🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar

Kahvaltı yaptık mutfağı topladım dün süt almıştım ocağa koydum kaynıyor yoğurt yapacağım

Banyoyu temizledim , yatakları topladım

Nar ayıkladım yarım saat

Akşama yemeğim var iki gün önce taze fasulye pilav yapmıştım dün araya pizza girdi bugün tekrar fasulye pilav yeriz bitiririz onları

Günü harcamasız geçirmeyi umuyorum bakalım

Nazilli de misin oranın pideleri pek meşhur ve guzel afiyet olsun canım

Giyim yardımı yatmış birazda ben ekledim oğlana gram altın aldım.Yalnız kulp yapmışlar ambalaj içerisinde değil kandırılmadım inş
Hayırlı oksun canım .
martım dugublerde gram takildigi icin böyle yapıyorlar . Yine göster istersen başka kuyumcuya . Bende böyle almıştım arkadasimin bebeğine

Hayırlı oksun canım .
martım dugublerde gram takildigi icin böyle yapıyorlar . Yine göster istersen başka kuyumcuya . Bende böyle almıştım arkadasimin bebeğine
Büyük bir kuyumcudan aldım bir ara gösteririm olmazsa.Sende böyle aldın demek ben ilk defa görünce kandırıldım sandım

İyi canım sende dikkatli ol vitamini filan aksatma kolay gelsin

Kız çok ağladı onu uyuttum yaptım bi kahve yine

Elektrik 251 gelmiş

Akşama menüde

Fırında levrek
Çorba
Salata şalgam var

Kayınvalidem de hazır yufka dan baklava yapacak
Kayınvaliden e sorarmisın tatlın in serbeti mi sıcak mı olacak yoksa hamurumu. Daha önce çok güzel yapıyordum ama unutmuşum son yaptığım hamur olmuştu.
Evi süpürüp sildim
2 makina çamaşır serdim
Wc ve banyo temizledim
Bul.mak doldurup çalıştırdım
Arka balkonu yîkadım
Kek ve çorba yaptım. Birazdan nohut kavuracam.
Kayınvaliden çok kilo almış ya gözlerime inanamadım. Oda diyete başlasın bari senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…