• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kayınvaliden e sorarmisın tatlın in serbeti mi sıcak mı olacak yoksa hamurumu. Daha önce çok güzel yapıyordum ama unutmuşum son yaptığım hamur olmuştu.
Evi süpürüp sildim
2 makina çamaşır serdim
Wc ve banyo temizledim
Bul.mak doldurup çalıştırdım
Arka balkonu yîkadım
Kek ve çorba yaptım. Birazdan nohut kavuracam.
Kayınvaliden çok kilo almış ya gözlerime inanamadım. Oda diyete başlasın bari senle😊
Birinden biri sıcak ve soğuk olacak diyor👏👏

Evet ikimiz randevu aldık beraber gidecek çok kilo aldı🥴🥴

Şimdi de helva kavuruyor 🙄🙄🙄

Selam herkese . Umarım herkes iyidir . Öncelikle benim kızın testi negatif çıktı . Gerçi çoktan iyilesmişti test geldiğinde 🙈. Bende bu aralar çok yoğun çalışıyorum , gece gündüz kavramı iyice karıştı 🥴. Yeni yılda hersey daha farklı olur diye umut ediyoruz 🥰
Çok şükür negatif çıkmış sen nasılsın yogun mu hastane

yemek yedik eşim çamaşır serip makineyi boşalttı. Bende bulaşıkları yerleştirip çocukları yıkacağım . Yıl bası tatili gelsin üç gün dinlenmek istiyorum . Yarı yıl tatiline de az kaldı
Eşimde liste yapıyor 3 gün evde ne yese diye😂Pasta alalım diyor cips kola çerez 🙃Bisküvi pastası yapayım dedim ses çıkarmadı 😂

Gene sisim sisim sisicez 3 gunde 🤣
Bende esime dedm sen soyle o 3 gunluk menuyu diye gecen aksam
3gün 4 gece evdeyiz diyor adam ne yese diye düşünüyor😀Bisküvi pastası bari bende yerim diğeri kremalı oluyor bakalım ses çıkarmadı düşünüyor 😂Çiğ köfte alacakmış durdukça sayıyor😀

3gün 4 gece evdeyiz diyor adam ne yese diye düşünüyor😀Bisküvi pastası bari bende yerim diğeri kremalı oluyor bakalım ses çıkarmadı düşünüyor 😂Çiğ köfte alacakmış durdukça sayıyor😀
Ay cok guldum yaa
Benimkide neler isteyecek bakalim hayallerdeler smdiden dimi
Biskuvi pastasi benmki cok seviyor da yenu bitti o trilece filan isteyebilir diye dusunuyorum bakalm ses etmeden beklemedeyim

Selam kızlar 💕
Geçmiş birikmiş okuyamadım.
Üç gündür adım atmaktan fırsat bulup gelemedim.
Şimdi yemek bulaşık fasli bitti .
Çay keyfi yapıyorum.

Hava güzeldi bugün öğleden sonra yürüyüşe çıktım akşam di geldiğimde.

Dünde sabah uyanır uyanmaz çıkmıştım.

Sokakta yürümeyi özlemişim.

Yemekte patlıcan 🍆 vardı pilav salata ayran.

Siz de ne var ne yok?

4 gün tatile de az kaldı yarın son gün .

Son düzenleme:
Ay cok guldum yaa
Benimkide neler isteyecek bakalim hayallerdeler smdiden dimi
Biskuvi pastasi benmki cok seviyor da yenu bitti o trilece filan isteyebilir diye dusunuyorum bakalm ses etmeden beklemedeyim
Benimki irmik tatlısı delisi ya her gün yapsam yer.
Aksi gibi oğlan da ben de sevmiyorum 🤪🤪
Bı de ıslak kek 🍰 delisi

Back