• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar canlar 🌹
Bugün çok yorucu bir gün oldu yine sabah 9 dan 3 e kadar mutfaktaydik annemle kv ler için bir sürü şey yaptık 9 çeşit olmuş 😀
Etli kurufasulye,pilav,tarhana çorbası,kıymalı ıspanak kavurduk (yumurta kırıp oturtma gibi yapıyoruz ),kabak tatlısı,vişne kompostosu,tiramisu,bazlama,havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptık sulu yemekleri ve çorbayı 2 'şer kavanoz vakumladik eşimle ikimiz gittik evi sil supur yaptım çamaşırlarını katladim yerlestirdim geldik an itibarıyle pertim çıktı 😖
Birde TV bozuldu 450 TL oraya ödenecek perşembeye hazır olurmuş.Apartmanin giderlerle ilgili bir sıkıntı var 350 TL oraya ödenecek bu ay birikim yalan oldu 🥺

Benim eşim Mersinli koyunu, keçiyi komple yiyorlar 😂😂 bende yemem sevmem ama annem babam sever onlar yerdi biz kardeşimle evden kaçırdık kokusuna 😂

Ama ilk oğluma hamileyken enteresan şekilde Canım sürekli öyle şeyler istiyordu ve işkembe içmiştim hamileyken 😂 soğan sarımsak ağzıma sürmezdim çiğ olarak oğluma hamileyken sarımsak doğruyorum elma gibi yiyesim gelmişti 😂😂

Ben kuru fasülye, nohut, bamya, pırasa sevmem eşim de sevmiyor 😂 diyorum iyi ki sevmiyor :) zaten sakatat yapamıyorum ama ciğer severim yeni alıştım ona da
Eşin sever tabi sakatatin anavatani oraralar 😀bizde sizin sevmediklerinizi seviyoruz neyseki ikimizde😀bende geçen yil hamileyken azcik kokoreçin tadına baktim canm çekti hayatimda ilk kez ozaman yedim sonra zaten pandemi girdi araya yemedim canımda çekmedi ama aklıma geldi şimdi bı ara bidaha deneyelim.

Güle güle kullan Canım. Türk kahvesi daha uygun değil mi hangi marka kullanıyorsun.
2 gün olacakmış sanırım bende götürsem mi ne yapsam bilmiyorum/

Sende benim gibisin ne zaman lazım olsa bozdurayım desem altın düşer 😂😂 benim en iyisi borsa altın bana iyi gelmiyor 😂

Ay bugün bende dışarıdaydım aynı duyguları yaşıyorum 😂 kimse aldırış etmiyor herkes dışarıda.

Bereketli olsun canım

Bereketli geldi eşin :) büyük alışverişin çıkmıştır.
Yok kız ne büyük alışverişi çoğu ıvır zıvır 😁😁
Kızlar selamlar önce geçmişe bakayım dedim :)
Bugün dışarıda işlerim vardı epey dolandık ama arabayla genelde :) olsun gezmiş olduk dedik :)

Eşim BİM’e gidelim dedi yakında yok o da oranın abur cuburlarını seviyor 125 tl harcadık tatlı, bisküvi, meyve suyu, soda falan var.

Daha yeni koydum yemeği bende biber dolması yapıyorum, yanına da ev yoğurdu ve turşu tamamdır :)

Birikime 5000 tl koydum etiket yapamadım 😂
Kmsl Hnd Kmsl Hnd oldu :)
Bereketli olsun canım ekliyorum listeye🤩🤩
Kolay gelsin eşimde evlendiğimizden beri alıştırmaya çalışıyor beni 😂 nerede yaşıyorsunuz siz
Adanalıyım canım👏👏👏
İyiyim kızlar sağolun düşünmüşsünüz🌸Hala çok yağmur var öğleden sonra tatil oldu kamu kurumları falan ama ben görevdeydim sehirdisında zor geldik çok yorucu bir gündü.Dünde deprem oldu sürekli ☹️Allah beterinden korusun🤲
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın🤲🤲🤲
Oy masallah 1400tl🤭Gözün Aydın canım🥰
Teşekkür ederim canım😘
Sağlıkla afiyetle yiyin canm.

İyi akşamlar canlar 🌹
Bugün çok yorucu bir gün oldu yine sabah 9 dan 3 e kadar mutfaktaydik annemle kv ler için bir sürü şey yaptık 9 çeşit olmuş 😀
Etli kurufasulye,pilav,tarhana çorbası,kıymalı ıspanak kavurduk (yumurta kırıp oturtma gibi yapıyoruz ),kabak tatlısı,vişne kompostosu,tiramisu,bazlama,havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptık sulu yemekleri ve çorbayı 2 'şer kavanoz vakumladik eşimle ikimiz gittik evi sil supur yaptım çamaşırlarını katladim yerlestirdim geldik an itibarıyle pertim çıktı 😖
Birde TV bozuldu 450 TL oraya ödenecek perşembeye hazır olurmuş.Apartmanin giderlerle ilgili bir sıkıntı var 350 TL oraya ödenecek bu ay birikim yalan oldu 🥺
Teşekkür ederim canım

TV kötü olmuş ama neyseki tamir edilebiliyor yoksa yeniler çok pahalı😥😥😥

Eşin sever tabi sakatatin anavatani oraralar 😀bizde sizin sevmediklerinizi seviyoruz neyseki ikimizde😀bende geçen yil hamileyken azcik kokoreçin tadına baktim canm çekti hayatimda ilk kez ozaman yedim sonra zaten pandemi girdi araya yemedim canımda çekmedi ama aklıma geldi şimdi bı ara bidaha deneyelim.

Aynen öyle herşey yiyorlar 😂 eşim bana şu yemeği yap demez hiç ne yaparsam yer o nedenle şanslıyım :) istemiyor. Kokoreç güzel bende ilk kokoreç ile başlamıştım.

Adanalıyım canım👏👏👏

Teşekkür ederim canım😘

Teşekkür ederim canım

Valla ben bıraktım ıvır zıvır almayı 😂 ve ciddi fark etti

Adanalıyım canım👏👏👏

Teşekkür ederim canım😘

Teşekkür ederim canım

Belli aslında doğru tahmin ettim eşim de Mersinli 😂

İyi akşamlar kızlar

Kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyorum evin internetinde bir sıkıntı var arıza kaydı oluşturdum umarım halledilir

Bugün eşimin küçük kız kardeşi geldi süpriz yapıp ( bende görümce çok ☺️ )

Diğer görümcemlere gelmiş sabah süpriz yapmış. Biraz iş için , biraz da eşimi görmek istemiş

Öğleden sonra oraya gittik haber gelince görmek için , akşam yemek yiyip geldik

80 tl civarında harcama yaptık giderken tatlı aldık

O da sağolsun eli boş gelmemiş bir sürü şey getirmiş salça, zeytinyağı, fıstık, domates konservesi vs.

Bir kısmını getirdim bir kısmını bıraktım sonra almak için.

Oğlana da 250 tl harçlık koymuş paketlerin içine.

Yarın yemeğe çağırdım ben de onları. Balık yapacağım. Yanına yeşil salata, köz patlıcan biber salatası ve brokoli salatası yapacağım.

Sabah pazara gider alışverişimi yaparım :)

İnternete düzenli giremediğim için tüm sayfaları okuyamıyorum umarım herkes iyidir

Güle güle kullan Canım. Türk kahvesi daha uygun değil mi hangi marka kullanıyorsun.
2 gün olacakmış sanırım bende götürsem mi ne yapsam bilmiyorum/

Sende benim gibisin ne zaman lazım olsa bozdurayım desem altın düşer 😂😂 benim en iyisi borsa altın bana iyi gelmiyor 😂

Ay bugün bende dışarıdaydım aynı duyguları yaşıyorum 😂 kimse aldırış etmiyor herkes dışarıda.

Bereketli olsun canım

Bereketli geldi eşin :) büyük alışverişin çıkmıştır.
Cnm burda Tuğba kuruyemiş var ordan aldım taze cekiyorlar çok beğeniyorum .benim kız 4 yaşında ben göndereceğim senin bebek de olacak göndermek mantıklı .
okyonus okyonus gule güle kullansın yakışıklı 🌸🌸
Ben seni hiç balık Burcu hayal etmemiştim 🥳🥳

Cnm burda Tuğba kuruyemiş var ordan aldım taze cekiyorlar çok beğeniyorum .benim kız 4 yaşında ben göndereceğim senin bebek de olacak göndermek mantıklı .
Kız balık değil koçum zaten😎

Tuğba kuruyemiş benimde favorim kahve kuruyemiş oradan alıyoruz😀

okyonus okyonus gecmis olsun canim Allah kolaylik versin paşa da sağlıkla giysin montunu😘😘
Kmsl Hnd Kmsl Hnd tekrar gozun aydin bereketli olsun aldiklarin 😘😘
Cedric1003 Cedric1003 nasilsin canim okullar ertelendi tatili uzatacakmisin anasiniflarina sevindim vakalar artmaz insallah yarım dönem tekrar kapanmadan giderler

Dün portakal ,elma ,muz ,nar ,mandalina , traş bıçaği 62 tl kv ödedi

Bugun yaş pasta,süt ,krem şanti ,ekmek 70 tl harcadık

Dün barbunya tavuklu pilav yaptim bugune de kaldi yanina brokoli salatası ve makarna yaptim yedik

Yemekten sonra esimle yürüyoruz iyi geliyor kilomu dengede tutuyorum

Back