Birinden biri sıcak ve soğuk olacak diyorKayınvaliden e sorarmisın tatlın in serbeti mi sıcak mı olacak yoksa hamurumu. Daha önce çok güzel yapıyordum ama unutmuşum son yaptığım hamur olmuştu.
Evi süpürüp sildim
2 makina çamaşır serdim
Wc ve banyo temizledim
Bul.mak doldurup çalıştırdım
Arka balkonu yîkadım
Kek ve çorba yaptım. Birazdan nohut kavuracam.
Kayınvaliden çok kilo almış ya gözlerime inanamadım. Oda diyete başlasın bari senle
Çok şükür negatif çıkmış sen nasılsın yogun mu hastaneSelam herkese . Umarım herkes iyidir . Öncelikle benim kızın testi negatif çıktı . Gerçi çoktan iyilesmişti test geldiğinde. Bende bu aralar çok yoğun çalışıyorum , gece gündüz kavramı iyice karıştı . Yeni yılda hersey daha farklı olur diye umut ediyoruz
Evet çok şükür . İyiyim bende , hastanede yoğun tüm çalışanlarda . Biliyorsun virüs oranı tavan yaptı son zamanlarda. Allah korusun tüm sevdiklerimiziÇok şükür negatif çıkmış sen nasılsın yogun mu hastane
Oh oh afiyet olsunKız aklıma kuru dolmayı soktun şimdi lahmacun diyince dün kıyma almıştım daha buzluya atmadım lahmacun yaptiracamcok menu çalıyorum senden canım zeynom
Eşimde liste yapıyor 3 gün evde ne yese diyeyemek yedik eşim çamaşır serip makineyi boşalttı. Bende bulaşıkları yerleştirip çocukları yıkacağım . Yıl bası tatili gelsin üç gün dinlenmek istiyorum . Yarı yıl tatiline de az kaldı
Kız tartı yarın değil yarın carsamba korkutmasanaPerşembe tartıya hazır mıyız babyler
Ben 2 lahmacun gömdüm
Bende günleri şaştımKız tartı yarın değil yarın carsamba korkutmasana
Allah yardımcınız olsun inşallah tez vakitte kurtuluruz şu pis hastalıktanEvet çok şükür . İyiyim bende , hastanede yoğun tüm çalışanlarda . Biliyorsun virüs oranı tavan yaptı son zamanlarda. Allah korusun tüm sevdiklerimizi
Gene sisim sisim sisicez 3 gundeEşimde liste yapıyor 3 gün evde ne yese diyePasta alalım diyor cips kola çerez Bisküvi pastası yapayım dedim ses çıkarmadı
Ben hiç hazır değilim çok fena durumdayım hamile gibi oldu göbek popo kocamanPerşembe tartıya hazır mıyız babyler
Ben 2 lahmacun gömdüm
Perşembe canım giyim parası herkese mi yatıyor ben vhki ksdrosundayımPenguen iş bası nezaman yapıyorsun?
3gün 4 gece evdeyiz diyor adam ne yese diye düşünüyorGene sisim sisim sisicez 3 gunde
Bende esime dedm sen soyle o 3 gunluk menuyu diye gecen aksam
Teknik hizmet sınıfıyım ben bize arazi olduğu için her yıl değişik oranda yatıyor.Bot yağmurluk falan filan.Yağmurluk çizme ücreti mesela 2 yılda bir veriyorlar gibi gibiPerşembe canım giyim parası herkese mi yatıyor ben vhki ksdrosundayım
Ay cok guldum yaa3gün 4 gece evdeyiz diyor adam ne yese diye düşünüyorBisküvi pastası bari bende yerim diğeri kremalı oluyor bakalım ses çıkarmadı düşünüyor Çiğ köfte alacakmış durdukça sayıyor
Benimki irmik tatlısı delisi ya her gün yapsam yer.Ay cok guldum yaa
Benimkide neler isteyecek bakalim hayallerdeler smdiden dimi
Biskuvi pastasi benmki cok seviyor da yenu bitti o trilece filan isteyebilir diye dusunuyorum bakalm ses etmeden beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?