- 28 Eylül 2021
- 59
- 14
- 38
- 28
- Konu Sahibi sosyeyetttenn11
-
Dini konulari konusamiyoruz hanimefendi, alo fetva hattini deneyinmerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Dinen 3 kere boşol boşol boşol dedikten sonra eşler belirli bi süre sonra pişman olsalar birbirlerine geri dönemiyorlar mı? ille hülle mi gerekiyor?
Alo fetva 190merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Dinen 3 kere boşol boşol boşol dedikten sonra eşler belirli bi süre sonra pişman olsalar birbirlerine geri dönemiyorlar mı? ille hülle mi gerekiyor?
Yok hayır sadece dini konu açmak yasakBöyle konuda bilineni söyleyince de mi ban alınıyor
Bacimsu tepki vermedikki, burda dini konular konusulunca popişe tekme yiyoruz, o sebeple makul bir sekilde net yanit alabileceğin bir yere yonlendirmek istedik sadecekız bu kadar niye tepki verdinizbende yeni duydum bilmiyordum böyle bir şey olduğunu siz duydunuz mu bi bilginiz var mı diye merak ettim inanamadım böyle bi şey olmasına saçma geldi sadece
Evet çok tuhaf bir şey ama böyle bir kural var. Uyup uymamak size kalmış. Sanki herkes harika bir de ona takılmışlar.akşam arkadaş ortamında ikiye bölündük resmen burayada bilen var mı diye sormak istedim
Annem izliyoduEskiden pembe dizi vardı jade klonlu mlonlu hatırlayan varsa orda kocasına dönmek için 2. Kocayı alıyordu 1 gece ona dans edip kılıç şovu yapıyordu boşanıp kocaya dönüyordu
Ayrıntılı tafsilatlı bi konu. 3 kere farklı yerlerde farklı zamanlarda olunca başka bi cevabı var. Aynı ortamda 3 kere ise cevabı başka. Nureddin yıldız hocanın fetva sitesine sorun çıkacaktır karşınızamerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Dinen 3 kere boşol boşol boşol dedikten sonra eşler belirli bi süre sonra pişman olsalar birbirlerine geri dönemiyorlar mı? ille hülle mi gerekiyor?
Jadein sevgilisi vardı adını unuttum yabancı jade Müslüman ona göbek atıp duruyordu çölde bu adamın ikizi vardı ikizinin de kızı vardı. Sonra jade ve kuzenini elti ettiler. Amerikaya mı latin ülkesine mi ne yolladılar. Hatta ilk gece kan gelmedi kocası elini kesti. Orda da adamın ikizi öldü ikizinin kızına sahip çıkmak için evlendi. Sonra bi adam siyahi kadına klon çocuk yaptı işte. Hem ikiz hem klon vardı. Jadein kocası jade üstüne kuma da getirdi boşadı ikinci kocayı aldırdı. Sevgilisiyle iş arkadaşıydı kocası. Adamın karısıyla sevgili oldu. O kadın eve geldi jade ona yine göbek attı. Jade iki kocaya da aşıktı sevgilisine de klona da bi gönlü kaydı. Adamın kızı uyuşturucu kullanıyordu. Bi tane kız vardı bu adet olunca tüm aile odasına geliyordu. Kız kapanmak istemiyordu. Çılgın hala vardı oynak bir şey. Hatırladığım şeyler bunlar. Bir günah gibi mesela bu dizinin şarkısıymış aşkı memnu değil. İki dizi vardı ben kıvırcık saçlı olanı izledim stardaAnnem izliyoduklonlu muydular ikiz değiller miydi? Hatta annesini siyahi sanıyodu biri de tam da dna genetik filan konuları vardı fende o zamana çok iyi öğrenmiştim siyah annenin beyaz çocuk doğuramayacağını
bir seferde (1 adet süresi zaman içinde) 3 sefer arka arkaya boşol demekle 3 talak olmaz, o boşanma "tek talak" olarak kabul edilir....dinde (hanifilikte en azından) fetva bu.merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Dinen 3 kere boşol boşol boşol dedikten sonra eşler belirli bi süre sonra pişman olsalar birbirlerine geri dönemiyorlar mı? ille hülle mi gerekiyor?
Uc talakdan bos oldunmu birdaha geri donusu olmuyor nikah cocuk oyuncagi deyil kadin baskasiyla evlenmeden o eski kocasiyla birdaha birlesemez ama en iyisi bir hocadan fetva alman durumun bu sekilde oldugunu zaten nikahi kiyan hocalar soyluyor boyle seyleri bilerek yasamak lazimmerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Dinen 3 kere boşol boşol boşol dedikten sonra eşler belirli bi süre sonra pişman olsalar birbirlerine geri dönemiyorlar mı? ille hülle mi gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?