• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım eşinin gelmesine çok sevindim güzelce vakit geçirirsiniz inşallah 😍
bile bile kendini tehlikeye atmaz insan olacak olduğunda nerden geldiği bile belli olmuyor inan ben yakalandığımda evdeyken izinliyken nerden geldi nasıl geldi inan bilen yok eşimden bulaştı dedim dışarı çıkıyorlar iş gereği bazen onun testi negatif çıktı benim pozitif birazda bağışıklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum eşim iş arkadaşı koku kaybı onlarda erken gitti bende çok sonra gitmişti

Altin dolar euro düsüyor ama gıda fiyatlarında tam gaz yükselis devam ediyor

Sabah marketten
1 kg pirinc
Islak mendil
1 kg suzme peynir
500 gr kasar
500 gr muratbey lor
500 gr zeytin
Yufka
30 lu yumurta
Fistikezmesi
2 kg un
Cubuk kraker
Cin mısır
Cips
Az kuruyemis
Makarna
Meyve suyu
1 pk süt
Luppo 170 tl

Manavdan
Pirasa
Ispanak
Maydanoz
Marul
Havuc
Sarimsak
Domates 43 tl de bunlar tuttu
Firindan 2 ekmek, 3 simit 9 tl bura tuttu

Esim yara kremi ve maska aldı 55 tl de eczane

Dolmalarimi yaptim sehriye corbasi ve salata yaparim
Birde ağlayan pasta yapasim var bakalim

sabah gelmeden soğanları doğradım eve gidince sarma için iç hazırlayıp sararım yapragı 2 gün önce çıkarmıştım akşama pişiririm yanına sıcacık çorba yaparım çocuklara erişte yaparım sarmayıda çok seviyorlar ufaklık hergün olsa yer.Yarın sütlaç yapcam yemek menüsü düşünmedim daha annemler dün kargo gönderdi nohut bulgur tarhana kısırlık bulgur cevizli sucuk çocuklara yelek örmüş içine bluz almış eşimle banada çorap almış abim doğum günüm için elbise almış onuda koymuşlar çok mutlu oldum geçende eşimi büyüten halası ve yengesi koli göndermişti hepsinin keselerine bereket olsun

Altin dolar euro düsüyor ama gıda fiyatlarında tam gaz yükselis devam ediyor

Sabah marketten
1 kg pirinc
Islak mendil
1 kg suzme peynir
500 gr kasar
500 gr muratbey lor
500 gr zeytin
Yufka
30 lu yumurta
Fistikezmesi
2 kg un
Cubuk kraker
Cin mısır
Cips
Az kuruyemis
Makarna
Meyve suyu
1 pk süt
Luppo 170 tl

Manavdan
Pirasa
Ispanak
Maydanoz
Marul
Havuc
Sarimsak
Domates 43 tl de bunlar tuttu
Firindan 2 ekmek, 3 simit 9 tl bura tuttu

Esim yara kremi ve maska aldı 55 tl de eczane

Dolmalarimi yaptim sehriye corbasi ve salata yaparim
Birde ağlayan pasta yapasim var bakalim
bende anlamadım insanlar dolarla altınla karın doyurmuyor yine zenginlerin cebi dolsun diye düşüyordur yoksa insanlar manevi değeri olan altını keyfinden bozdurmuyor.Afiyet olsun kuru dolma çok severiz ailece

Back