- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Evet çok haklısın yaaaa dur demem lazım inşallahhh
Canım çünkü yedikçe mutlu oluyorsun ama kilo aldıkça üzülüyorsundur sen cumaya tam gaz başlamış olursun eminim ✌
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok haklısın yaaaa dur demem lazım inşallahhh
Canım çünkü yedikçe mutlu oluyorsun ama kilo aldıkça üzülüyorsundur sen cumaya tam gaz başlamış olursun eminim ✌
Canım olayı kafanda büyüttükçe stres yapıyorsun hiç gerek yokOfff şu diyet işini çok kafama takıyorum yaaaa
İyi geceler herkeseİyi geceler
Bizim geldigimizi duyanlar kv gelmezler eşimden cekinirler :)))cok dikkatli bu konudaÇok doğru bizde öyle yaptık hem kendimiz çıkmadık hemde annemi tembihledik bir yere falan gitme gelecegimizi de kimseye söyleme diye.teyzelerim dayilarim halam falan bebeği daha görmediler olur ya kapıdan falan uğramak isterler duyarlarsa diye korktuk.annemde market dışında bir yere gitmiyor.
Hadi yaSerbetli tatlilari cok sevmiyoruz biz gerisi hepsi bebeklerimiz
Korktuğum başıma geldiCanım olayı kafanda büyüttükçe stres yapıyorsun hiç gerek yok
Amaç hem kilo vermek hem sağlıklı beslenmek böyle düşün
Baya almışsın kiloAyyyy kızlar atın beni buradan kilom 75
Canım hiç üzülme zaten diyetisyene gitmeyecek miydinKorktuğum başıma geldi
Evet canım yaaaaaa. İnşallahCanım hiç üzülme zaten diyetisyene gitmeyecek miydin
Diyetisyenle herşey daha düzenli olur
Yüksek bir kilo değil verirsin birkaç ayda
Ay bosver iyikide sevmiyoruz sevdklerimiz yetiyorda artiyorHadi ya
İnşallah canım yaaaaaaaKızlar tartıldım bende 70 kiloyum 3 kilo almışım .
Bekliyordum ama kıyafetlerden anlaşılıyor. Bugünden başladım diyete yeni yıla nasıl girersem öyle devam eder.
ilk hedefim 15 Şubat okul açılana kadar 4 kilo vermek
Kmsl Hnd boy farkındayla sen kapatırsın açığı sana güvenimiz tam .