- 2 Temmuz 2024
- 3.399
- 5.771
- 73
- 27
- Konu Sahibi sosyeyetttenn11
-
Aşkın peşindeEskiden pembe dizi vardı jade klonlu mlonlu hatırlayan varsa orda kocasına dönmek için 2. Kocayı alıyordu 1 gece ona dans edip kılıç şovu yapıyordu boşanıp kocaya dönüyordu
zaten ilk eşten boşandı, iddeti bekledi, oldu 4 ayDinde hülle diye bi şey yok. 3 taslakta boşanmanın öyle hileyle dönüşü yok. Zira dinde süreli nikah yok. Bi günlük evleneyim sonra boşanayım eskiye döneyim diye yapılan evlilik geçersizdir.
Türkçemize yeni bir terim kattınız g.vatlanmak ne yavvv...Var desek ne olacak ayrıca, eski eşle evlenmek isteyen erkek koşa koşa orta elemanı erkek bulup g.vatlanacak mıKim kabul eder böyle bir şeyi, kadın ya da erkek ben bir tur g.vatlanayım/g.vatlayayım geliyorum sen nikah muamelesine başla mı diyecek
Türkçemize yeni bir terim kattınız g.vatlanmak ne yavvv...
Oldlar toplansın şurayaEskiden pembe dizi vardı jade klonlu mlonlu hatırlayan varsa orda kocasına dönmek için 2. Kocayı alıyordu 1 gece ona dans edip kılıç şovu yapıyordu boşanıp kocaya dönüyordu
Kaşgarlı Mahmut bunu beğendi...Teessüf edrim burda hep yazıyorum görenler görmüştür
g.vatlamak - bir erkeği g.vat etmek, aldatmak
g.vatlanmak - aldatılıp göz yummak, g.vat olmaya razı gelmek
Eskiden pembe dizi vardı jade klonlu mlonlu hatırlayan varsa orda kocasına dönmek için 2. Kocayı alıyordu 1 gece ona dans edip kılıç şovu yapıyordu boşanıp kocaya dönüyordu
Arkadaş ortamında konu nasıl buraya geldi?akşam arkadaş ortamında ikiye bölündük resmen burayada bilen var mı diye sormak istedim
Gerekiyor da o gereken hüllenin de tiyatro gibi yalandan değil gerçekten olması gerek biliyorsunuz dimi yani allahla pazarlık eder gibi yalan evlilik değil gerçekten evlenme ve sonra gerçek bir nedenden boşanmamerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Dinen 3 kere boşol boşol boşol dedikten sonra eşler belirli bi süre sonra pişman olsalar birbirlerine geri dönemiyorlar mı? ille hülle mi gerekiyor?
Evet 2 versiyonu var biri brezilya biri latin amerika ve tahmin ettiğim gibi videolara baktım jade lucası seviyor aşna fişna yapıyor kocasını sözde sevmiyor ama ona ayaklarını yıkayıp öptürüyor doymuyor el kadar klon çocuğa da evin önünde dans ediyor ona da aşık oluyor. Sürekli bir dans etme var şarkıları güzelmiş ama. Lucasın ikizi kazada ölmüş vaftiz babaları da klonlamışEl-klon stili bir naneydi adi evet Jade habire dans ederdi
ben dönmücem sadece yeni öğrendim böyle bir şeyi bilmiyordum bile nedir ne değildir bi sormak istedim tuhaf geldi sadeceTalak çeşitleri var, hangisi olduğu derken ki niyet (şakası olmayan bir şey tabiki dinde de, ama bazen insanlar bişeyi yanlış anlarlar ya açıkça boşol demez) önemli. Ve 3 talak bain olduğu zaman başka biriyle evlenmeden dönemezsiniz. Ayrıca o evliliği de öylesine sadece eşinize dönmek için de yapamazsınız. Benim bildiğim kadarı budur. Ama bir hocayla detayını konuşmanız yararına olacaktır.
yani bunu yapan var mıdır zaten ya dicem de vardır kesinbir seferde (1 adet süresi zaman içinde) 3 sefer arka arkaya boşol demekle 3 talak olmaz, o boşanma "tek talak" olarak kabul edilir....dinde (hanifilikte en azından) fetva bu.
yani bizim hocalar errrrkeklere "karın başka adamla evlenip gerdeğe girmek zorunda yoksa tekrar koynuna alamazsın" diyemedikleri için böyle bir ortada kuyu var yandan geç çıkarmışlar.
3 ayrı seferde gerçekten 3 kere boşarsan yani "talak-ı selase" şartları tamam olursa, evet, başkasıyla gerdeğe girmeden evlenemiyorsun tekrar ilk kocanla.
hülle de yok dinde gerçekten evlenip gerçekten gerdeğe girmesi gerekiyor. öyle yalancıktan biriyle evlenmiş gibi olsun o dokunmasın, boşasın da biz tekrar nikah yapalım olmuyor. cidden başkasıyla evlencek yani. bu külliyen bir ortadan kuyu var yandan geç durumu.
en mantıklı çbir seferde (1 adet süresi zaman içinde) 3 sefer arka arkaya boşol demekle 3 talak olmaz, o boşanma "tek talak" olarak kabul edilir....dinde (hanifilikte en azından) fetva bu.
yani bizim hocalar errrrkeklere "karın başka adamla evlenip gerdeğe girmek zorunda yoksa tekrar koynuna alamazsın" diyemedikleri için böyle bir ortada kuyu var yandan geç çıkarmışlar.
3 ayrı seferde gerçekten 3 kere boşarsan yani "talak-ı selase" şartları tamam olursa, evet, başkasıyla gerdeğe girmeden evlenemiyorsun tekrar ilk kocanla.
hülle de yok dinde gerçekten evlenip gerçekten gerdeğe girmesi gerekiyor. öyle yalancıktan biriyle evlenmiş gibi olsun o dokunmasın, boşasın da biz tekrar nikah yapalım olmuyor. cidden başkasıyla evlencek yani. bu külliyen bir ortadan kuyu var yandan geç durumu.
bir arkadaşım söyledi böyle bir şey olduğunu kuzeni eşiyle boşandıktan sonra 2 ay sonra tekrar barışmış sonra bana bu konuyu anlattı ben saçmalık duymadım dedim o da var böyle bir şey umarım nikahları geçerlidir gibisinden konuştu, sonra internete baktık her sitede farklı cevap varArkadaş ortamında konu nasıl buraya geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?