- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
1 hafta canımkısa süreliğine mi geldi.İnşallah biraz uzun kalır ayrılıklar zor oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta canımkısa süreliğine mi geldi.İnşallah biraz uzun kalır ayrılıklar zor oluyor
Buzluga hiç süt atmadım iyimi oluyor öyle.bende sütlaç yapcam cuma günü yaparım bugün pişirip buzluğa koyarım sütleri
Hadi bakalım canım inşallahBugün bir arkadaşımı gördük aralıklı oruçla 9 kilo vermiş çok beğendim . Gaza geldim yine başlayacağım aralıklı oruç diyetine
Eşim yemeğimizi yaptı bende salata filan yedik sonra bulaşıkları hallettim şimdi biraz dinleniyorum
Günün harcaması ekmek pil bulaşık süngeri eşime sigara 50 tl
Bu arada misafirlerim ( görümcemler ) bizim gibi market dışında evden çıkmıyorlar , şehir dışından gelen de kendi aracıyla geldi o yüzden bir araya geldik.
Yanlış anlamaya mahal vermeyeyim
Hala çok dikkat ediyoruz virüs sebebiyle
Ben attım daha önce pişirip soguyunca şişelere koyup atıyorum ihtiyacım kadarını çıkarıp kullanıyorum şimdi balkonda iyice kaymagı üzerine çıksın onu alır öyle şişereke koyarım 1 gece beklerse güzel kaymak çıkıyorBuzluga hiç süt atmadım iyimi oluyor öyle.
Canımsın
En yakın zamanda hep beraber olun
Dikkat eden, etmeyen hepimiz bi aradayız sonuçta riskleri biliyor herkes, büyük tepki vermeyi pek doğru bulmuyorum 1 senedir evde olmama rağmen :)
Evet öyle tabi ki
Herkes riskin farkında ve herkes kendinden sorumlu.
Daha önce bu konuda birşeyler yaşamıştık eski topiktekiler hatırlar , o yüzden açıklama gereği duydum :)
Markette 89tl harcadım sebze meyve aldım.İş çıkışı tekrar gittim kahve,1kg tereyağ,1 Kangal sucuk,Eşime 2 şampuan bana saç kremi 180tl de öyle harcadım 5tl ekmek.Yarın 0harcama planladım uyabiliriz inş. 1 haftada markete gitmek istemiyorum kart kesilince gitsem iyi olacak
Yarının menüsü kuru fasulye pilav yoğurt turşu.Cuma günü et sote bulgur pilavı yada kısır kek günü yapacağım bakalım ev halkına göre karar verilir