• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

3gün 4 gece evdeyiz diyor adam ne yese diye düşünüyor😀Bisküvi pastası bari bende yerim diğeri kremalı oluyor bakalım ses çıkarmadı düşünüyor 😂Çiğ köfte alacakmış durdukça sayıyor😀
Ha ha benimki çiğ köfte aldı bile bugün cips kola hazır 🤭
Bizde ne yemesek diye mi düşünecez🤪🤪

Teknik hizmet sınıfıyım ben bize arazi olduğu için her yıl değişik oranda yatıyor.Bot yağmurluk falan filan.Yağmurluk çizme ücreti mesela 2 yılda bir veriyorlar gibi gibi
Tamam canım bizde de hizmetli ve şoför kadrosundakilere yatıyordu teknik hizmetlerdekilere yatıyor mu bilmiyorum göreve giden yoktu ankaradayken burda çoğu işçi memur çok az

İyi akşamlar kızlar

Eşim berbere gidip geldi ne kadar verdi bilmiyorum dönüşte markete uğramış çocuğa bez ve birşeyler almış 60 tl

Yarın pazara ve markete gideceğim ben de 100 tl üzeri harcarım

Sonra 4-5 gün harcama olmaz inşallah yasakta 😅

Herkese iyi akşamlar 2 gün sonra nihayet gelebildim 🤗Bebis oğlum çok fenaydi 2 gündür hastaneye git gel sürekli alt üst değiş derken kendim çıktım aradan inanılmaz derecede yorgunum ve uykusuzum🥺Hala daha huzursuz huysuz gerçi neyseki tahlilleri temiz çıktı çok şükür 🙏üstten dış cikaricakmis ondan dolayı ishali ve ağlaması huzursuzluğu varmış.ust dişler çok zorlarmis doktorumuz tasvip etmesemde jel yaziyorum iltahap olabilir ve çok zorda kalırsanız 1-2 kez kullanırsınız dedi.harcamalarda fena tabi 😖
90 TL muayene ücreti
119 TL tahlil ücreti verdik(Oyak indirimimiz var yoksa 248 TL )
30 TL eczane
80 TL market
50 TL tatlı
Yarın tekrar kuruyemiş ve büyük oğluma biraz aburcubur alacağız yılbaşı diye müsade ediyoruz her yıl normalde çok tuketmiyor zaten musadede etmiyoruz.Babasi yarın migrosa getireceğim seni diye söz verdi.kisacasi harcamlar bitmiyordu😳

15 tatilde kv gidiyoruz 😍😍😍
Miniğin kontrolü var tatile randevu alacağız gitmişken bir aksilik olmazsa 2 hafta kalırız cocuklar çok sevindiler bu habere kv de de inşallah bi aksilik olmaz da gideriz
Çok iyi olmuş çocuklara özellikle bahçeye çıkarlar özgürce oynarlar belki kar yağar daha eğlenceli geçer

Gözün aydın canım mukuslu kaka diyince bir korktum kızımın öyleydi alerji çıkmıştı
Evet canm bende ondan korktum zaten hazırda laktoz alerjimiz var bir yenisi daha eklenecek diye korktum 🥺zaten doktorda dedi işin çok zor besleme acisindan kahvaltin kısıtlı çorbaların kısıtlı ara öğünun kısıtlı sürekli ince elemen lazım seni bu durum yoruyordur dedi.

Back