- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazilli de misin oranın pideleri pek meşhur ve guzel afiyet olsun canımAh benim diyet gitti.Az önce 1 kıymalı pide yedim bide çok övdüler tahinli pide meşhurmuş ondan yedim.Tahin üzeri Antep fıstığı kaplı en üstünde ceviz var ama övdükleri kadar varmış şeker komasına girdim arabada arkada kusacagım
Sağol canımÇok güzel beğendim ben ilk kez yedim artık tatile giderken yol üzerinde yerimNazilli de misin oranın pideleri pek meşhur ve guzel afiyet olsun canım
Hayırlı oksun canım .Giyim yardımı yatmış birazda ben ekledim oğlana gram altın aldım.Yalnız kulp yapmışlar ambalaj içerisinde değil kandırılmadım inş
Büyük bir kuyumcudan aldım bir ara gösteririm olmazsa.Sende böyle aldın demek ben ilk defa görünce kandırıldım sandımHayırlı oksun canım .
martım dugublerde gram takildigi icin böyle yapıyorlar . Yine göster istersen başka kuyumcuya . Bende böyle almıştım arkadasimin bebeğine
Bereketli olsun canım kaçtan aldınGiyim yardımı yatmış birazda ben ekledim oğlana gram altın aldım.Yalnız kulp yapmışlar ambalaj içerisinde değil kandırılmadım inş
İyi canım sende dikkatli ol vitamini filan aksatma kolay gelsinSelam herkese . Umarım herkes iyidir . Öncelikle benim kızın testi negatif çıktı . Gerçi çoktan iyilesmişti test geldiğinde . Bende bu aralar çok yoğun çalışıyorum , gece gündüz kavramı iyice karıştı . Yeni yılda hersey daha farklı olur diye umut ediyoruz
Sağol canım 415tlBereketli olsun canım kaçtan aldın
Ooooo ne kadar düşmüş öyleSağol canım 415tl
22 ayar bu şekerim.Ooooo ne kadar düşmüş öyle
Ama nette 448 görünüyor
Aaahahahha kız gözlerim yerinden çıkacaktı zarar ettim diye22 ayar bu şekerim.
Kayınvaliden e sorarmisın tatlın in serbeti mi sıcak mı olacak yoksa hamurumu. Daha önce çok güzel yapıyordum ama unutmuşum son yaptığım hamur olmuştu.Kız çok ağladı onu uyuttum yaptım bi kahve yine
Elektrik 251 gelmiş
Akşama menüde
Fırında levrek
Çorba
Salata şalgam var
Kayınvalidem de hazır yufka dan baklava yapacak