- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Eşin sever tabi sakatatin anavatani oraralarBenim eşim Mersinli koyunu, keçiyi komple yiyorlarbende yemem sevmem ama annem babam sever onlar yerdi biz kardeşimle evden kaçırdık kokusuna
Ama ilk oğluma hamileyken enteresan şekilde Canım sürekli öyle şeyler istiyordu ve işkembe içmiştim hamileykensoğan sarımsak ağzıma sürmezdim çiğ olarak oğluma hamileyken sarımsak doğruyorum elma gibi yiyesim gelmişti
Ben kuru fasülye, nohut, bamya, pırasa sevmem eşim de sevmiyordiyorum iyi ki sevmiyor :) zaten sakatat yapamıyorum ama ciğer severim yeni alıştım ona da
Yok kız ne büyük alışverişi çoğu ıvır zıvırGüle güle kullan Canım. Türk kahvesi daha uygun değil mi hangi marka kullanıyorsun.
2 gün olacakmış sanırım bende götürsem mi ne yapsam bilmiyorum/
Sende benim gibisin ne zaman lazım olsa bozdurayım desem altın düşerbenim en iyisi borsa altın bana iyi gelmiyor
Ay bugün bende dışarıdaydım aynı duyguları yaşıyorumkimse aldırış etmiyor herkes dışarıda.
Bereketli olsun canım
Bereketli geldi eşin :) büyük alışverişin çıkmıştır.
Bereketli olsun canım ekliyorum listeyeKızlar selamlar önce geçmişe bakayım dedim :)
Bugün dışarıda işlerim vardı epey dolandık ama arabayla genelde :) olsun gezmiş olduk dedik :)
Eşim BİM’e gidelim dedi yakında yok o da oranın abur cuburlarını seviyor 125 tl harcadık tatlı, bisküvi, meyve suyu, soda falan var.
Daha yeni koydum yemeği bende biber dolması yapıyorum, yanına da ev yoğurdu ve turşu tamamdır :)
Birikime 5000 tl koydum etiket yapamadım
Kmsl Hnd oldu :)
Adanalıyım canımKolay gelsin eşimde evlendiğimizden beri alıştırmaya çalışıyor beninerede yaşıyorsunuz siz
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasınİyiyim kızlar sağolun düşünmüşsünüzHala çok yağmur var öğleden sonra tatil oldu kamu kurumları falan ama ben görevdeydim sehirdisında zor geldik çok yorucu bir gündü.Dünde deprem oldu sürekli Allah beterinden korusun
Teşekkür ederim canımOy masallah 1400tlGözün Aydın canım
Sağlıkla afiyetle yiyin canm.
Teşekkür ederim canımİyi akşamlar canlar
Bugün çok yorucu bir gün oldu yine sabah 9 dan 3 e kadar mutfaktaydik annemle kv ler için bir sürü şey yaptık 9 çeşit olmuş
Etli kurufasulye,pilav,tarhana çorbası,kıymalı ıspanak kavurduk (yumurta kırıp oturtma gibi yapıyoruz ),kabak tatlısı,vişne kompostosu,tiramisu,bazlama,havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptık sulu yemekleri ve çorbayı 2 'şer kavanoz vakumladik eşimle ikimiz gittik evi sil supur yaptım çamaşırlarını katladim yerlestirdim geldik an itibarıyle pertim çıktı
Birde TV bozuldu 450 TL oraya ödenecek perşembeye hazır olurmuş.Apartmanin giderlerle ilgili bir sıkıntı var 350 TL oraya ödenecek bu ay birikim yalan oldu
Eşin sever tabi sakatatin anavatani oraralarbizde sizin sevmediklerinizi seviyoruz neyseki ikimizde bende geçen yil hamileyken azcik kokoreçin tadına baktim canm çekti hayatimda ilk kez ozaman yedim sonra zaten pandemi girdi araya yemedim canımda çekmedi ama aklıma geldi şimdi bı ara bidaha deneyelim.
Yok kız ne büyük alışverişi çoğu ıvır zıvır
Bereketli olsun canım ekliyorum listeye
Adanalıyım canım
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
TV kötü olmuş ama neyseki tamir edilebiliyor yoksa yeniler çok pahalı
Oğluşa mont aldım netten takip ediyordum 349tl ye 3 taksit aldım Seneye için aldım 2 yıl giyer.Sağlıcakla gıysin inş kuzum
Sağol canımGüle güle kullansın canım
Yok kız ne büyük alışverişi çoğu ıvır zıvır
Bereketli olsun canım ekliyorum listeye
Adanalıyım canım
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
TV kötü olmuş ama neyseki tamir edilebiliyor yoksa yeniler çok pahalı
Sevgililer gününde biz birsey almıyoruz martta doğum günüm bar ozaman birsey alırım yada aldırırımKızlar sevgililer gününde ne alacaksınız ya da ne yapacaksınız plan ne
Sağol canım
Sevgililer gününde biz birsey almıyoruz martta doğum günüm bar ozaman birsey alırım yada aldırırım
Cnm burda Tuğba kuruyemiş var ordan aldım taze cekiyorlar çok beğeniyorum .benim kız 4 yaşında ben göndereceğim senin bebek de olacak göndermek mantıklı .Güle güle kullan Canım. Türk kahvesi daha uygun değil mi hangi marka kullanıyorsun.
2 gün olacakmış sanırım bende götürsem mi ne yapsam bilmiyorum/
Sende benim gibisin ne zaman lazım olsa bozdurayım desem altın düşerbenim en iyisi borsa altın bana iyi gelmiyor
Ay bugün bende dışarıdaydım aynı duyguları yaşıyorumkimse aldırış etmiyor herkes dışarıda.
Bereketli olsun canım
Bereketli geldi eşin :) büyük alışverişin çıkmıştır.
Kız balık değil koçum zatenCnm burda Tuğba kuruyemiş var ordan aldım taze cekiyorlar çok beğeniyorum .benim kız 4 yaşında ben göndereceğim senin bebek de olacak göndermek mantıklı .
okyonus gule güle kullansın yakışıklı
Ben seni hiç balık Burcu hayal etmemiştim
Tuğba kuruyemiş benimde favorim kahve kuruyemiş oradan alıyoruzCnm burda Tuğba kuruyemiş var ordan aldım taze cekiyorlar çok beğeniyorum .benim kız 4 yaşında ben göndereceğim senin bebek de olacak göndermek mantıklı .
okyonus gule güle kullansın yakışıklı
Ben seni hiç balık Burcu hayal etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?