- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Selam kizlar
Yemekte cigkofte vardi yarin lahmacun yapacagiz esim yigenini havaalanindan almaya gidecek
30 lu yumurta
Patates
Domates
Biber
Birkac ıvır zıvır 50 tl harcandı
Afiyet olsun bende denemek istiyorum çiğköfte bi kere yaptık ama su orucundaydım yiyememiştim :) bakalım başarılı olacak mıyım bende kıyma aldım lahmacun için ama bi enerjim gelirse yapacağım :)
İyi akşamlar herkese
Dün akşam annem geldi eli kolu dolu gelmiş sağolsun 2 kangal sucuk,1 kg tereyag, 3 kilo kanat,1 kg peynir,yarım kg top peynir,2 tane köy ekmeği,1 kg kuru incir,1 paket kayısı,ıhlamur ve saray helvasi getirmiş.Ogluslarima atkı bere takımı,1takim pijama,büyük oğluma karne hediyesi yarım gram altın getirmiş. Yine yoğun bir gündu çok sevdiğim bir arkadasim korona oldu esinde ve çocuklarında yok neyseki2 günde bir yemek yapıp getiriyorum.Bu akşam da çocukları için mısır patlattim biraz meyveyle getirdim bıraktım azonce.yarinda çocuklara kek yapıp getircem alışkın onun çocukları arkadaşım hiç boş bırakmazdı cocuklarini keksiz kurabiyesiz.sagolsun biz hastayken oda bize taşıdı herşeyi.
Annemle markete gittik yürüs olsun hava alalım diye yine doldurdu markette sebze meyve evde var hepsi diyorum dinlemiyor.Oglusuma 1 paket bez 3lu ıslak mendil de aldı.
Şimdi tatlı yiyoruz ıhlamur iciyoruz bizede mısır patlattim bizden haberler böyle.
Pazartesi kuyumcuya gidicez annemle biraz parası varmış çeyrek alicak benimde yarım Gr param var maaş cuma yatar bu aya yarım Gr daha eklicem gibi inşallah.
Kesesine bereket anneler hep böyle bize de nasip olsun dedim okurken inşallah evlatlar büyür biz de öyle gideriz evlerine