Gülben tv alıyorTV de safiye
Telefonda masterchef
Berekteli olsun oğluşun altınıGiyim yardımı yatmış birazda ben ekledim oğlana gram altın aldım.Yalnız kulp yapmışlar ambalaj içerisinde değil kandırılmadım inş
Siz Safiye diye diye bende 3 haftadır safiye ye bakıyorumTV de safiye
Telefonda masterchef
Ben yorgunum bedenen yorgunum o ayrı geçer ama gönlüm daha çok yoruluyorÇok şükür negatif çıkmış sen nasılsın yogun mu hastane
Sevindim canm havaniz değişir bizde gecen hafta gittik geldik iyi oldu hiç bir yere çıkmasak bile yolculuk yaparken etrafı seyretmek farklı evde olmak (annemin evi) annemin masasına oturmak koltuklarına oturmak bile çok iyi geldi.Sen zaten kv seviyorsun sizede iyi gelir15 tatilde kv gidiyoruz
Miniğin kontrolü var tatile randevu alacağız gitmişken bir aksilik olmazsa 2 hafta kalırız cocuklar çok sevindiler bu habere kv de de inşallah bi aksilik olmaz da gideriz
Sağolasın canm inşallahŞükürsevindim canım bir an önce toparlar inşallah minik
Teşekkür ederiz teyzesi bizde öpüyoruzCok geçmiş olsun canım
Öp o yumurcagi yumus yumus
Evet apartmanda buluştularSafiye apartmanda mi buluşmuş
Ben yeni uyandım masterchafe bakıyorum favorim emir ✌TV de safiye
Telefonda masterchef
Kesinlikle iyi gelecek eşim biraz tedirgin annesi için gitmeden bir hafta önce hiç evden cıkmayalım diyorSevindim canm havaniz değişir bizde gecen hafta gittik geldik iyi oldu hiç bir yere çıkmasak bile yolculuk yaparken etrafı seyretmek farklı evde olmak (annemin evi) annemin masasına oturmak koltuklarına oturmak bile çok iyi geldi.Sen zaten kv seviyorsun sizede iyi gelir
Çok güzel ama yaSiz Safiye diye diye bende 3 haftadır safiye ye bakıyorum
Ama çok güzel yaaaSiz Safiye diye diye bende 3 haftadır safiye ye bakıyorum
Benim favorim BarbarosssBen yeni uyandım masterchafe bakıyorum favorim emir ✌
Birinden biri sıcak ve soğuk olacak diyor
Evet ikimiz randevu aldık beraber gidecek çok kilo aldı
Şimdi de helva kavuruyor
Bende çok sevindim inşallah bi aksilik olmazda gideriz sağol canımAma çok güzel yaaa
Benim favorim Barbarosss
Zeynom çok sevindim tatilde gidiyor olmanıza
İzle mezmiyiz.pür dikkatSafiyeyi izliyor musunuz kızlarrr
e baklava nin üzerine iyi gider helva
Canım çünkü yedikçe mutlu oluyorsun ama kilo aldıkça üzülüyorsundur sen cumaya tam gaz başlamış olursun eminim ✌Offf şu diyet işini çok kafama takıyorum yaaaa
Çok doğru bizde öyle yaptık hem kendimiz çıkmadık hemde annemi tembihledik bir yere falan gitme gelecegimizi de kimseye söyleme diye.teyzelerim dayilarim halam falan bebeği daha görmediler olur ya kapıdan falan uğramak isterler duyarlarsa diye korktuk.annemde market dışında bir yere gitmiyor.Kesinlikle iyi gelecek eşim biraz tedirgin annesi için gitmeden bir hafta önce hiç evden cıkmayalım diyortedbir amaçlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?