iyi iste tuvaletten cikmamak lazim her tuvalete gittiginde baya bi kalori yakiyormusun bunu unutma, dun bende 20 dk bisiklet surdum bakkala gidip geldim. gecede leslie 2 mil yaptim leslie beni etkilemiyor sadece isinmami sagliyor arkasindan hemen yarim saat body egzersizleri yaptim.az sonra cikacam yesil cayim bitmis onu almaya gidecem tabii ya yuruyerek ya da bisikletle geldikten sonra spor yaparim bir saat gecede yarim saat dusunuyorum
ben daha hamıle kalmadan hep uyumak ıstıormhjamileyken ole çok uyku olayı oluyokii bol bol uyursun ilk 3 ay ben hep uyurdum :)
ben bunu yeni duydum hoşuma gitti ne kadar kalori harçıyon acaba net biş varmı harcanan kalori idrarlamı çıkyıo yani böbreklerle alakalımı..
Merhaba kızlar..Bana neden mail gelmiyor o kadar çok şey yazmışsınız.Şimdi geldiğimde mailler gelmeye başladı..
Akşam bir misafirim var menüm güzel ama sebze yemeğim eksik ne yapsam fikir verseniz.Dün gece öyle bir yedim ki hiç sormayın bana ekmek bana bana menemen yedim yumuralı..Nefisdi nefiss..
Sizler de iyisiniz inşallah..
Hullycim madem karar verdin ilacı bitirmeyi bekleme,doktora git canım..Haydi hayırlı olsun inşallah..
canım bence taze fasulye yapabılırsın sebze
bıde 20 gun falan kaldı hapımın bıtımıne canım
bende
o zamana kadar 2 kılo daha verırım hem
sorada yanı hemen bayramdan sora dr a
gıderım dıye dusundum
ay ben bıde halsızım kı sormayın ya
sankı beynım uyuyor ıcım yanıo bole
Ara ver diyete 2kg diye tutturma.Hem halsizliğin de var.Ne bilim kötü bişey olmasın.
Taze fasulye yapmicam dün vardı yemekte..
Hullycim tam meriye akıl verecem faulye yap diye
sen demişsin sonra tam gene dicemki patlıcan yap sen demişsin
yemek zevkimiz benziyo sanki..
Mericim ozaman her sebzeden azıcık kızart şakşuak yap küp küp
valla ben de dicektim taze fasulye diye hehe
bide buaralar yeni favorim kabak kalye ondanda yapabilirsin
kabakları normal yemeğini yapar gibi yapıyorsun içine pirinç atıyorsun çok az, suyunuda az koyuyorsun işte sana kabak kalye
çok lezzetli oluyor ama hele de soğukken yoğurtla süper
ya bende sogan sarımsak acı hastasıyım ama bu daha 1 yıl oldu baslayalı
eskıden agzıma koymazdım eee sımdı de acısız yemek tatsız gelıo....
bakalım bayrama kadar kaçar kılo olcaz
bende çok severim
ama sonuçları kötü oluyor yediğim zaman mideme dokunuyor
bugün işyerindeki bir olay nedeni ile canım çok sıkıldı :2: hiçbirşey yemedim çay ve yeşil çay dışında ağzıma lokma girmedi :2: :2:
:2: insanlar neden bu kadar can sıkıyor ki :2:
kuzum sen neden kendını cezalandırıosn kı ye bısıler
oluo ole arada takma kafaya ısyerını ya
bugün işyerindeki bir olay nedeni ile canım çok sıkıldı :2: Hiçbirşey yemedim çay ve yeşil çay dışında ağzıma lokma girmedi :2: :2:
:2: Insanlar neden bu kadar can sıkıyor ki :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?