyo ama ikincide çok rahat oluyon umrusamıyon biliyosun olacğınıya
nebilim işte. bole..
yok kuzu ben burdaydım ama genelde hamişlere baktım napıolar neler yasıolar dıe
ondan pek yazamadım sıze kafam epey yogunlasmıs durumda sen ne alemdesın
benim kıymetli bacılarımmmKadir gecemiz mübarek olur inş . hayırlara vesile olması dileği ile dualarda unutmayalım birbirimizi akşama menüde içli köfte var çok severim sizce kaç tane yemeliyimmm kaç gündür doğru düzgün birşey yiyemediğimi de ekleyim oruç tuttuğum halde
saol tatlım bende hepinizin kandilini kutluyorum
haşlanmış içli köfte 1 adet -- 150 kalori
kızarmış içli köfte 1 adet ---200 kalori
bu arada bende bayılırım içli köfteye :))
ben olsam dayanamazdım yerdim heralde 3-4 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?