verirsın ben demıorm cok ye ama bı portakal sabah kahvaltısı mı olurmus bıde yesıl çaya basla bence[/QUO) limonlu yesil caya baslicam dur bakalim nasil olucak normal yesil cayi icemiyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verirsın ben demıorm cok ye ama bı portakal sabah kahvaltısı mı olurmus bıde yesıl çaya basla bence[/QUO) limonlu yesil caya baslicam dur bakalim nasil olucak normal yesil cayi icemiyorumm
normalını bende sevmıorm ama lımonlusu guzel zamanla alısıosun bıde sıkılastırıo canım![]()
sen çok kararlı ve azimlisin hullycim verirsin bu gidişle:)))
ben kesın verıcemde sızde verın...ben mutlu oluorm bedenım yağsız olunca
bu yuzden kararlıyım ama emınım hıcbır kadın ıstemez yag ama sende zayıfsın bence boyun uzunsa aslında goren normal buluo bızım kılomuzu
yınede tartıda 50 51 gormeden bırakmıcam sızde ole![]()
aynen görenler normal diyo ama benim biraz göbişim varboyum 1.68
Herşey mümkün kilo 70 hedef 60
fulye kilo 60 hedef 53
medne kilo 74 hedef 62
hully kilo 54 hedef 50
mvlove kilo 57 hedef 51
günaydın hullycim hayırdr ne oldu
bende epey yedim bugun
yarım dilim ekmek
4tane zeytin
3dilim dometes,salatalık
3dilim peynir
1dilim börek
2bardak şekersiz çay![]()
sabah;
yarım kepekli gevrek
1 dilim tulum peyniri
Şekersiz çay
Üstüne Şekersiz ıhlamur
Hazmı kolaylaştırsın diye her sabah kahvaltıdan sonra şekersiz ıhlamur vazgeçilmezim
ara: 2 kayısı[/QU
sen tam benım kadar yemıssın ben de normalde en az bole kahvaltı yapıorm...
bıde canım ılk 3 gun daha fazla kılo verıorztartıl moral olur bnece
tamam canım tartılırım
benimde haftaiçi fix kahvaltım bu şekilde
evet kilo vermek çok güzel 2.5 kilo verdim ve bu kiloda kaldım çünkü diyeti ve sporu bırakmıştım
ben bi listeye bağlı uzun süre diyet yapamıyorum
Aslında spor yapsam hemen farkediyor, çabuk sıkılaşıyorum
Bayrama kadar biraz incelmem lazım