• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Çok şükür negatif çıkmış sen nasılsın yogun mu hastane
Ben yorgunum bedenen yorgunum o ayrı geçer ama gönlüm daha çok yoruluyor 😔
Dün biraz yoğun gibiydi giriş katta bizim doktorumuz bebeği doktor çağırana kadar sokmadik hastane içine bugunde özellikle 16.30 da gittik hiç kimse yoktu ☺️

15 tatilde kv gidiyoruz 😍😍😍
Miniğin kontrolü var tatile randevu alacağız gitmişken bir aksilik olmazsa 2 hafta kalırız cocuklar çok sevindiler bu habere kv de de inşallah bi aksilik olmaz da gideriz
Sevindim canm havaniz değişir bizde gecen hafta gittik geldik iyi oldu hiç bir yere çıkmasak bile yolculuk yaparken etrafı seyretmek farklı evde olmak (annemin evi) annemin masasına oturmak koltuklarına oturmak bile çok iyi geldi.Sen zaten kv seviyorsun sizede iyi gelir ❤️

Sevindim canm havaniz değişir bizde gecen hafta gittik geldik iyi oldu hiç bir yere çıkmasak bile yolculuk yaparken etrafı seyretmek farklı evde olmak (annemin evi) annemin masasına oturmak koltuklarına oturmak bile çok iyi geldi.Sen zaten kv seviyorsun sizede iyi gelir ❤️
Kesinlikle iyi gelecek eşim biraz tedirgin annesi için gitmeden bir hafta önce hiç evden cıkmayalım diyor 😕😕tedbir amaçlı

Kesinlikle iyi gelecek eşim biraz tedirgin annesi için gitmeden bir hafta önce hiç evden cıkmayalım diyor 😕😕tedbir amaçlı
Çok doğru bizde öyle yaptık hem kendimiz çıkmadık hemde annemi tembihledik bir yere falan gitme gelecegimizi de kimseye söyleme diye.teyzelerim dayilarim halam falan bebeği daha görmediler olur ya kapıdan falan uğramak isterler duyarlarsa diye korktuk.annemde market dışında bir yere gitmiyor.

Back