- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Haftada 2 kilo fazla canım ama bakalım 1 ayda toplam ne kadar olacak ona göre giden kilo az çok belli olurUcundan da olsa gorursun canim haftada 2 kg versen gorursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada 2 kilo fazla canım ama bakalım 1 ayda toplam ne kadar olacak ona göre giden kilo az çok belli olurUcundan da olsa gorursun canim haftada 2 kg versen gorursun
Birsey olmaz insallah diye dusunuyorumAynen canım yazın ne yaşadım biliyorsun
Cigköfte zor degil canım abimin bir tarifi var onu yapıyorum süper oluyor
Lahmacun içini kendim hazirliyorum fırına goturuyor eşim hamurunu kendim yapmiyorum
Haftada 2 kilo fazla canım ama bakalım 1 ayda toplam ne kadar olacak ona göre giden kilo az çok belli olur
Canım kv deyim eve gecince yazarim evet benim tarifte de cok malzeme var ama her seyi birden koyup yoguruyorsun pratik ve lezzetli oluyorİnternette çok tarif var ama güvenemiyorum çok malzeme var yazık olabilir. Yazar mısın Canım tarifi.
Ben lahmacunu herşeuini evde yapıyorum burada öyle fırın yok o yüzden biraz zahmetli oluyor. Bir de dışarıdan söylesek iki tane yetiyor ama evde yapınca yeniyor meret :)
Komşun güvenilir ise bir dahaki sefere bırak canım ne olur ne olmazBirsey olmaz insallah diye dusunuyorum
Anahtari komsuya birakmak istedim sonra vazgectim keske de biraksaydim
Tabi sevemseve inşallah sen doğum yapana kadar ben zayıflarımBende Doğum yapayım da sana eşlik ederim :) Karatay yapacağım yani çakma Karatay yapıyorum ben modifiye hali. Ekmek yasak mesela ben çavdar ya da arada yulaf yiyorum yoksa sorun yaşıyorum
Komşun güvenilir ise bir dahaki sefere bırak canım ne olur ne olmaz
Tabi sevemseve inşallah sen doğum yapana kadar ben zayıflarım
Ah Ahhh ekmek benim kanayan yaram
Tamam canım anlaştık,İnşallah Canım ama spor yaparız olsun koruma yaparsın :) ekmek hepimizin öyle
Evet peşpeşe deprem olmuş izmir civarında
Hisseden arkadaşlara geçmiş olsun
Hissettik depremi sabahta olmuş onları hissetmedik ama en son olanı hissettik Allah korusun daha büyüğü olmaz inş. Devamlı oluyor sabahtan beri 7.büyük depremmişSelam kizlar
okyonus iyi misin canım depremi yaşayan herkese geçmiş olsun Allah sonumuzu hayır etsin
Gözün Aydın canımKaç gün kalacak?Selam kızlar eşim geliyor inşallah diyetimi sabote etmezzz