• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kizlar
Yemekte cigkofte vardi yarin lahmacun yapacagiz esim yigenini havaalanindan almaya gidecek

30 lu yumurta
Patates
Domates
Biber
Birkac ıvır zıvır 50 tl harcandı

Afiyet olsun bende denemek istiyorum çiğköfte bi kere yaptık ama su orucundaydım yiyememiştim :) bakalım başarılı olacak mıyım bende kıyma aldım lahmacun için ama bi enerjim gelirse yapacağım :)

İyi akşamlar herkese 🤩
Dün akşam annem geldi eli kolu dolu gelmiş sağolsun 💖2 kangal sucuk,1 kg tereyag, 3 kilo kanat,1 kg peynir,yarım kg top peynir,2 tane köy ekmeği,1 kg kuru incir,1 paket kayısı,ıhlamur ve saray helvasi getirmiş.Ogluslarima atkı bere takımı,1takim pijama,büyük oğluma karne hediyesi yarım gram altın getirmiş. Yine yoğun bir gündu çok sevdiğim bir arkadasim korona oldu esinde ve çocuklarında yok neyseki🙏2 günde bir yemek yapıp getiriyorum.Bu akşam da çocukları için mısır patlattim biraz meyveyle getirdim bıraktım azonce.yarinda çocuklara kek yapıp getircem alışkın onun çocukları arkadaşım hiç boş bırakmazdı cocuklarini keksiz kurabiyesiz.sagolsun biz hastayken oda bize taşıdı herşeyi.
Annemle markete gittik yürüs olsun hava alalım diye yine doldurdu markette sebze meyve evde var hepsi diyorum dinlemiyor.Oglusuma 1 paket bez 3lu ıslak mendil de aldı.
Şimdi tatlı yiyoruz ıhlamur iciyoruz bizede mısır patlattim bizden haberler böyle.
Pazartesi kuyumcuya gidicez annemle biraz parası varmış çeyrek alicak benimde yarım Gr param var maaş cuma yatar bu aya yarım Gr daha eklicem gibi inşallah.

Kesesine bereket anneler hep böyle bize de nasip olsun dedim okurken inşallah evlatlar büyür biz de öyle gideriz evlerine ❤️🌸

Ay valla bende özledim sanırım temizlik günlerimi 😂 şimdi az az ne yapabilirsem diğer hamileliğimi hiç anlamamıştım 2 gün önce işten ayrılmıştım :) hem de epey uzaktı işim. Ama şimdi biraz ayakta kalayım sancım oluyor bi doğursam da normale dönsem :)

Ay evet 15 gün var 15 gün para harcamamaya çalışıyorum :) ama yarın Pazar’a gideceğim annemin orada çok ucuz :) hem evde balık yapamıyorum annemde balık yapacağız
Benimde sebze meyve alma günüm carsambaları marketin halk günü😁5kg süt almam lazım yogurt az kaldı.1kg dan sütlaç kalandan yogurt yaparım 10gün gider bize.Yarın evdeyim yogurt ve sütlaç işini halledeyim.Yarının ve salının yemeğini ayarlarım iyi olur.

Benimde sebze meyve alma günüm carsambaları marketin halk günü😁5kg süt almam lazım yogurt az kaldı.1kg dan sütlaç kalandan yogurt yaparım 10gün gider bize.Yarın evdeyim yogurt ve sütlaç işini halledeyim.Yarının ve salının yemeğini ayarlarım iyi olur.

Bizim de çarşamba halk günü ama annemlerin semtinde 2 tl kabak burada 8 tl 😂 ve hepsinde fark böyle. Bende alacağım süt, bu sütçüm çok iyi 300 gr aşkın tereyağım çıktı 5 kg sütten. Süt alınca bende yapayım bari sütlaç eşim seviyor :)

Kız bırak işte ne güzel yapıyor eşin hevesini kırma ben olsam arkamdan geri biri temizlese bir daha yapmam 😁😁

Hoş gelmiş Anneciğim canım afiyetle yiyin😋😋

Arkadaşına da geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyileşirsin

Şimdiden bereketli olsun altının💝💝💝

Günaydın canım dün burda da yağmur vardı ama şuan güneşli🤩🤩🤩
Teşekkür ederim canm😍cümlemizin birikimleri bereketli olsun 🙏

Afiyet olsun bende denemek istiyorum çiğköfte bi kere yaptık ama su orucundaydım yiyememiştim :) bakalım başarılı olacak mıyım bende kıyma aldım lahmacun için ama bi enerjim gelirse yapacağım :)

Kesesine bereket anneler hep böyle bize de nasip olsun dedim okurken inşallah evlatlar büyür biz de öyle gideriz evlerine ❤️🌸
Teşekkür ederim canm🥰bizimde niyetimiz evlatlarimizin üstünden elimizi çekmemek ömrümüz yettiğince.Gercekten ailelerden hem maddi(yiyecek içecek gibi şeyler) hem manevi destek almak çok iyi oluyor yanlız oadigimizi tekrar tekrar hatırlatıyor ve bir güven veriyor Allah başımızdan eksik etmesin inşallah 🤲

Bizim de çarşamba halk günü ama annemlerin semtinde 2 tl kabak burada 8 tl 😂 ve hepsinde fark böyle. Bende alacağım süt, bu sütçüm çok iyi 300 gr aşkın tereyağım çıktı 5 kg sütten. Süt alınca bende yapayım bari sütlaç eşim seviyor :)
Ben 6kase güveçte fırına atıyorum oğluşada 3kase fırınlanmamış çıkıyor fırın sütlaca bayılıyoruz biz😁

Teşekkür ederim canm🥰bizimde niyetimiz evlatlarimizin üstünden elimizi çekmemek ömrümüz yettiğince.Gercekten ailelerden hem maddi(yiyecek içecek gibi şeyler) hem manevi destek almak çok iyi oluyor yanlız oadigimizi tekrar tekrar hatırlatıyor ve bir güven veriyor Allah başımızdan eksik etmesin inşallah 🤲

O nedenle iyi birikim yapmalıyız ki onlara evlendiklerinde de destek olalım. İnşallah kendi annelerimiz gibi oluruz. Aynen öyle insanın enerjisi değişiyor iyi ki varlar.

Ben 6kase güveçte fırına atıyorum oğluşada 3kase fırınlanmamış çıkıyor fırın sütlaca bayılıyoruz biz😁

Ben hiç sevmem 😂 ikisini de sevmiyorum çocuk maması gibi geliyor bana eşim çok seviyor Kardeşim de sever sık sık yapılırdı ama hiç alışamadım.

Cigköfte zor degil canım abimin bir tarifi var onu yapıyorum süper oluyor
Lahmacun içini kendim hazirliyorum fırına goturuyor eşim hamurunu kendim yapmiyorum

İyi geceler kızlar bugün eşim mesaiye gitti az önce geldi bende çamaşır tekrar ev topla süpür toz al uğraştım şimdi TV izliyorum çocuklar uyudu kahve içtim mutfak toplanacak buzdolabının buzlugu alarm veriyor sürekli niye olur anlamadım geçen elektrikler uzun gitti ondan sonra oldu inşallah bozulmaz

İyı geceler kızlar gün icinde firsat bulup giremiyorum

Kaynimin oğlu dun gece geldi 45 pk çikolata diyeti bozmam umarım😄😄ve çay getirmis sagolsun

Kahvaltiya poğaca yaptim aksamda corba lahmacun salata

Ekmek ve lahmacun harcamasi oldu kv ödemis

Yarina taze etli barbunya ve tavuklu pilav yapacagim

Bizim orada sabahtan beridir elektrik yokmus 17 elektrik diregi devrilmis yogun kar yagışı ve fırtınadan iyi ki burdayiz dedim

Vallahi bende özledim eskisi kadar konusamiyoruz yogunluktan tatilden
Eee daha daha nasïlsın sekerim😚😚
İyiiym tatlım ya kaynanamdayım ohhh iş yok yemek derdi yokkk bol bol spor yapıyorum inşallah zayıflarım sen nasılsın bak çikolatalarsidan çok yeme sakın ama çok güzel olur yurt dışı çaklıtları da yaaaaaa🤣🤣🤣

İyiiym tatlım ya kaynanamdayım ohhh iş yok yemek derdi yokkk bol bol spor yapıyorum inşallah zayıflarım sen nasılsın bak çikolatalarsidan çok yeme sakın ama çok güzel olur yurt dışı çaklıtları da yaaaaaa🤣🤣🤣
Sen zayiflarsin bir aya 5 li rakamlarï gõrūrsün canım bende almayayïm yeter

Cikolatalar😣😣😣evet bol findikli cok lezzetli bir kare yedim cocuklara da cok vermiyorum fazlasi zarar istahlarï kesiliyor bu tarz seyler yediklerinde

Sen zayiflarsin bir aya 5 li rakamlarï gõrūrsün canım bende almayayïm yeter

Cikolatalar😣😣😣evet bol findikli cok lezzetli bir kare yedim cocuklara da cok vermiyorum fazlasi zarar istahlarï kesiliyor bu tarz seyler yediklerinde
Kız yok Nerde 1 aya kadar görürüm 5 leri🙄🙄🙄

Ben sade bitter severim çikolatayı🤗🤗🤗

Bence de fazla verme iştahları kesilir👏👏

Back