- 11 Aralık 2019
- 3.735
- 12.767
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımKmsl Hnd canım eşinin gelmesine çok sevindim güzelce vakit geçirirsiniz inşallah
bile bile kendini tehlikeye atmaz insan olacak olduğunda nerden geldiği bile belli olmuyor inan ben yakalandığımda evdeyken izinliyken nerden geldi nasıl geldi inan bilen yok eşimden bulaştı dedim dışarı çıkıyorlar iş gereği bazen onun testi negatif çıktı benim pozitif birazda bağışıklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum eşim iş arkadaşı koku kaybı onlarda erken gitti bende çok sonra gitmiştiKmsl Hnd canım eşinin gelmesine çok sevindim güzelce vakit geçirirsiniz inşallah
Kurudolma , en sevdiğim afiyet olsun şimdidenGünaydin kizlar
Eksikler var eşim uyaninca alisverise cikacagız
Kurudolma yapmaya niyetim var bugun
sorma canım 30 tl para var maaşa 11 gün var daha eşimdebiraz nakit var olmadı ondan isterim.Günaydın kızlar harcamasız günler diliyorum hepimize Gram altın 419tl ama param yok
Teşekkür ederim canım size de afiyet olsunGünaydın hanımlar..
Kmsl Hnd gözünüz aydın canım kavuşmuşsunuz
akşam menüsü için sulu köfte ve çorba düşündüm..
hepimize mutlu günler, iyi çalışmalar.. :>
Evet ya çok düştü alsam 2 gram filan amaGünaydın kızlar harcamasız günler diliyorum hepimize Gram altın 419tl ama param yok
paran varsa al canım çok iyi düştü daha düşer mi bilmiyorumEvet ya çok düştü alsam 2 gram filan ama
Evet var ama eşim üfff ne gerek var der o gidince bakalımparan varsa al canım çok iyi düştü daha düşer mi bilmiyorum
Ay evet hızla düşüyor.İyiki banka için bozdurmuşum iyice zararda olacaktımaltın 414 olmuş kızlar
Bizde de seviliyor kendileri yaptim birazdan pişireceğim tesekkür ederim canımKurudolma , en sevdiğim afiyet olsun şimdiden
bende anlamadım insanlar dolarla altınla karın doyurmuyor yine zenginlerin cebi dolsun diye düşüyordur yoksa insanlar manevi değeri olan altını keyfinden bozdurmuyor.Afiyet olsun kuru dolma çok severiz aileceAltin dolar euro düsüyor ama gıda fiyatlarında tam gaz yükselis devam ediyor
Sabah marketten
1 kg pirinc
Islak mendil
1 kg suzme peynir
500 gr kasar
500 gr muratbey lor
500 gr zeytin
Yufka
30 lu yumurta
Fistikezmesi
2 kg un
Cubuk kraker