• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Cigköfte zor degil canım abimin bir tarifi var onu yapıyorum süper oluyor
Lahmacun içini kendim hazirliyorum fırına goturuyor eşim hamurunu kendim yapmiyorum

İnternette çok tarif var ama güvenemiyorum çok malzeme var yazık olabilir. Yazar mısın Canım tarifi.

Ben lahmacunu herşeuini evde yapıyorum burada öyle fırın yok o yüzden biraz zahmetli oluyor. Bir de dışarıdan söylesek iki tane yetiyor ama evde yapınca yeniyor meret :)

Haftada 2 kilo fazla canım ama bakalım 1 ayda toplam ne kadar olacak ona göre giden kilo az çok belli olur👏👏

Bende Doğum yapayım da sana eşlik ederim :) Karatay yapacağım yani çakma Karatay yapıyorum ben 😂 modifiye hali. Ekmek yasak mesela ben çavdar ya da arada yulaf yiyorum yoksa sorun yaşıyorum

İnternette çok tarif var ama güvenemiyorum çok malzeme var yazık olabilir. Yazar mısın Canım tarifi.

Ben lahmacunu herşeuini evde yapıyorum burada öyle fırın yok o yüzden biraz zahmetli oluyor. Bir de dışarıdan söylesek iki tane yetiyor ama evde yapınca yeniyor meret :)
Canım kv deyim eve gecince yazarim evet benim tarifte de cok malzeme var ama her seyi birden koyup yoguruyorsun pratik ve lezzetli oluyor

Lahmacun ben yesem 4 tane yerim😃😃kücük yapiyorlar diyet yapinca 2 yemeye basladim

Birsey olmaz insallah diye dusunuyorum 😣😣😣😣
Anahtari komsuya birakmak istedim sonra vazgectim keske de biraksaydim
Komşun güvenilir ise bir dahaki sefere bırak canım ne olur ne olmaz 😥😥
Bende Doğum yapayım da sana eşlik ederim :) Karatay yapacağım yani çakma Karatay yapıyorum ben 😂 modifiye hali. Ekmek yasak mesela ben çavdar ya da arada yulaf yiyorum yoksa sorun yaşıyorum
Tabi sevemseve inşallah sen doğum yapana kadar ben zayıflarım😁😁😁

Ah Ahhh ekmek benim kanayan yaram😭😭😭

Günaydın kızlar 😍

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım

Banyo wc temizledim

Bir makine çamaşır attım yıkanıyor

Koltuk örtülerini dün yıkamıştım onları serdim

Erik hoşafı yaptım hem eşim içer hem oğlan

Akşama eşim için yayla çorbası yapacağım

Misafirimiz gelecek onun için balık düşündük dışardan söyleyeceğiz, eşim çorba içecek biz balık yiyeceğiz 😂 dikişler alınana kadar yumurta et vs yemiyor dikkat ediyor

Balığın yanına salata yaparım

Balık dışında harcama olmaz bugün inşallah

Günaydın kızlar
okyonus okyonus depremi hissettin mi 5.1 mis biz hissetmedik aydın da

Evet peşpeşe deprem olmuş izmir civarında

Hisseden arkadaşlara geçmiş olsun 😔

Selam kizlar
okyonus okyonus iyi misin canım depremi yaşayan herkese geçmiş olsun Allah sonumuzu hayır etsin😣😣😣
Hissettik depremi sabahta olmuş onları hissetmedik ama en son olanı hissettik Allah korusun daha büyüğü olmaz inş. Devamlı oluyor sabahtan beri 7.büyük depremmiş

Back