Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizler de iyiyiz cnm ayni kosturmaca iste bu sene kizim sabahci erken kalkmak zor olsada gun daha bereketli geciyor sukur .Dimi ya adım atsan para rabbim kesemize bereket nasip etsin inşallah
Hahahhah yakalarım tabikisi de
İyiiyz çok şükür sen nasılsın kızın nasıl
Sabahçılıkta vakit daha iyi yaBizler de iyiyiz cnm ayni kosturmaca iste bu sene kizim sabahci erken kalkmak zor olsada gun daha bereketli geciyor sukur .
Neden acaba ki canım kaça gidiyorduSelam kızlar napiyorsunuz
Büyük kızım beni çok zorluyor , sürekli isyankar bağırıyor kitap okumak odev yalmak
İstemiyorum diyor .terzi kendi söküğünü dikemez derer ya bizimki o hesap , anne baba öğretmen güya . Dersleri çok iyi ama asla çalışmıyor , çalışmak istemiyor . Hadi şimdi yapıyor ama üst sınıflarda böyle olmaz .
Kocayla da tartıştım , gündüz 12 de evde . Ben sabah 8 de çıkıp 4.30 da geliyorum , yemek yapmamış oluyor .yas ilerleyince tahammülüm de kalmıyor milletin saf oğlunu eğitmemem
Ayyyy ne çok sızlandım kusura bakmayı kızlar
SelamsssSelamssssssslarrrr
Bi uyandık saat 12 kızı jimnastiğe de götüremedim
Kargolalarımız vardı hepsi aynı anda geldi
Çarşafları değiştirdim kahvaltı yaptık mutfağı topladım kahvemi içtim şimdi ödeve geçtik
Aklama menü tavuk midye,,,karnabahar graten,,,makarna
Valla bende büyük kızıma diyorum dua et tavuktan tiksinme yoksa aç kalırsınSelamsss
Gunler gunler hatta aylar aylar sonrasinde bile degismeyen tek sey sizdeki bol tavuklu menuuler
Bu aksam bende firinda kusbasi tavuklu patates yaptim gercekten halimize bin sukur ama hergun ne yemek yapsam derdi yemek yapmaktan cok yoruyor
Evet kesnlikle sabahcilik cok dha verimli ctesi pazar sabahlari yattik tum islerim sksti gbi hissettim
Ya ne bileyim tavuk cok fazla tuketmeyin diyorlarya .Valla bende büyük kızıma diyorum dua et tavuktan tiksinme yoksa aç kalırsın
Ayyy napim yemiyor yoksa küçük de isyan etti ogün pilav tavuk diye
Aynen canım her gün ne pişirsem derdinden ziyade hepsi aynı şeyi yemiyorYa ne bileyim tavuk cok fazla tuketmeyin diyorlarya .
Insan hergun ne pisircegni sasiriyor gercekten