- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Ben 1 Gr altın aldım bugün 420 denBugün döviz ve altın baya düşmüş ama para yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 Gr altın aldım bugün 420 denBugün döviz ve altın baya düşmüş ama para yok
Bereketli olsun canım şubat ayına yazayımİyi akşamlar hanımlar Bugün annemle biraz dışarı çıktık ben bir türlü adapte olamıyorum dışarıya bı tuaf oluyorum insalar hergun nasıl dışarda nasıl çalışıyorlar(mecburlar ve mecburuz takibikii çalışmaya yanlis anlaşılmasın) falan diye sorguluyorum ben nasıl adapte olacagim hiç bilmiyorumen geç Nisan sonunda ise başlamam lazım zaten ama hergun bugün hastalık kaptimmi acaba diye kafayı tozutmazsam iyi
Marketten 2 paket orman meyveli sos,1kg kırmızı mercimek,bir kutu burgu peynir 27 TL ödedim.
2 tane et dürum paket aldık oğluşumun canı çekmiş 38 TL (annem odedi)
Bebisime oyuncak kedi kitabında var görünce çok heycanlaniyo diye aldık 40 TL (annem odedi bunuda)
Birde 1 Gr altın aldım 420 TL den aslında yarım alicaktim eşim de üstünü tamamladi bari aldigina değsin dedi
Kmsl Hnd biz maaşı ayın 5 gibi aliyoruz alsinda geçen aydan kalan paramizdan aldık bizim için yeni ay 5'i yani bu durumda hangi ayin birikimine eklemiş oluyoruz
Sağol canmolur valla bu ay ödeme ve alışveriş işleri çok belkide altın falan alamayiz daha alacak verecek hiç hesapladık.Bereketli olsun canım şubat ayına yazayım
Selam kızlar yine harcamalı bir gün geçti .
Kuaföre 380
Camper Dan ayakkabı aldım 491 sonra Trendyol baktım 375 yarın gidip iade edeceğim . Trendyoldakini aldım .
Soguk baklava 60
Türk kahvesi 20 lira .
Okullar 1 martta açılacakmış . Belki biletimi erteletirim katar vermedim .
Ben ilk 470 ₺ den aldım 480 olunca bozdum ama 535 lere çıktı içim yandı tabi sonra 457 den 15 gram en son 442 den 2 gram aldım şimdi de 430 larda. Yatırım işleri bana yaramıyo . Uzun vadeli diye kendimi telkin ediyorum artık napim
İyi akşamlar hanımlar Bugün annemle biraz dışarı çıktık ben bir türlü adapte olamıyorum dışarıya bı tuaf oluyorum insalar hergun nasıl dışarda nasıl çalışıyorlar(mecburlar ve mecburuz takibikii çalışmaya yanlis anlaşılmasın) falan diye sorguluyorum ben nasıl adapte olacagim hiç bilmiyorumen geç Nisan sonunda ise başlamam lazım zaten ama hergun bugün hastalık kaptimmi acaba diye kafayı tozutmazsam iyi
Marketten 2 paket orman meyveli sos,1kg kırmızı mercimek,bir kutu burgu peynir 27 TL ödedim.
2 tane et dürum paket aldık oğluşumun canı çekmiş 38 TL (annem odedi)
Bebisime oyuncak kedi kitabında var görünce çok heycanlaniyo diye aldık 40 TL (annem odedi bunuda)
Birde 1 Gr altın aldım 420 TL den aslında yarım alicaktim eşim de üstünü tamamladi bari aldigina değsin dedi
Kmsl Hnd biz maaşı ayın 5 gibi aliyoruz alsinda geçen aydan kalan paramizdan aldık bizim için yeni ay 5'i yani bu durumda hangi ayin birikimine eklemiş oluyoruz
Selam kızlar markete gittik 1400 TL eşimin geldiği belli oluyor
Pazarda 100 tl harcadım
Akşama kadar ne kadar masraf çıkar bilmiyorum
Yemek de düşünmedim daha yaptım bi kahve oturuyorum yoruldum sabahtan beri
Ayyyy hiç işim bitiyordu
Çamaşır ev süpür bulaşıkları hallet derken akşam oldu bugünde yemek yapmadım dışardan söyledik şırdan karın bumbar 167 tl
İyiyim kızlar sağolun düşünmüşsünüzHala çok yağmur var öğleden sonra tatil oldu kamu kurumları falan ama ben görevdeydim sehirdisında zor geldik çok yorucu bir gündü.Dünde deprem oldu sürekli Allah beterinden korusunokyonus canım hiç görünmedi nasılsın inşallah selden etkilenmediniz
Oy masallah 1400tlGözün Aydın canımSelam kızlar markete gittik 1400 TL eşimin geldiği belli oluyor
Pazarda 100 tl harcadım
İyiyim kızlar sağolun düşünmüşsünüzHala çok yağmur var öğleden sonra tatil oldu kamu kurumları falan ama ben görevdeydim sehirdisında zor geldik çok yorucu bir gündü.Dünde deprem oldu sürekli Allah beterinden korusun
Cook geçmiş olsun canm.Rabbim mağdur olanların yardımcısı olsun inşallahİyiyim kızlar sağolun düşünmüşsünüzHala çok yağmur var öğleden sonra tatil oldu kamu kurumları falan ama ben görevdeydim sehirdisında zor geldik çok yorucu bir gündü.Dünde deprem oldu sürekli Allah beterinden korusun
Sağlıkla afiyetle yiyin canm.Selam kızlar markete gittik 1400 TL eşimin geldiği belli oluyor
Pazarda 100 tl harcadım
Ben bırak yemeyi görmeye dayanamiyorum Allah'tan eşim de yemiyor hiç bir sakatat ve işkembe paça falan .Biz ciğer bile yemiyoruz iyi bulmusuz birbirimiziKolay gelsin eşimde evlendiğimizden beri alıştırmaya çalışıyor beni nerede yaşıyorsunuz siz
Ben bırak yemeyi görmeye dayanamiyorum Allah'tan eşim de yemiyor hiç bir sakatat ve işkembe paça falan .Biz ciğer bile yemiyoruz iyi bulmusuz birbirimizi