Kalırsak lojmana cıkma fikrinden vazgeçtik lojmanlar iş yerime uzak cocugu iş yerine yakın bir özel okula vereceğim servisle gider mesafe az aksamda gelir iş yerine eve geçeriz iş yerim eve 300metre lojmanlar 30-40km arası olacak hergün 1 saat en az yolda geçecek. Ev merkezi yerde eşiminde servisi var maddi olarak tabi çok kar olmuyor ama düzenimiz zamanımız daha önemli diyorum.Lojmanda cocugu okula versem bile bakıcı şart kurs falanda uğraşmayız özele giderse sabahtan aksama okulda olacak.amin inşallah canım en lojmana geçmeyi düşünüyorsun bazı lojmanların içinde okul oluyor çok iyi diyorlar belki ona gönderirsin.Aslında bizde çok iyi olan bir okula yazdırmaya çok uğraştık ama bu yıl kaymakam bey sadece kendilerine tahsis etmiş sağolsun o okulu dışarıdan almadılar.Şubatta birikim olmaz imkansız birikimden bozma ihtimali çok yüksek robot tek çekim olunca çok kötü oldu eşime dedim iptal edelim sonra alırız diye fiyat düşmüşken alalım ödenir gider dedi ama kasko sigorta vergi hepsi üst üste geldi zaten devam eden taksitlerimizde var.Annemle konuşuyorum çok şükür düzenli maaşımız var diyorum yoksa 2 çalışan anca çeviriyoruz daha okul masrafı olmadığı halde buna servis kreş özel kurslar eklenince birikim hayal olur gibi
zaman önemli bencede hiç bozmayın düzeninizi ankarada öyleydi bizim işyerine gitmek 1 saat gelmek 1 saat yol yoruyor insanı eve gelince bişey yapmak istemiyorsun burası yakın çok iyi oluyor bizim içinKalırsak lojmana cıkma fikrinden vazgeçtik lojmanlar iş yerime uzak cocugu iş yerine yakın bir özel okula vereceğim servisle gider mesafe az aksamda gelir iş yerine eve geçeriz iş yerim eve 300metre lojmanlar 30-40km arası olacak hergün 1 saat en az yolda geçecek. Ev merkezi yerde eşiminde servisi var maddi olarak tabi çok kar olmuyor ama düzenimiz zamanımız daha önemli diyorum.Lojmanda cocugu okula versem bile bakıcı şart kurs falanda uğraşmayız özele giderse sabahtan aksama okulda olacak.
bizimkilerde yeni kamuflajları giymeye başladılar.Dar geldi bizimkide :)) biraz zayıfla diyorum hallederim diyorEşim izin almış erken gelmiş kamuflajlar değişmiş üzerine olmadı montu falan terziye vermiş 200tl ye anlaşmış şimdi markete gitti süt su patates ıvır zıvır alır 100tl öyle giderHaftasonu 2 gün 0 harcama planladım pazar günü yemek söylemezsem
Bizimkine çuval gibibizimkilerde yeni kamuflajları giymeye başladılar.Dar geldi bizimkide :)) biraz zayıfla diyorum hallederim diyor
Benimki hem uzun hem iri ben yanında ufak kalıyorum o 184 ben 161 düşün :))Bizimkine çuval gibi62 kg adam bende kilo al diyorum ama boy kısa kilo kötü duruyor kalsın 62 Bende 55 olsam süper olacak.Öğlen 1 kurabiye 1 muz bir şekersiz Türk kahvesi içtim akşam yerim artık yemek.
Tam benim gibi tembel gelinlere yaraşır bişeyTembel gelin pastası nasıl
Boşa koysan dolmuyor doluya koysan almıyor hesabı işte.bence bukadar yükselirse herşey kat kat daha fazla pahalanacak.Zaten gıdaya deterjanla para yetmiyor daha lüksümüz de yok son 1 yıldır insanların geneli evde olduğu için.o kadar olursa çok kötü olur düğün borcu olan çok insan var Allah yardımcımız olsun
Çok canım sıkılıyor nereye kadar gidecek bu kötü durumlar. Ne zaman rahata ereceğiz insan olarakBoşa koysan dolmuyor doluya koysan almıyor hesabı işte.bence bukadar yükselirse herşey kat kat daha fazla pahalanacak.Zaten gıdaya deterjanla para yetmiyor daha lüksümüz de yok son 1 yıldır insanların geneli evde olduğu için.
Selam caniiimmmSelam kızlar
Güle güle kullan cnmsubat ayindan ayirdigim butceyle ezme bileklik aldim , 14 ayar , pek birikimlik olmasa da gunluk takmak icin iyi oldu, istiyordum ne zamandir..
yemek menumuz, yogurtlu makarna ile yesil mercimek yemegi olacak..kahvaltiya da kucuk pastane sandviclerinden mayaladim ..
salonda esyalarin yerlerini degistirecegim ve salon camini silerim... isler bitmiyor evlerde..
herkese mutlu , bol bereketli gunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?