Teşekkür ederim canımGünaydın hanımlar , umarim iyisinizdir..
zerya271210 cok gecmis olsun,
yeni yasin kutlu olsun..
Kmsl Hnd gule gule oynasin kuzucuk ,o yaslarda bizimki de niloya ve tosbigini yanindan ayirmazdi :>
okyonus kirtasiye urunlerini gule gule kullanin. Benim de en sevdigim aktivite, kirtasiye ve kitapci gezmektir ..
Cankusunannesi kv cok gecmis olsun , kolayliklar dilerim..
Hepimize guzel bir hafta sonu olsun..
Bizde de karışık dolma çorba ve cacık varSelam kızlar mutluhaftasonları hepinizeköfte patates menüm yarına kaldı bugün biber dolması mercimek çorbası menü.Elektrikler gitti çabuk gelir inş
Güle güle kullan canım hayırlı olsunsubat ayindan ayirdigim butceyle ezme bileklik aldim , 14 ayar , pek birikimlik olmasa da gunluk takmak icin iyi oldu, istiyordum ne zamandir..
yemek menumuz, yogurtlu makarna ile yesil mercimek yemegi olacak..kahvaltiya da kucuk pastane sandviclerinden mayaladim ..
salonda esyalarin yerlerini degistirecegim ve salon camini silerim... isler bitmiyor evlerde..
herkese mutlu , bol bereketli gunler.
Ne güzel düşünceli anneciğinİyi akşamlar herkese
Dün akşam annem geldi eli kolu dolu gelmiş sağolsun2 kangal sucuk,1 kg tereyag, 3 kilo kanat,1 kg peynir,yarım kg top peynir,2 tane köy ekmeği,1 kg kuru incir,1 paket kayısı,ıhlamur ve saray helvasi getirmiş.Ogluslarima atkı bere takımı,1takim pijama,büyük oğluma karne hediyesi yarım gram altın getirmiş. Yine yoğun bir gündu çok sevdiğim bir arkadasim korona oldu esinde ve çocuklarında yok neyseki 2 günde bir yemek yapıp getiriyorum.Bu akşam da çocukları için mısır patlattim biraz meyveyle getirdim bıraktım azonce.yarinda çocuklara kek yapıp getircem alışkın onun çocukları arkadaşım hiç boş bırakmazdı cocuklarini keksiz kurabiyesiz.sagolsun biz hastayken oda bize taşıdı herşeyi.
Annemle markete gittik yürüs olsun hava alalım diye yine doldurdu markette sebze meyve evde var hepsi diyorum dinlemiyor.Oglusuma 1 paket bez 3lu ıslak mendil de aldı.
Şimdi tatlı yiyoruz ıhlamur iciyoruz bizede mısır patlattim bizden haberler böyle.
Pazartesi kuyumcuya gidicez annemle biraz parası varmış çeyrek alicak benimde yarım Gr param var maaş cuma yatar bu aya yarım Gr daha eklicem gibi inşallah.
Bizim temizlik yarınİyi akşamlar kızlar bugün temizlik günüydü sipariş verdiğim pamuklu alezlerim geldi çarşafları değiştirirken takarız sil süpür toz al banyo tuvalet derken yoruldum bugün eşim siliyor arkasından ben siliyorum toz alıyor ben tekrar alıyorum sürekli döndüm durdum. Akşama dünden kalan yemekleri yedik yarın benim menüde biber patlıcan dolması cacık çorba yanına közlenmiş patlıcan biber sosum var onu çıkarırım yeter ay sonu oldugu için eşim sayıma gitcek kızlarla evde çamaşır ser katla uğraşırım
Sağolsun öyledir teşekkür ederim canmNe güzel düşünceli anneciğinGüzel güzel vakit geçirin inş altınında bereketli olsun canim
Kız bırak işte ne güzel yapıyor eşin hevesini kırma ben olsam arkamdan geri biri temizlese bir daha yapmamİyi akşamlar kızlar bugün temizlik günüydü sipariş verdiğim pamuklu alezlerim geldi çarşafları değiştirirken takarız sil süpür toz al banyo tuvalet derken yoruldum bugün eşim siliyor arkasından ben siliyorum toz alıyor ben tekrar alıyorum sürekli döndüm durdum. Akşama dünden kalan yemekleri yedik yarın benim menüde biber patlıcan dolması cacık çorba yanına közlenmiş patlıcan biber sosum var onu çıkarırım yeter ay sonu oldugu için eşim sayıma gitcek kızlarla evde çamaşır ser katla uğraşırım
Hoş gelmiş Anneciğim canım afiyetle yiyinİyi akşamlar herkese
Dün akşam annem geldi eli kolu dolu gelmiş sağolsun2 kangal sucuk,1 kg tereyag, 3 kilo kanat,1 kg peynir,yarım kg top peynir,2 tane köy ekmeği,1 kg kuru incir,1 paket kayısı,ıhlamur ve saray helvasi getirmiş.Ogluslarima atkı bere takımı,1takim pijama,büyük oğluma karne hediyesi yarım gram altın getirmiş. Yine yoğun bir gündu çok sevdiğim bir arkadasim korona oldu esinde ve çocuklarında yok neyseki 2 günde bir yemek yapıp getiriyorum.Bu akşam da çocukları için mısır patlattim biraz meyveyle getirdim bıraktım azonce.yarinda çocuklara kek yapıp getircem alışkın onun çocukları arkadaşım hiç boş bırakmazdı cocuklarini keksiz kurabiyesiz.sagolsun biz hastayken oda bize taşıdı herşeyi.
Annemle markete gittik yürüs olsun hava alalım diye yine doldurdu markette sebze meyve evde var hepsi diyorum dinlemiyor.Oglusuma 1 paket bez 3lu ıslak mendil de aldı.
Şimdi tatlı yiyoruz ıhlamur iciyoruz bizede mısır patlattim bizden haberler böyle.
Pazartesi kuyumcuya gidicez annemle biraz parası varmış çeyrek alicak benimde yarım Gr param var maaş cuma yatar bu aya yarım Gr daha eklicem gibi inşallah.
Günaydın canım dün burda da yağmur vardı ama şuan güneşliGünaydın kızlar iyi pazarlar
Dün yağmur dolu hersey vardı bugün günlük güneşlik
Selam kızlarMutlu pazarlar hepinize.Bugün temizlik çamaşır günü.Yemekte köfte patates salata ayran var .Allah bereket versin çok şükür bugünlerimize Pazartesi ve cuma günü evdeyim bu hafta salı günüde şehirdısına görev var bende haberler böyle bu arada maaşa son 15 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?