- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Kalırsak lojmana cıkma fikrinden vazgeçtik lojmanlar iş yerime uzak cocugu iş yerine yakın bir özel okula vereceğim servisle gider mesafe az aksamda gelir iş yerine eve geçeriz iş yerim eve 300metre lojmanlar 30-40km arası olacak hergün 1 saat en az yolda geçecek. Ev merkezi yerde eşiminde servisi var maddi olarak tabi çok kar olmuyor ama düzenimiz zamanımız daha önemli diyorum.Lojmanda cocugu okula versem bile bakıcı şart kurs falanda uğraşmayız özele giderse sabahtan aksama okulda olacak.amin inşallah canım en lojmana geçmeyi düşünüyorsun bazı lojmanların içinde okul oluyor çok iyi diyorlar belki ona gönderirsin.Aslında bizde çok iyi olan bir okula yazdırmaya çok uğraştık ama bu yıl kaymakam bey sadece kendilerine tahsis etmiş sağolsun o okulu dışarıdan almadılar.Şubatta birikim olmaz imkansız birikimden bozma ihtimali çok yüksek robot tek çekim olunca çok kötü oldu eşime dedim iptal edelim sonra alırız diye fiyat düşmüşken alalım ödenir gider dedi ama kasko sigorta vergi hepsi üst üste geldi zaten devam eden taksitlerimizde var.Annemle konuşuyorum çok şükür düzenli maaşımız var diyorum yoksa 2 çalışan anca çeviriyoruz daha okul masrafı olmadığı halde buna servis kreş özel kurslar eklenince birikim hayal olur gibi