🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Güzel dolu dolu geçmiş bereketli olsun gelen yiyeceklerin de :)

173 TL elektrik faturası gelmiş

Bize de 113 gelmiş

Taze çekilmiş anladım Canım güzel bende Eminönü’ne gidince alıyorum mehmet efendi yerinden güzel oluyor.
Eylül’de gidecek Zaten 1. Sınıfa ama Mart ayında başlatma konusunda kararsızım. Oğlumun zorluğu yok çok şükür yani artık anlaşıyoruz bi şekilde coronadan dolayı emin değilim.

Kız balık değil koçum zaten
Bak şimdi oldu
Zeynolin44 cnm yarın Pegasus u arayacagim eğer fiyat farkı çok olmazsa erteleyecegim
Siz napacasiniz tatili uzatacak misiniz ?bende anasınıfılarına çık sevindim

İlkokul öğretmeni olarak naçizane tavsiyem gönder birinci sınıf öncesi okul öncesi çok önemli . Sonuçta esin ise gidiyor büyük şehirlidesiniz . Herseyin hayırlısı olsun bizler için çocuklarımız için

Teşekkür ederim canım
Aferin zeynooooo yürüyüş yap mutlaka

Okul öncesi gitti Zaten oğlum 2 sene kadar. Eşim işe gidiyor ama kimseyle teması yok toplu taşıma da kullanmıyor o nedenle daha az risk. Ayrıca corona olduğunda hamileyken Doğuma almıyorlar ve Doğum ertelenebilir bi şey değil hamile olmasam bu kadar sorun haline getirmezdim

Tabı ki en iyisi aile durumuna gire değerlendirmek allah korusun hiç düşünme bunlari . Kaç hafta kaldı doğuma az kalmıştı sanki değil mi

Dün gece yine elektirikler gitti geldi sanırım ondan sonra oldu artık canı dayanmadı TV nin geçende karda malum 4 gün boyunca elektirik yoktu geleceği zaman yine sürekli gidip gelmisti olan TV ye oldu galiba.dedigin neyseki tamir oluyor inşallah.

günaydın kızlar işe gledim çocukların kahvaltısını yaptırdım hava buz gibi kısa mesafe yürüdüm ama dondu ellerim yüzüm. okyonus iyiyim canım evdeydim biraz harcamalı geçti evde eksikler vardı kantinden onları aldım trendyoldan küpe siparişi verdim kendime 3 tane çocuklara birer tane gümüş aldım.

günaydın kızlar işe gledim çocukların kahvaltısını yaptırdım hava buz gibi kısa mesafe yürüdüm ama dondu ellerim yüzüm. okyonus iyiyim canım evdeydim biraz harcamalı geçti evde eksikler vardı kantinden onları aldım trendyoldan küpe siparişi verdim kendime 3 tane çocuklara birer tane gümüş aldım.

Güle güle kullanın canım

Günaydın kızlar

Küçük cadı ile yeni uyandım biz kahvaltımızı yapıyoruz

Eşim ve büyük kızım uyananana kadar tekrar acıkırız

Bugün harcama yapmayı düşünmüyoruz inşallabhh

Buzluktan dil balığı ve karides çıkardım akşama eşim yapacak bende salata filan hazırlarım

gözünaydın canım eşin mi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…