Ha ha benimki çiğ köfte aldı bile bugün cips kola hazır3gün 4 gece evdeyiz diyor adam ne yese diye düşünüyorBisküvi pastası bari bende yerim diğeri kremalı oluyor bakalım ses çıkarmadı düşünüyor Çiğ köfte alacakmış durdukça sayıyor
Tamam canım bizde de hizmetli ve şoför kadrosundakilere yatıyordu teknik hizmetlerdekilere yatıyor mu bilmiyorum göreve giden yoktu ankaradayken burda çoğu işçi memur çok azTeknik hizmet sınıfıyım ben bize arazi olduğu için her yıl değişik oranda yatıyor.Bot yağmurluk falan filan.Yağmurluk çizme ücreti mesela 2 yılda bir veriyorlar gibi gibi
Gerçeklerle yüzleşme zamanı kara perşembeBen hiç hazır değilim çok fena durumdayım hamile gibi oldu göbek popo kocaman
Süper bir haber15 tatilde kv gidiyoruz
Miniğin kontrolü var tatile randevu alacağız gitmişken bir aksilik olmazsa 2 hafta kalırız cocuklar çok sevindiler bu habere kv de de inşallah bi aksilik olmaz da gideriz
İnşallah canım ya marttan beri hiç bir yere gitmedikSüper bir haberİnş sorunsuz gider gelirsiniz canım
Çok şükür tahlilleri temiz çıktı canmGüel sonuçlar gelsin senin yediklerine değildir inşallah
Umarım güzel geçer zeyno15 tatilde kv gidiyoruz
Miniğin kontrolü var tatile randevu alacağız gitmişken bir aksilik olmazsa 2 hafta kalırız cocuklar çok sevindiler bu habere kv de de inşallah bi aksilik olmaz da gideriz
ŞükürÇok şükür tahlilleri temiz çıktı canm
Diş cikariyormus ondan dolayi olmuş ishali dün akşam kesildi neyseki.
Çok şükürÇok şükür tahlilleri temiz çıktı canm
İnşallah canım kv bahçeli evine götürüyordu eşim köpekte var orda çok seviyorlar özlediler bir değişiklik olurUmarım güzel geçer zeyno
Gözün aydın canım mukuslu kaka diyince bir korktum kızımın öyleydi alerji çıkmıştıÇok şükür tahlilleri temiz çıktı canm
Serbetli tatlilari cok sevmiyoruz biz gerisi hepsi bebeklerimizBenimki irmik tatlısı delisi ya her gün yapsam yer.
Aksi gibi oğlan da ben de sevmiyorum
Bı de ıslak kekdelisi
Çok iyi olmuş çocuklara özellikle bahçeye çıkarlar özgürce oynarlar belki kar yağar daha eğlenceli geçer15 tatilde kv gidiyoruz
Canım vki çok iyi kilon çok değil vermen zor olur zaten bundan sonra korusan bile yeterYarın ben de tartılacağım kilo verdiğimi düşünmüyorum sabit kalmışımdır yine
Evet canm bende ondan korktum zaten hazırda laktoz alerjimiz var bir yenisi daha eklenecek diye korktumGözün aydın canım mukuslu kaka diyince bir korktum kızımın öyleydi alerji çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?