• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

okyonus okyonus başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun kötü düşünme canım bazı şeyler bizim elimizde olmuyor ne yazıldıysa yaşıyoruz

zerya271210 zerya271210 dogumgünün kutlu olsun canım görümcenleri takdir ettim ne guzel düşünmüsler benim görümcem yok olmadığına seviniyorum 😂😂ama seninkinden keşke bir tane de bende olsaymış😂😂

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canımmm
Kilo almış gibi degilim vermiş gibi de degilim 😣😣yürüyoruz hergun bugunde cıkalım diyor eşim

Cedric1003 Cedric1003 yoksun bugün nasılsıniz canım 🤗🤗

Penguen Penguen hava nasıl oralarda 😍😍
gece fırtına vardı sabaha karşı kar yağmış çatılar yerler kar erimez inşallah akşam çocukları oynatmaya indiririm sizin orayada yağmış ne güzel oynarsınız

Cocuklar 2 saattir disarida kardan adam yapmislar guzel eglenmisler 20210129_123722.jpg 😂😂😂😂bıyıklı kardan adam 😂😂😂😂

okyonus okyonus basiniz sağolsun canım genç olum çok zor .
zerya271210 zerya271210 saglikli mutlu nice yıllar cnm . Esin nasıl oldu toparlanmaya başladı mi ?
Zeynolin44 Zeynolin44 yaaaa çok kıskandım en sevdiğim şey sabah pencereyi açıp heryeri bembeyaz görmek keyfini çıkarın bol bol . Dönüş ne zaman ? Dün bilim kurulu okul icin 15 Mart demiş 🤷‍♀️🤷‍♀️
Kmsl Hnd Kmsl Hnd sen napıyorsun cnm ?
Penguen Penguen sizde de hava soguktur şimdi . İki gündür bizimkilere soguk baklavayı alıştırdım bayıldılar 😂😂

zerya271210 zerya271210 saglikli mutlu nice yıllar cnm . Esin nasıl oldu toparlanmaya başladı mi ?
Zeynolin44 Zeynolin44 yaaaa çok kıskandım en sevdiğim şey sabah pencereyi açıp heryeri bembeyaz görmek keyfini çıkarın bol bol . Dönüş ne zaman ? Dün bilim kurulu okul icin 15 Mart demiş 🤷‍♀️🤷‍♀️
Penguen Penguen sizde de hava soguktur şimdi . İki gündür bizimkilere soguk baklavayı alıştırdım bayıldılar 😂😂
alıştılarsa artık sürekli yemek isterler yok öyle bir lezzet bende çok severek yiyorum şimdide sütlü tel kadayıf tatlısı gelmiş onu merak ediyorum en kısa zamanda gidip yemem lazım :)

Günaydın kızlar.Bugün çok üzgünüm ablamın arkadaşını kanserden kaybettik üniden mezun olacak bir oğlu ve 11 yaşında bir kızı var çok üzüldüm çok aklıma devamlı evladım geliyor bugün dualarınızda onada yer verin olurmu?Mekanın cennet olsun koca yürekli kadın😭
Başınız sağolsun canm.Allah evlatlarına ve ailesine sabırlar versin.Dünya üç günlük bir varmış bir yokmuş oluyoruz 🥺

Günaydın kızlar

Dün oğlum geldi 😍 günü görümcemler ile geçirdik yemek yapmıştım yedik içtik akşam gittiler

Eşimin ameliyat olduğu gün doğum günümdü, görümcemler hediye getirmişler

Bir çift kişilik nevresim takımı
Bir tek kişilik yorgan ( tek kişiliğim yoktu)
Tek kişilik nevresim takımı
Çift kişilik yatak örtüsü
6 lı pasta tabağı

Allah razı olsun gönlümü hoş ettiler

Bugün kahvaltı yaptık ortalığı bir toparladım hemen dün gelen hediyeleri makineye attım sırayla kısa programda yıkanıyorlar

Eşim bugün biraz daha iyi,uzanıyor oğlanla oynuyorlar şuan.

Dünden yemeklerimiz var belki ek olarak ufak bişeyler yaparım yeriz

Hava çok soğuk kar soğuğu tam. Ama kar yok 😂

Biraz ısınırsa oğlanı dışarı çıkartırım dolaştırırım biraz

Herkese mutlu günler diliyorum 🥰
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canm 🎂
Sağlıklı sıhhatli uzun ömürleriniz olsun ailen ve sevdiklerinle birlikte💖
Hediye yağmuru olmuş güle güle kullanın hediyelerimiz sevmek sevilmek dusunulmek güzel şey 🌹sağolsunlar gönlunü hoş etmişler.

Herkese hayırlı cumalar olsun 🤲
Bugün akşam annem gelicek insallah 🥰
Sabah nevresimlerimizi değiştim yıkayıp kurutcam.Esim ve oğlan cumaya gittiler bende bebiş sallıyorum daha işlere baslayamadim.dun yikadigim çamaşırlar katlanacak yerleşecek.sonra sil supur yaparim en sonda yemek işine gireririm.Tatlida yapicam bugün tembel gelin pastası yapabilirim.Dun bebiş aşıdan dolayı çok huysuz huzursuzdu doğru düzgün iş yapamadım herşey bugüne kaldı.

Herkese hayırlı cumalar olsun 🤲
Bugün akşam annem gelicek insallah 🥰
Sabah nevresimlerimizi değiştim yıkayıp kurutcam.Esim ve oğlan cumaya gittiler bende bebiş sallıyorum daha işlere baslayamadim.dun yikadigim çamaşırlar katlanacak yerleşecek.sonra sil supur yaparim en sonda yemek işine gireririm.Tatlida yapicam bugün tembel gelin pastası yapabilirim.Dun bebiş aşıdan dolayı çok huysuz huzursuzdu doğru düzgün iş yapamadım herşey bugüne kaldı.
Tembel gelin pastası nasıl😂

Çorba ve ıspanak var sarımsaklı yoğurtla yeriZ.Birde iş çıkışı bir portakallı kek çırparım akşam çayın yanına yer ev halkı haftasonuda yenir.Canım köfte istiyor yarın köfte patates yapayım diyorum pazar günüde belki lahmacun söyleriz birde soğuk baklava😂

o kadar olursa çok kötü olur düğün borcu olan çok insan var Allah yardımcımız olsun
Bende 1 gram aldım düştü😂Bu maaştan ne kalacak bakalım Mayıs’a kadar alalım sonra çocuğun okul taksidi başlar artık ancak geçiniriz 2 kredi kira kartlar faturalar yaşam koşulları hergün zorlaşıyor çok şükür Allah’a düzenli gelirimiz var karşılıyoruz Allah bu günlerimizi aratmasın işsiz insanların Yardımcısı olsun🤲

Çok güzel zeynomm❤️❤️
Şişşitttttt diyet nasıl bakalım🙊🙊

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun🙏🙏🙏

Zeryam nice mutlu yıllara rabbim eşinle işenle yavrunla mutlu mesut eder 🙏

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara hediyelerinide güzel günlerde kullan

Penguen Penguen sağol canım🌸
zerya271210 zerya271210 sağolasın Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.Bu arada doğum günün kutlu olsun hersey gönlünce olsun😍
Kmsl Hnd Kmsl Hnd sağol canım 💐Kayınvalidedemisin sen?Kızçelerin nasıl?

okyonus okyonus başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun kötü düşünme canım bazı şeyler bizim elimizde olmuyor ne yazıldıysa yaşıyoruz

zerya271210 zerya271210 dogumgünün kutlu olsun canım görümcenleri takdir ettim ne guzel düşünmüsler benim görümcem yok olmadığına seviniyorum 😂😂ama seninkinden keşke bir tane de bende olsaymış😂😂

Kilo almış gibi degilim vermiş gibi de degilim 😣😣yürüyoruz hergun bugunde cıkalım diyor eşim

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canm 🎂
Sağlıklı sıhhatli uzun ömürleriniz olsun ailen ve sevdiklerinle birlikte💖
Hediye yağmuru olmuş güle güle kullanın hediyelerimiz sevmek sevilmek dusunulmek güzel şey 🌹sağolsunlar gönlunü hoş etmişler.
Hepinize teşekkür ederim kızlar sağolun 🙏😍😍❤️

Ben onlara iyiyim onlar da bana iyi ( eşimin ailesi )

Bugüne kadar beni hiç üzmediler ama ben de onları üzmedim, karşılıklı 😊

Eşim de her geçen gün biraz daha iyi oluyor şükür

Fırına kestane attım pişiyor , ara öğün 🤩

Fırınımın ışığı bozulmuş ya, çalışmıyor. 7 yıl olmuştur alalı. Eşim yenisini alalım dedi ama şuan para harcamak istemiyorum

4 kestane bir dilim ekmeğe eşitmiş. Diyet sayfasında gördüm. Bu beni üzer 😅

Ama Tabi ki daha fazla yiyeceğim kendimi o kadar kasamam valla

Bende 1 gram aldım düştü😂Bu maaştan ne kalacak bakalım Mayıs’a kadar alalım sonra çocuğun okul taksidi başlar artık ancak geçiniriz 2 kredi kira kartlar faturalar yaşam koşulları hergün zorlaşıyor çok şükür Allah’a düzenli gelirimiz var karşılıyoruz Allah bu günlerimizi aratmasın işsiz insanların Yardımcısı olsun🤲
amin inşallah canım en lojmana geçmeyi düşünüyorsun bazı lojmanların içinde okul oluyor çok iyi diyorlar belki ona gönderirsin.Aslında bizde çok iyi olan bir okula yazdırmaya çok uğraştık ama bu yıl kaymakam bey sadece kendilerine tahsis etmiş sağolsun o okulu dışarıdan almadılar.Şubatta birikim olmaz imkansız birikimden bozma ihtimali çok yüksek robot tek çekim olunca çok kötü oldu eşime dedim iptal edelim sonra alırız diye fiyat düşmüşken alalım ödenir gider dedi ama kasko sigorta vergi hepsi üst üste geldi zaten devam eden taksitlerimizde var.Annemle konuşuyorum çok şükür düzenli maaşımız var diyorum yoksa 2 çalışan anca çeviriyoruz daha okul masrafı olmadığı halde buna servis kreş özel kurslar eklenince birikim hayal olur gibi

Fırına kestane attım pişiyor , ara öğün 🤩

Fırınımın ışığı bozulmuş ya, çalışmıyor. 7 yıl olmuştur alalı. Eşim yenisini alalım dedi ama şuan para harcamak istemiyorum

4 kestane bir dilim ekmeğe eşitmiş. Diyet sayfasında gördüm. Bu beni üzer 😅

Ama Tabi ki daha fazla yiyeceğim kendimi o kadar kasamam valla
arada vücudu şaşırtmak lazım canım ye nefsin körelene kadar akşam çok geç yediğim zaman benim hep kilo artışı oluyor

Aman canım kilo almada gerisi verilşr😍😍😍
İyiyim tatlım kayınvalidemdeyiz 😁😁😁

Sen nasılsın bakalım cadılar ne yapıyor😘😘
Ohhh soba üstünde kestane ekmek kızartması nefis olur burnuma geldi kokusu valla 💯
Bende bayılırım kesfaneye🤗🤗

Back