🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar

Misafirlerim vardı bugün yedik içtik eğlendik sonra uğurladık yasak saati gelmeden gittiler

Çocuğu uyuttum kendimi koltuğa bıraktım

Bugün pazar alışverişi yaptım meyve sebze ceviz hurma , ekstra olarak 2.5 kilo balık aldım

Toplamda 250 tl harcadım

Yarın eşimin dikişleri alınacak hastaneye gideceğiz oğlanı anneme bırakıp.

Araba sürebilecek duruma geldi o yüzden arabayla gideriz taksi parası vermeyiz , kahvaltıyı annemde yaparız giderken simit poğaça birşeyler alırız

Hastaneye ödeme yapmayacağız zaten kontrol muayenesi olacak

Dikkat eden, etmeyen hepimiz bi aradayız sonuçta riskleri biliyor herkes, büyük tepki vermeyi pek doğru bulmuyorum 1 senedir evde olmama rağmen :)

Buzluga hiç süt atmadım iyimi oluyor öyle.
Ben attım daha önce pişirip soguyunca şişelere koyup atıyorum ihtiyacım kadarını çıkarıp kullanıyorum şimdi balkonda iyice kaymagı üzerine çıksın onu alır öyle şişereke koyarım 1 gece beklerse güzel kaymak çıkıyor

Markette 89tl harcadım sebze meyve aldım.İş çıkışı tekrar gittim kahve,1kg tereyağ,1 Kangal sucuk,Eşime 2 şampuan bana saç kremi 180tl de öyle harcadım 5tl ekmek.Yarın 0harcama planladım uyabiliriz inş. 1 haftada markete gitmek istemiyorum kart kesilince gitsem iyi olacak
Yarının menüsü kuru fasulye pilav yoğurt turşu.Cuma günü et sote bulgur pilavı yada kısır kek günü yapacağım bakalım ev halkına göre karar verilir

Dikkat eden, etmeyen hepimiz bi aradayız sonuçta riskleri biliyor herkes, büyük tepki vermeyi pek doğru bulmuyorum 1 senedir evde olmama rağmen :)

Evet öyle tabi ki

Herkes riskin farkında ve herkes kendinden sorumlu.

Daha önce bu konuda birşeyler yaşamıştık eski topiktekiler hatırlar , o yüzden açıklama gereği duydum :)

Ben sucuğu kendim yapıyorum ama öyle kurutmuyorum :) dondurucu da ve baya memnunuz. Çocuk yemeye başladı sucuğu o nedenle bende yapmaya başladım :) tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…