Hully'nin Diyet Günlüğü

Olmaz mı ya olur tabi faydası.Keşke bende yarım saat erken çıkabilsem de evden işe yürüyerek gitsem ama bebeğimden fırsat olmuyor ki..Yeri geliyor ne makyaj yapabiliyorum ne de dişimi fırçalayabiliyorum.İki elim dolanıyo ya..Mutlaka faydası olur yap bencede..

Karar verdim sabahları 15/20 dk yapıcam
İşe gelirkende asansör yerine merdiven çıkıyorum, onunda baya faydası oldu sanki bacaklarımın inceldiğini hissediyorum
İş çıkışlarıda yine 15 dk yürüyorum durağa,
Anca bu kadar işte hareket (

Ben Ramazandan önce yürüyordum 1 saat yada 30 dk ama şimdi oruç tuttuğum için midir bilemedim halsiz oluyorum.İçimden gelmiyor yürümek.Benim de bacaklarım kalın geliyor ya daha ince olmak istiyorum ne iyi gelir acaba bisiklet iyi gelir de evim de yok..

dayanılıyor dayanılmasına da hangi öğün yapsam bence sahurda yapayım iftarda çorbamı içerim abimin nişanı çok yaklaştı çok sıkı tutmam lazım bu işi

İp atlamak, merdiven çıkmak inceltiyor bacakları
Ben abimin düğünden önce hergün 500 tane ip atlayarak ve yediklerime dikkat ederek kilo vermiştim
Ama şimdi ip atlayamıyorum hem sağlık nedenleri hem de evimiz 3.kat o yüzden

İşe yarıyor mu bu specil k? Ben de alayım.Birde bunu yiyince başka bişey yemicek miyiz?

yok canım yiyorsun bunu 2 hafta 2 öğün şeklinde yapmalıymışsın mesela kahvaltı ve akşam yemekleri ile çok dikkat edersen çok yardımcı oluyormuş hayırlısı olsun kuzuşşş gidicek gidicek hepiciği gidicek inşşşşşşş

500 tane ip atlamak mı?Bu mümkün değil benim açıdan geçen ay pikniğe gitmiştik 10 taneden fazla atlayamamıştım.Hemen göğsüm sıkışmıştı öksürmüştüm. Ama merdiven olabilir o kolayıma geldi

Hımm..yani hem yemek yiyebiliriz azıcık hemde bundan öylemi? O zaman bende alırım İnşallah gitsin hepsi yaaa gitsinnn

kızlar ben 5. takım cuma zayıflama yarışmasına katıldım
deneme sürecine aldılar
İnşallah onların ve sizin desteğinizle gidecek kilolar, hadi bakalım

slm arkadaslar..dun bende regl oldum sukur bu sabah tartildim tam 1 kilo gitmis cok cok mutlu oldum, sabah ac karnina 50 dk spor yaptim

kahvatida
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek
bir adet krem peynir
bir tutam maydanoz
bir biber

oglen ton balikli salata dusunuyorum aksamda mercimek corba ve yogurt

dun hic kacamak yapmadim bu yuzden tebrik ediyorum kendimi darisi bugunun basina bayrama kadar 2 kilo gitmesi lazim ama ilk hftam ben biraz fazla verecem gibi odem falanda vardi bakalim artik kizlar kacamak yapmayin lutfen bayramada zaten az kaldi

ben ne yapayim yaaaa gittim ülkerin special k aldım dün kendime sahurda yada iftarda onu tüketeceğim sizce hangisinde tüketmeliyim birde bu güvenilir bir ürün mü

bence sahurda tüketebilirsin yanında 1-2 ceviz 1-2 kuru kayısı bir incir hem doyurucuda olur..

Bende nesfit var aynı şeyi düşündüm çünkü bi kaç gündür midem çok kötü yanıyo kaynıyoo bugunde oldu pideden sandım am bugun ekmek yedim gene yaptı
bende nesfit yemeyi planlıyorum bakalım olursa...

15 gündür giymediğim bir kotu giydim bugun son giydiğimde tam oluyodu bugun çok rahat girdi hatta popodan belden bolarmış.. kemeride nerdese bir delik küçülmüş

tartılamıyorum malum tartı serviste.. çok merak ediyorum..

bende akşam iftarda
2-3 yk fasulye
2-3 yk şakşuka az yoğurt
avuç içi kadar pide
bi kaç kaşık makarna yedim

sonra arada yr porsiyon güllaç yedim

dün gene hedefimi tutturdum tatlı makarna ekmek yememe rağmen

Çok iyisin canım tebrikler..Olmayan pantolonları denemek benim her zaman hoşuma gider..Şimdi bir tane var beden olarak oldu da ama dar paça bacak kısmımı sıktı..Haydi bakalım gitsin kilolar..

500 tane ne ya ben 50 atlıyorum ara veriyorum tekrar 50 atlıyorum geçen 100 tane üst üste ara vermeden atladım ama öleceğim sanmıştım

bende 25 yaşındayım.Yaş farkı çok olmamasına rağmen çok zor geliyor banaTembelim ben tembel

Bende 26 yaşındayım canım :))
ama ozamanki yaşam tarzımla şimdiki çok farkli
şimdi eve gitsemde kendimi yataga atsam dinlensem diyom ama nerdee
ev, yemek,bulaşık,temizlik,gezmek vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…