🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Çok şükür tahlilleri temiz çıktı canm
Diş cikariyormus ondan dolayi olmuş ishali dün akşam kesildi neyseki.
Gözünüz aydın çok sevindim tekrar katı diyet demesinde diğerleri hallediliyor bir şekilde diyet çok zorlamıştı ekmek reçel çay benim menümdü 2 ay sadece onları yemiştim

Aynen öyle 10 ay diyet yaptık biz hem ben süt ürünü tüketemedim emzirdiğim için hemde kızım ek gıdaya geçince veremedim

Doktorumuz dün diyorki aman yarabbim bu ne böyle yumuşacık ayıcık Bombo gibi olmuş aynı bu gece seni alsam yumuş yumuş yatsam sana sarilipta diye çok sevdi bidaha böyle giydirme bana getirirken yatırıp her yerini yemek istiyorum mincirmak istiyorum dedi

Eklentiler

• IMG_20201229_211354.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 80
Aynen ayıcık bombo olmuş

Cok geçmiş olsun canım
Öp o yumurcagi yumus yumus

Aynen öyle 10 ay diyet yaptık biz hem ben süt ürünü tüketemedim emzirdiğim için hemde kızım ek gıdaya geçince veremedim
Bende 7 ay kendim diyet yaptım 1 aydır sadece yoğurt peynir ve kefir serbest oda ölçülü tuketebiliyorum.bebise daha hiç birini vermedim ne zaman baslicaz onuda bilmiyorum.neyseki kilo alımı, boyu ve gelişimi iyi gidiyor dedi onun için çok kafama takmamaya çalışıyorum yoğurt falan veremiyorum diye.

Maşallah çok tatlı olmuş kuzum doktorun dediği kadar var bombo olmuş tam ısırmalık

Canım vki çok iyi kilon çok değil vermen zor olur zaten bundan sonra korusan bile yeter
Vermek için çok kasmıyorum zaten canım ağır diyet yapmıyorum şuan

Ama 62’yi görmek istiyorum yaza kadar yavaş yavaş vermeye çalışcam

1 yıldır emek veriyorum olmuşken tam istediğim kilo olsun istiyorum :)

Maşallah sana minik kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…