• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Çok şükür tahlilleri temiz çıktı canm 🙏
Diş cikariyormus ondan dolayi olmuş ishali dün akşam kesildi neyseki.
Gözünüz aydın çok sevindim tekrar katı diyet demesinde diğerleri hallediliyor bir şekilde diyet çok zorlamıştı ekmek reçel çay benim menümdü 2 ay sadece onları yemiştim

Evet canm bende ondan korktum zaten hazırda laktoz alerjimiz var bir yenisi daha eklenecek diye korktum 🥺zaten doktorda dedi işin çok zor besleme acisindan kahvaltin kısıtlı çorbaların kısıtlı ara öğünun kısıtlı sürekli ince elemen lazım seni bu durum yoruyordur dedi.
Aynen öyle 10 ay diyet yaptık biz hem ben süt ürünü tüketemedim emzirdiğim için hemde kızım ek gıdaya geçince veremedim

Doktorumuz dün diyorki aman yarabbim bu ne böyle yumuşacık ayıcık Bombo gibi olmuş aynı bu gece seni alsam yumuş yumuş yatsam sana sarilipta diye çok sevdi bidaha böyle giydirme bana getirirken yatırıp her yerini yemek istiyorum mincirmak istiyorum dedi 😄

Eklentiler

• IMG_20201229_211354.jpg
    IMG_20201229_211354.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 80
Doktorumuz dün diyorki aman yarabbim bu ne böyle yumuşacık ayıcık Bombo gibi olmuş aynı bu gece seni alsam yumuş yumuş yatsam sana sarilipta diye çok sevdi bidaha böyle giydirme bana getirirken yatırıp her yerini yemek istiyorum mincirmak istiyorum dedi 😄
Aynen ayıcık bombo olmuş 😍😍😍😍

Herkese iyi akşamlar 2 gün sonra nihayet gelebildim 🤗Bebis oğlum çok fenaydi 2 gündür hastaneye git gel sürekli alt üst değiş derken kendim çıktım aradan inanılmaz derecede yorgunum ve uykusuzum🥺Hala daha huzursuz huysuz gerçi neyseki tahlilleri temiz çıktı çok şükür 🙏üstten dış cikaricakmis ondan dolayı ishali ve ağlaması huzursuzluğu varmış.ust dişler çok zorlarmis doktorumuz tasvip etmesemde jel yaziyorum iltahap olabilir ve çok zorda kalırsanız 1-2 kez kullanırsınız dedi.harcamalarda fena tabi 😖
90 TL muayene ücreti
119 TL tahlil ücreti verdik(Oyak indirimimiz var yoksa 248 TL )
30 TL eczane
80 TL market
50 TL tatlı
Yarın tekrar kuruyemiş ve büyük oğluma biraz aburcubur alacağız yılbaşı diye müsade ediyoruz her yıl normalde çok tuketmiyor zaten musadede etmiyoruz.Babasi yarın migrosa getireceğim seni diye söz verdi.kisacasi harcamlar bitmiyordu😳
Cok geçmiş olsun canım 🙏
Öp o yumurcagi yumus yumus 🌸🌸

Aynen öyle 10 ay diyet yaptık biz hem ben süt ürünü tüketemedim emzirdiğim için hemde kızım ek gıdaya geçince veremedim
Bende 7 ay kendim diyet yaptım 1 aydır sadece yoğurt peynir ve kefir serbest oda ölçülü tuketebiliyorum.bebise daha hiç birini vermedim ne zaman baslicaz onuda bilmiyorum.neyseki kilo alımı, boyu ve gelişimi iyi gidiyor dedi onun için çok kafama takmamaya çalışıyorum yoğurt falan veremiyorum diye.

Maşallah çok tatlı olmuş kuzum doktorun dediği kadar var bombo olmuş tam ısırmalık

Canım vki çok iyi kilon çok değil vermen zor olur zaten bundan sonra korusan bile yeter
Vermek için çok kasmıyorum zaten canım ağır diyet yapmıyorum şuan

Ama 62’yi görmek istiyorum yaza kadar yavaş yavaş vermeye çalışcam

1 yıldır emek veriyorum olmuşken tam istediğim kilo olsun istiyorum :)

Maşallah sana minik kuş 😍😍😍

Back