• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar hanımlar 😍Bugün annemle biraz dışarı çıktık ben bir türlü adapte olamıyorum dışarıya bı tuaf oluyorum insalar hergun nasıl dışarda nasıl çalışıyorlar(mecburlar ve mecburuz takibikii çalışmaya yanlis anlaşılmasın) falan diye sorguluyorum ben nasıl adapte olacagim hiç bilmiyorum😖en geç Nisan sonunda ise başlamam lazım zaten ama hergun bugün hastalık kaptimmi acaba diye kafayı tozutmazsam iyi 🤕
Marketten 2 paket orman meyveli sos,1kg kırmızı mercimek,bir kutu burgu peynir 27 TL ödedim.
2 tane et dürum paket aldık oğluşumun canı çekmiş 38 TL (annem odedi)
Bebisime oyuncak kedi 🐈 kitabında var görünce çok heycanlaniyo diye aldık 😀40 TL (annem odedi bunuda)
Birde 1 Gr altın aldım 420 TL den ☺️aslında yarım alicaktim eşim de üstünü tamamladi bari aldigina değsin dedi
Kmsl Hnd Kmsl Hnd biz maaşı ayın 5 gibi aliyoruz alsinda geçen aydan kalan paramizdan aldık bizim için yeni ay 5'i yani bu durumda hangi ayin birikimine eklemiş oluyoruz 🤔

İyi akşamlar hanımlar 😍Bugün annemle biraz dışarı çıktık ben bir türlü adapte olamıyorum dışarıya bı tuaf oluyorum insalar hergun nasıl dışarda nasıl çalışıyorlar(mecburlar ve mecburuz takibikii çalışmaya yanlis anlaşılmasın) falan diye sorguluyorum ben nasıl adapte olacagim hiç bilmiyorum😖en geç Nisan sonunda ise başlamam lazım zaten ama hergun bugün hastalık kaptimmi acaba diye kafayı tozutmazsam iyi 🤕
Marketten 2 paket orman meyveli sos,1kg kırmızı mercimek,bir kutu burgu peynir 27 TL ödedim.
Bebisime oyuncak kedi 🐈 kitabında var görünce çok heycanlaniyo diye aldık 😀40 TL (annem odedi bunuda)
Birde 1 Gr altın aldım 420 TL den ☺️aslında yarım alicaktim eşim de üstünü tamamladi bari aldigina değsin dedi
Kmsl Hnd Kmsl Hnd biz maaşı ayın 5 gibi aliyoruz alsinda geçen aydan kalan paramizdan aldık bizim için yeni ay 5'i yani bu durumda hangi ayin birikimine eklemiş oluyoruz 🤔
Bereketli olsun canım şubat ayına yazayım🤗🤗🤗

Ayyyy hiç işim bitiyordu 😁😁

Çamaşır ev süpür bulaşıkları hallet derken akşam oldu bugünde yemek yapmadım dışardan söyledik şırdan karın bumbar 167 tl🤣🤣🤣

Selam kızlar yine harcamalı bir gün geçti .
Kuaföre 380
Camper Dan ayakkabı aldım 491 sonra Trendyol baktım 375 yarın gidip iade edeceğim . Trendyoldakini aldım .
Soguk baklava 60
Türk kahvesi 20 lira .
Okullar 1 martta açılacakmış . Belki biletimi erteletirim katar vermedim .

Güle güle kullan Canım. Türk kahvesi daha uygun değil mi hangi marka kullanıyorsun.
2 gün olacakmış sanırım bende götürsem mi ne yapsam bilmiyorum/

Ben ilk 470 ₺ den aldım 480 olunca bozdum ama 535 lere çıktı içim yandı tabi 😅 sonra 457 den 15 gram en son 442 den 2 gram aldım şimdi de 430 larda. Yatırım işleri bana yaramıyo . Uzun vadeli diye kendimi telkin ediyorum artık napim 🤷 😆

Sende benim gibisin ne zaman lazım olsa bozdurayım desem altın düşer 😂😂 benim en iyisi borsa altın bana iyi gelmiyor 😂

Ay bugün bende dışarıdaydım aynı duyguları yaşıyorum 😂 kimse aldırış etmiyor herkes dışarıda.

Bereketli olsun canım

Selam kızlar markete gittik 1400 TL eşimin geldiği belli oluyor😁😁😁
Pazarda 100 tl harcadım 👏👏

Akşama kadar ne kadar masraf çıkar bilmiyorum

Yemek de düşünmedim daha yaptım bi kahve oturuyorum yoruldum sabahtan beri🥴🥴🥴

Bereketli geldi eşin :) büyük alışverişin çıkmıştır.

Kızlar selamlar önce geçmişe bakayım dedim :)
Bugün dışarıda işlerim vardı epey dolandık ama arabayla genelde :) olsun gezmiş olduk dedik :)

Eşim BİM’e gidelim dedi yakında yok o da oranın abur cuburlarını seviyor 125 tl harcadık tatlı, bisküvi, meyve suyu, soda falan var.

Daha yeni koydum yemeği bende biber dolması yapıyorum, yanına da ev yoğurdu ve turşu tamamdır :)

Birikime 5000 tl koydum etiket yapamadım 😂
Kmsl Hnd Kmsl Hnd oldu :)

Merhaba kızlar 😍😍
okyonus okyonus cnm nasıl yağmur yağdı 😥😥
Bugün ise gidiyor musun sizde bir sıkıntı var ki

okyonus okyonus canım hiç görünmedi nasılsın inşallah selden etkilenmediniz😥😥😥😥
İyiyim kızlar sağolun düşünmüşsünüz🌸Hala çok yağmur var öğleden sonra tatil oldu kamu kurumları falan ama ben görevdeydim sehirdisında zor geldik çok yorucu bir gündü.Dünde deprem oldu sürekli ☹️Allah beterinden korusun🤲

İyiyim kızlar sağolun düşünmüşsünüz🌸Hala çok yağmur var öğleden sonra tatil oldu kamu kurumları falan ama ben görevdeydim sehirdisında zor geldik çok yorucu bir gündü.Dünde deprem oldu sürekli ☹️Allah beterinden korusun🤲

Kolay gelsin deprem, sel, salgın hastalık yorucu geçiyor seneler. Dikkat edin siz de ❤️

Cook geçmiş olsun canm.Rabbim mağdur olanların yardımcısı olsun inşallah🙏

Ben bırak yemeyi görmeye dayanamiyorum Allah'tan eşim de yemiyor hiç bir sakatat ve işkembe paça falan .Biz ciğer bile yemiyoruz iyi bulmusuz birbirimizi🤭

Benim eşim Mersinli koyunu, keçiyi komple yiyorlar 😂😂 bende yemem sevmem ama annem babam sever onlar yerdi biz kardeşimle evden kaçırdık kokusuna 😂

Ama ilk oğluma hamileyken enteresan şekilde Canım sürekli öyle şeyler istiyordu ve işkembe içmiştim hamileyken 😂 soğan sarımsak ağzıma sürmezdim çiğ olarak oğluma hamileyken sarımsak doğruyorum elma gibi yiyesim gelmişti 😂😂

Ben kuru fasülye, nohut, bamya, pırasa sevmem eşim de sevmiyor 😂 diyorum iyi ki sevmiyor :) zaten sakatat yapamıyorum ama ciğer severim yeni alıştım ona da

Back