• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın hanımlar , umarim iyisinizdir..

zerya271210 zerya271210 cok gecmis olsun,

yeni yasin kutlu olsun..

Kmsl Hnd Kmsl Hnd gule gule oynasin kuzucuk ,o yaslarda bizimki de niloya ve tosbigini yanindan ayirmazdi :>

okyonus okyonus kirtasiye urunlerini gule gule kullanin. Benim de en sevdigim aktivite, kirtasiye ve kitapci gezmektir ..

Cankusunannesi Cankusunannesi kv cok gecmis olsun , kolayliklar dilerim..

Hepimize guzel bir hafta sonu olsun..
Teşekkür ederim canım😘😘😘

subat ayindan ayirdigim butceyle ezme bileklik aldim , 14 ayar , pek birikimlik olmasa da gunluk takmak icin iyi oldu, istiyordum ne zamandir..

yemek menumuz, yogurtlu makarna ile yesil mercimek yemegi olacak..kahvaltiya da kucuk pastane sandviclerinden mayaladim ..

salonda esyalarin yerlerini degistirecegim ve salon camini silerim... isler bitmiyor evlerde..

herkese mutlu , bol bereketli gunler.
Güle güle kullan canım hayırlı olsun

Afiyet olsun😘😘

Ohhh ohhh masallah hanımlarrr...yemekler hazırlanmış pizzalar yapılmış 🧿 ben günü soslu Makarnayla geçiştiriverdim zaten bayılırım makarnaya😋 süt kaynatıyorum şimdi de. 6 kilo süt 20 adet köy yumurtası iki kutu normal yumurta 79 ₺ de günün harcaması oldu 😅 bu arada kitabımin da sonlarına geldim. Bugün bitirecegim sonra gelsin yenisiiii 🤓📖📚

İyi akşamlar kızlar bugün temizlik günüydü sipariş verdiğim pamuklu alezlerim geldi çarşafları değiştirirken takarız sil süpür toz al banyo tuvalet derken yoruldum bugün eşim siliyor arkasından ben siliyorum toz alıyor ben tekrar alıyorum sürekli döndüm durdum. Akşama dünden kalan yemekleri yedik yarın benim menüde biber patlıcan dolması cacık çorba yanına közlenmiş patlıcan biber sosum var onu çıkarırım yeter ay sonu oldugu için eşim sayıma gitcek kızlarla evde çamaşır ser katla uğraşırım

İyi akşamlar herkese 🤩
Dün akşam annem geldi eli kolu dolu gelmiş sağolsun 💖2 kangal sucuk,1 kg tereyag, 3 kilo kanat,1 kg peynir,yarım kg top peynir,2 tane köy ekmeği,1 kg kuru incir,1 paket kayısı,ıhlamur ve saray helvasi getirmiş.Ogluslarima atkı bere takımı,1takim pijama,büyük oğluma karne hediyesi yarım gram altın getirmiş. Yine yoğun bir gündu çok sevdiğim bir arkadasim korona oldu esinde ve çocuklarında yok neyseki🙏2 günde bir yemek yapıp getiriyorum.Bu akşam da çocukları için mısır patlattim biraz meyveyle getirdim bıraktım azonce.yarinda çocuklara kek yapıp getircem alışkın onun çocukları arkadaşım hiç boş bırakmazdı cocuklarini keksiz kurabiyesiz.sagolsun biz hastayken oda bize taşıdı herşeyi.
Annemle markete gittik yürüs olsun hava alalım diye yine doldurdu markette sebze meyve evde var hepsi diyorum dinlemiyor.Oglusuma 1 paket bez 3lu ıslak mendil de aldı.
Şimdi tatlı yiyoruz ıhlamur iciyoruz bizede mısır patlattim bizden haberler böyle.
Pazartesi kuyumcuya gidicez annemle biraz parası varmış çeyrek alicak benimde yarım Gr param var maaş cuma yatar bu aya yarım Gr daha eklicem gibi inşallah.

İyi akşamlar herkese 🤩
Dün akşam annem geldi eli kolu dolu gelmiş sağolsun 💖2 kangal sucuk,1 kg tereyag, 3 kilo kanat,1 kg peynir,yarım kg top peynir,2 tane köy ekmeği,1 kg kuru incir,1 paket kayısı,ıhlamur ve saray helvasi getirmiş.Ogluslarima atkı bere takımı,1takim pijama,büyük oğluma karne hediyesi yarım gram altın getirmiş. Yine yoğun bir gündu çok sevdiğim bir arkadasim korona oldu esinde ve çocuklarında yok neyseki🙏2 günde bir yemek yapıp getiriyorum.Bu akşam da çocukları için mısır patlattim biraz meyveyle getirdim bıraktım azonce.yarinda çocuklara kek yapıp getircem alışkın onun çocukları arkadaşım hiç boş bırakmazdı cocuklarini keksiz kurabiyesiz.sagolsun biz hastayken oda bize taşıdı herşeyi.
Annemle markete gittik yürüs olsun hava alalım diye yine doldurdu markette sebze meyve evde var hepsi diyorum dinlemiyor.Oglusuma 1 paket bez 3lu ıslak mendil de aldı.
Şimdi tatlı yiyoruz ıhlamur iciyoruz bizede mısır patlattim bizden haberler böyle.
Pazartesi kuyumcuya gidicez annemle biraz parası varmış çeyrek alicak benimde yarım Gr param var maaş cuma yatar bu aya yarım Gr daha eklicem gibi inşallah.
Ne güzel düşünceli anneciğin🥰Güzel güzel vakit geçirin inş altınında bereketli olsun canim

İyi akşamlar kızlar bugün temizlik günüydü sipariş verdiğim pamuklu alezlerim geldi çarşafları değiştirirken takarız sil süpür toz al banyo tuvalet derken yoruldum bugün eşim siliyor arkasından ben siliyorum toz alıyor ben tekrar alıyorum sürekli döndüm durdum. Akşama dünden kalan yemekleri yedik yarın benim menüde biber patlıcan dolması cacık çorba yanına közlenmiş patlıcan biber sosum var onu çıkarırım yeter ay sonu oldugu için eşim sayıma gitcek kızlarla evde çamaşır ser katla uğraşırım
Bizim temizlik yarın😁Eşim süpürür ben siler WC ovarım kayınvalide toz alır.

Kız bırak işte ne güzel yapıyor eşin hevesini kırma ben olsam arkamdan geri biri temizlese bir daha yapmam 😁😁
İyi akşamlar herkese 🤩
Hoş gelmiş Anneciğim canım afiyetle yiyin😋😋

Arkadaşına da geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileşirsin

Şimdiden bereketli olsun altının💝💝💝
Günaydın kızlar iyi pazarlar 💐💐
Dün yağmur dolu hersey vardı bugün günlük güneşlik 😍😍🥳🥳
Günaydın canım dün burda da yağmur vardı ama şuan güneşli🤩🤩🤩

Selam kızlar🥰Mutlu pazarlar hepinize.Bugün temizlik çamaşır günü.Yemekte köfte patates salata ayran var .Allah bereket versin çok şükür bugünlerimize🌸Pazartesi ve cuma günü evdeyim bu hafta salı günüde şehirdısına görev var bende haberler böyle bu arada maaşa son 15 gün:KK73:

Selam kızlar ☺️

Bugün temizlik günüydü bende de.

Evi süpürdüm , koltuk örtülerini yıkadım, balkonda kullandığımız ince halıyı yıkadım

Eşim kemikli et aldı haşlamalık onu yaptım patates havuçlu akşam yiyeceğiz

Markete gittim 150 tl harcadım , kayda değer tek şey 1 kilo zeytin diğerleri hep ufak tefek şeyler 😔 herşey çok pahalı

Öğle yemeği için oğlana tarhana çorbası, eşime birazcık patates püresi yaptım canı çekmiş, yoğurtla yediler

Yarın yakın bir arkadaşımız gelecek eşimi ziyarete, sanıyorum bir gece kalır

Yarına menü oluşturmam lazım

Mutfaktan çıkamıyorum allahım yardım et 🤪

Selam kızlar🥰Mutlu pazarlar hepinize.Bugün temizlik çamaşır günü.Yemekte köfte patates salata ayran var .Allah bereket versin çok şükür bugünlerimize🌸Pazartesi ve cuma günü evdeyim bu hafta salı günüde şehirdısına görev var bende haberler böyle bu arada maaşa son 15 gün:KK73:

Ay valla bende özledim sanırım temizlik günlerimi 😂 şimdi az az ne yapabilirsem diğer hamileliğimi hiç anlamamıştım 2 gün önce işten ayrılmıştım :) hem de epey uzaktı işim. Ama şimdi biraz ayakta kalayım sancım oluyor bi doğursam da normale dönsem :)

Ay evet 15 gün var 15 gün para harcamamaya çalışıyorum :) ama yarın Pazar’a gideceğim annemin orada çok ucuz :) hem evde balık yapamıyorum annemde balık yapacağız

Back