🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kalırsak lojmana cıkma fikrinden vazgeçtik lojmanlar iş yerime uzak cocugu iş yerine yakın bir özel okula vereceğim servisle gider mesafe az aksamda gelir iş yerine eve geçeriz iş yerim eve 300metre lojmanlar 30-40km arası olacak hergün 1 saat en az yolda geçecek. Ev merkezi yerde eşiminde servisi var maddi olarak tabi çok kar olmuyor ama düzenimiz zamanımız daha önemli diyorum.Lojmanda cocugu okula versem bile bakıcı şart kurs falanda uğraşmayız özele giderse sabahtan aksama okulda olacak.

Eşim izin almış erken gelmiş kamuflajlar değişmiş üzerine olmadı montu falan terziye vermiş 200tl ye anlaşmış şimdi markete gitti süt su patates ıvır zıvır alır 100tl öyle giderHaftasonu 2 gün 0 harcama planladım pazar günü yemek söylemezsem

zaman önemli bencede hiç bozmayın düzeninizi ankarada öyleydi bizim işyerine gitmek 1 saat gelmek 1 saat yol yoruyor insanı eve gelince bişey yapmak istemiyorsun burası yakın çok iyi oluyor bizim için

bizimkilerde yeni kamuflajları giymeye başladılar.Dar geldi bizimkide :)) biraz zayıfla diyorum hallederim diyor

bizimkilerde yeni kamuflajları giymeye başladılar.Dar geldi bizimkide :)) biraz zayıfla diyorum hallederim diyor
Bizimkine çuval gibi62 kg adam bende kilo al diyorum ama boy kısa kilo kötü duruyor kalsın 62Bende 55 olsam süper olacak.Öğlen 1 kurabiye 1 muz bir şekersiz Türk kahvesi içtim akşam yerim artık yemek.

Bizimkine çuval gibi62 kg adam bende kilo al diyorum ama boy kısa kilo kötü duruyor kalsın 62Bende 55 olsam süper olacak.Öğlen 1 kurabiye 1 muz bir şekersiz Türk kahvesi içtim akşam yerim artık yemek.
Benimki hem uzun hem iri ben yanında ufak kalıyorum o 184 ben 161 düşün :))

o kadar olursa çok kötü olur düğün borcu olan çok insan var Allah yardımcımız olsun
Boşa koysan dolmuyor doluya koysan almıyor hesabı işte.bence bukadar yükselirse herşey kat kat daha fazla pahalanacak.Zaten gıdaya deterjanla para yetmiyor daha lüksümüz de yok son 1 yıldır insanların geneli evde olduğu için.

Çok canım sıkılıyor nereye kadar gidecek bu kötü durumlar. Ne zaman rahata ereceğiz insan olarak

Yazayım gelmişken :)
Bugün 50 tl harcadım, çocuğa dondurulmuş simit, Nutella, 10’lu nescafe, starbucks toz kahve çıkarmış onu aldım.

Dünden yemeğim vardı patlıcan ve bulgur yapmıştım ona devam ettik yarım kilodan yapıyorum sebzeyi ama kalıyor yine de :)

Migros’ta çok indirim var kızlar. Et indirimli, bakliyat, çocuk bezi, saç boyaları epey indirimli 1 şubata kadar

Günaydın hanımlar , umarim iyisinizdir..

zerya271210 cok gecmis olsun,

yeni yasin kutlu olsun..

Kmsl Hnd gule gule oynasin kuzucuk ,o yaslarda bizimki de niloya ve tosbigini yanindan ayirmazdi :>

okyonus kirtasiye urunlerini gule gule kullanin. Benim de en sevdigim aktivite, kirtasiye ve kitapci gezmektir ..

Cankusunannesi kv cok gecmis olsun , kolayliklar dilerim..

Hepimize guzel bir hafta sonu olsun..

Son düzenleme:
subat ayindan ayirdigim butceyle ezme bileklik aldim , 14 ayar , pek birikimlik olmasa da gunluk takmak icin iyi oldu, istiyordum ne zamandir..

yemek menumuz, yogurtlu makarna ile yesil mercimek yemegi olacak..kahvaltiya da kucuk pastane sandviclerinden mayaladim ..

salonda esyalarin yerlerini degistirecegim ve salon camini silerim... isler bitmiyor evlerde..

herkese mutlu , bol bereketli gunler.

Güle güle kullan cnm
Herkese selamlar canlı ders veriyorum bir hafta tatilden sonra çok zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…