- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Selam kizlar
Yemekte cigkofte vardi yarin lahmacun yapacagiz esim yigenini havaalanindan almaya gidecek
30 lu yumurta
Patates
Domates
Biber
Birkac ıvır zıvır 50 tl harcandı
İyi akşamlar herkese
Dün akşam annem geldi eli kolu dolu gelmiş sağolsun2 kangal sucuk,1 kg tereyag, 3 kilo kanat,1 kg peynir,yarım kg top peynir,2 tane köy ekmeği,1 kg kuru incir,1 paket kayısı,ıhlamur ve saray helvasi getirmiş.Ogluslarima atkı bere takımı,1takim pijama,büyük oğluma karne hediyesi yarım gram altın getirmiş. Yine yoğun bir gündu çok sevdiğim bir arkadasim korona oldu esinde ve çocuklarında yok neyseki 2 günde bir yemek yapıp getiriyorum.Bu akşam da çocukları için mısır patlattim biraz meyveyle getirdim bıraktım azonce.yarinda çocuklara kek yapıp getircem alışkın onun çocukları arkadaşım hiç boş bırakmazdı cocuklarini keksiz kurabiyesiz.sagolsun biz hastayken oda bize taşıdı herşeyi.
Annemle markete gittik yürüs olsun hava alalım diye yine doldurdu markette sebze meyve evde var hepsi diyorum dinlemiyor.Oglusuma 1 paket bez 3lu ıslak mendil de aldı.
Şimdi tatlı yiyoruz ıhlamur iciyoruz bizede mısır patlattim bizden haberler böyle.
Pazartesi kuyumcuya gidicez annemle biraz parası varmış çeyrek alicak benimde yarım Gr param var maaş cuma yatar bu aya yarım Gr daha eklicem gibi inşallah.
Benimde sebze meyve alma günüm carsambaları marketin halk günüAy valla bende özledim sanırım temizlik günlerimişimdi az az ne yapabilirsem diğer hamileliğimi hiç anlamamıştım 2 gün önce işten ayrılmıştım :) hem de epey uzaktı işim. Ama şimdi biraz ayakta kalayım sancım oluyor bi doğursam da normale dönsem :)
Ay evet 15 gün var 15 gün para harcamamaya çalışıyorum :) ama yarın Pazar’a gideceğim annemin orada çok ucuz :) hem evde balık yapamıyorum annemde balık yapacağız
Benimde sebze meyve alma günüm carsambaları marketin halk günü5kg süt almam lazım yogurt az kaldı.1kg dan sütlaç kalandan yogurt yaparım 10gün gider bize.Yarın evdeyim yogurt ve sütlaç işini halledeyim.Yarının ve salının yemeğini ayarlarım iyi olur.
Teşekkür ederim canmKız bırak işte ne güzel yapıyor eşin hevesini kırma ben olsam arkamdan geri biri temizlese bir daha yapmam
Hoş gelmiş Anneciğim canım afiyetle yiyin
Arkadaşına da geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileşirsin
Şimdiden bereketli olsun altının
Günaydın canım dün burda da yağmur vardı ama şuan güneşli
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun bende denemek istiyorum çiğköfte bi kere yaptık ama su orucundaydım yiyememiştim :) bakalım başarılı olacak mıyım bende kıyma aldım lahmacun için ama bi enerjim gelirse yapacağım :)
Kesesine bereket anneler hep böyle bize de nasip olsun dedim okurken inşallah evlatlar büyür biz de öyle gideriz evlerine
Ben 6kase güveçte fırına atıyorum oğluşada 3kase fırınlanmamış çıkıyor fırın sütlaca bayılıyoruz bizBizim de çarşamba halk günü ama annemlerin semtinde 2 tl kabak burada 8 tlve hepsinde fark böyle. Bende alacağım süt, bu sütçüm çok iyi 300 gr aşkın tereyağım çıktı 5 kg sütten. Süt alınca bende yapayım bari sütlaç eşim seviyor :)
Teşekkür ederim canmbizimde niyetimiz evlatlarimizin üstünden elimizi çekmemek ömrümüz yettiğince.Gercekten ailelerden hem maddi(yiyecek içecek gibi şeyler) hem manevi destek almak çok iyi oluyor yanlız oadigimizi tekrar tekrar hatırlatıyor ve bir güven veriyor Allah başımızdan eksik etmesin inşallah
Ben 6kase güveçte fırına atıyorum oğluşada 3kase fırınlanmamış çıkıyor fırın sütlaca bayılıyoruz biz
Cigköfte zor degil canım abimin bir tarifi var onu yapıyorum süper oluyorAfiyet olsun bende denemek istiyorum çiğköfte bi kere yaptık ama su orucundaydım yiyememiştim :) bakalım başarılı olacak mıyım bende kıyma aldım lahmacun için ama bi enerjim gelirse yapacağım :)
Kesesine bereket anneler hep böyle bize de nasip olsun dedim okurken inşallah evlatlar büyür biz de öyle gideriz evlerine
Vallahi bende özledim eskisi kadar konusamiyoruz yogunluktan tatilden
İyiiym tatlım ya kaynanamdayım ohhh iş yok yemek derdi yokkk bol bol spor yapıyorum inşallah zayıflarım sen nasılsın bak çikolatalarsidan çok yeme sakın ama çok güzel olur yurt dışı çaklıtları da yaaaaaaVallahi bende özledim eskisi kadar konusamiyoruz yogunluktan tatilden
Eee daha daha nasïlsın sekerim
Buzdolabı fişini çekmişmiydin canım arıza vermesin sonraBizim orada sabahtan beridir elektrik yokmus 17 elektrik diregi devrilmis yogun kar yagışı ve fırtınadan iyi ki burdayiz dedim
Sen zayiflarsin bir aya 5 li rakamlarï gõrūrsün canım bende almayayïm yeterİyiiym tatlım ya kaynanamdayım ohhh iş yok yemek derdi yokkk bol bol spor yapıyorum inşallah zayıflarım sen nasılsın bak çikolatalarsidan çok yeme sakın ama çok güzel olur yurt dışı çaklıtları da yaaaaaa
Kız yok Nerde 1 aya kadar görürüm 5 leriSen zayiflarsin bir aya 5 li rakamlarï gõrūrsün canım bende almayayïm yeter
Cikolatalarevet bol findikli cok lezzetli bir kare yedim cocuklara da cok vermiyorum fazlasi zarar istahlarï kesiliyor bu tarz seyler yediklerinde
Yok canim yaa o aklima takildiBuzdolabı fişini çekmişmiydin canım arıza vermesin sonra
Ucundan da olsa gorursun canim haftada 2 kg versen gorursunKız yok Nerde 1 aya kadar görürüm 5 leri
Ben sade bitter severim çikolatayı
Bence de fazla verme iştahları kesilir
Aynen canım yazın ne yaşadım biliyorsunYok canim yaa o aklima takildi
Buzluk doluydu insallah bisey olmaz bu gece vereceklermis elektrigi bazi mahallelerin gelmis
En korktugum seydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?