• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar

Kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyorum evin internetinde bir sıkıntı var arıza kaydı oluşturdum umarım halledilir

Bugün eşimin küçük kız kardeşi geldi süpriz yapıp ( bende görümce çok ☺️ )

Diğer görümcemlere gelmiş sabah süpriz yapmış. Biraz iş için , biraz da eşimi görmek istemiş

Öğleden sonra oraya gittik haber gelince görmek için , akşam yemek yiyip geldik

80 tl civarında harcama yaptık giderken tatlı aldık

O da sağolsun eli boş gelmemiş bir sürü şey getirmiş salça, zeytinyağı, fıstık, domates konservesi vs.

Bir kısmını getirdim bir kısmını bıraktım sonra almak için.

Oğlana da 250 tl harçlık koymuş paketlerin içine.

Yarın yemeğe çağırdım ben de onları. Balık yapacağım. Yanına yeşil salata, köz patlıcan biber salatası ve brokoli salatası yapacağım.

Sabah pazara gider alışverişimi yaparım :)

İnternete düzenli giremediğim için tüm sayfaları okuyamıyorum umarım herkes iyidir

Güzel dolu dolu geçmiş bereketli olsun gelen yiyeceklerin de :)

173 TL elektrik faturası gelmiş

Bize de 113 gelmiş

Cnm burda Tuğba kuruyemiş var ordan aldım taze cekiyorlar çok beğeniyorum .benim kız 4 yaşında ben göndereceğim senin bebek de olacak göndermek mantıklı .
okyonus okyonus gule güle kullansın yakışıklı 🌸🌸
Ben seni hiç balık Burcu hayal etmemiştim 🥳🥳

Taze çekilmiş anladım Canım güzel bende Eminönü’ne gidince alıyorum mehmet efendi yerinden güzel oluyor.
Eylül’de gidecek Zaten 1. Sınıfa ama Mart ayında başlatma konusunda kararsızım. Oğlumun zorluğu yok çok şükür yani artık anlaşıyoruz bi şekilde 😂 coronadan dolayı emin değilim.

Kız balık değil koçum zaten😎
Bak şimdi oldu 👍🏼👍🏼👍🏼
Zeynolin44 Zeynolin44 cnm yarın Pegasus u arayacagim eğer fiyat farkı çok olmazsa erteleyecegim 🥳🥳
Siz napacasiniz tatili uzatacak misiniz ?bende anasınıfılarına çık sevindim

Güzel dolu dolu geçmiş bereketli olsun gelen yiyeceklerin de :)

Bize de 113 gelmiş

Taze çekilmiş anladım Canım güzel bende Eminönü’ne gidince alıyorum mehmet efendi yerinden güzel oluyor.
Eylül’de gidecek Zaten 1. Sınıfa ama Mart ayında başlatma konusunda kararsızım. Oğlumun zorluğu yok çok şükür yani artık anlaşıyoruz bi şekilde 😂 coronadan dolayı emin değilim.
İlkokul öğretmeni olarak naçizane tavsiyem gönder birinci sınıf öncesi okul öncesi çok önemli . Sonuçta esin ise gidiyor büyük şehirlidesiniz . Herseyin hayırlısı olsun bizler için çocuklarımız için 🙏🙏

okyonus okyonus gecmis olsun canim Allah kolaylik versin paşa da sağlıkla giysin montunu😘😘
Kmsl Hnd Kmsl Hnd tekrar gozun aydin bereketli olsun aldiklarin 😘😘
Cedric1003 Cedric1003 nasilsin canim okullar ertelendi tatili uzatacakmisin anasiniflarina sevindim vakalar artmaz insallah yarım dönem tekrar kapanmadan giderler
Teşekkür ederim canım 😘
Dün portakal ,elma ,muz ,nar ,mandalina , traş bıçaği 62 tl kv ödedi

Bugun yaş pasta,süt ,krem şanti ,ekmek 70 tl harcadık

Dün barbunya tavuklu pilav yaptim bugune de kaldi yanina brokoli salatası ve makarna yaptim yedik

Yemekten sonra esimle yürüyoruz iyi geliyor kilomu dengede tutuyorum
Aferin zeynooooo yürüyüş yap mutlaka 💝💝💝

Bak şimdi oldu 👍🏼👍🏼👍🏼
Zeynolin44 Zeynolin44 cnm yarın Pegasus u arayacagim eğer fiyat farkı çok olmazsa erteleyecegim 🥳🥳
Siz napacasiniz tatili uzatacak misiniz ?bende anasınıfılarına çık sevindim

İlkokul öğretmeni olarak naçizane tavsiyem gönder birinci sınıf öncesi okul öncesi çok önemli . Sonuçta esin ise gidiyor büyük şehirlidesiniz . Herseyin hayırlısı olsun bizler için çocuklarımız için 🙏🙏

Okul öncesi gitti Zaten oğlum 2 sene kadar. Eşim işe gidiyor ama kimseyle teması yok toplu taşıma da kullanmıyor o nedenle daha az risk. Ayrıca corona olduğunda hamileyken Doğuma almıyorlar ve Doğum ertelenebilir bi şey değil hamile olmasam bu kadar sorun haline getirmezdim

Okul öncesi gitti Zaten oğlum 2 sene kadar. Eşim işe gidiyor ama kimseyle teması yok toplu taşıma da kullanmıyor o nedenle daha az risk. Ayrıca corona olduğunda hamileyken Doğuma almıyorlar ve Doğum ertelenebilir bi şey değil hamile olmasam bu kadar sorun haline getirmezdim
Tabı ki en iyisi aile durumuna gire değerlendirmek allah korusun hiç düşünme bunlari . Kaç hafta kaldı doğuma az kalmıştı sanki değil mi

Yok kız ne büyük alışverişi çoğu ıvır zıvır 😁😁

Bereketli olsun canım ekliyorum listeye🤩🤩

Adanalıyım canım👏👏👏

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın🤲🤲🤲

Teşekkür ederim canım😘

Teşekkür ederim canım

TV kötü olmuş ama neyseki tamir edilebiliyor yoksa yeniler çok pahalı😥😥😥
Dün gece yine elektirikler gitti geldi sanırım ondan sonra oldu artık canı dayanmadı TV nin geçende karda malum 4 gün boyunca elektirik yoktu geleceği zaman yine sürekli gidip gelmisti olan TV ye oldu galiba.dedigin neyseki tamir oluyor inşallah.

günaydın kızlar işe gledim çocukların kahvaltısını yaptırdım hava buz gibi kısa mesafe yürüdüm ama dondu ellerim yüzüm. okyonus okyonus iyiyim canım evdeydim biraz harcamalı geçti evde eksikler vardı kantinden onları aldım trendyoldan küpe siparişi verdim kendime 3 tane çocuklara birer tane gümüş aldım.

günaydın kızlar işe gledim çocukların kahvaltısını yaptırdım hava buz gibi kısa mesafe yürüdüm ama dondu ellerim yüzüm. okyonus okyonus iyiyim canım evdeydim biraz harcamalı geçti evde eksikler vardı kantinden onları aldım trendyoldan küpe siparişi verdim kendime 3 tane çocuklara birer tane gümüş aldım.

Güle güle kullanın canım 💝💝💝

Günaydın kızlar 😘😘😘

Küçük cadı ile yeni uyandım biz kahvaltımızı yapıyoruz

Eşim ve büyük kızım uyananana kadar tekrar acıkırız😁😁😁

Bugün harcama yapmayı düşünmüyoruz inşallabhh🤲🤲🤲

Buzluktan dil balığı ve karides çıkardım akşama eşim yapacak bende salata filan hazırlarım😋😋😋

Günaydın kızlar 😘😘😘

Küçük cadı ile yeni uyandım biz kahvaltımızı yapıyoruz

Eşim ve büyük kızım uyananana kadar tekrar acıkırız😁😁😁

Bugün harcama yapmayı düşünmüyoruz inşallabhh🤲🤲🤲

Buzluktan dil balığı ve karides çıkardım akşama eşim yapacak bende salata filan hazırlarım😋😋😋
gözünaydın canım eşin mi geldi

Back