- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Iyiyiz canim piremseslerim cok iyi cok sukurİyiyiz canım sağol. Küçük cadıyı yeni uyuttum. Gündüz uykularimiz 2 saatten fazla oluyor. bu saatte ancak uyuyor.
Siz nasılsınız prenseslerinle
Bulantilarrin basladi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz canim piremseslerim cok iyi cok sukurİyiyiz canım sağol. Küçük cadıyı yeni uyuttum. Gündüz uykularimiz 2 saatten fazla oluyor. bu saatte ancak uyuyor.
Siz nasılsınız prenseslerinle
Mukuslu canm.Bugun doktora getirdik kaka tahlili verdik yarın belli olacak.Doktor hem alerjiye hemde mikroba falan bakicak.6 farklı şeye bakılacak.Dis isahalide olabilir alerjide olabilir,mikrobik de olabilir dedi.Gida ile ilgili olduğunu düşünmüyorum dedi.Farkli bir yiyecek vermedim hurmayida 2 aydır veriyorum neredeyse.Bana diyet aç demisti geçen ay 1 aydır ufaktan diyet açmaya baslamistim onlada alakalı olabilir dediinşallah önemli bişey olmasında.Ustlerden diş geliyor dedi.Daha bu saat oldu uyuyamadık çığlık atiyor.Cennet hurması ishal yapar normalde ama süt alerjiside olunca bilemedim mukusluysa ishali senin yediklerindendir normal ishale hurmadandır diye düşünüyorum
İyiyim sen nasılsın
Güel sonuçlar gelsin senin yediklerine değildir inşallahMukuslu canm.Bugun doktora getirdik kaka tahlili verdik yarın belli olacak.Doktor hem alerjiye hemde mikroba falan bakicak.6 farklı şeye bakılacak.Dis isahalide olabilir alerjide olabilir,mikrobik de olabilir dedi.Gida ile ilgili olduğunu düşünmüyorum dedi.Farkli bir yiyecek vermedim hurmayida 2 aydır veriyorum neredeyse.Bana diyet aç demisti geçen ay 1 aydır ufaktan diyet açmaya baslamistim onlada alakalı olabilir dediinşallah önemli bişey olmasında.Ustlerden diş geliyor dedi.Daha bu saat oldu uyuyamadık çığlık atiyor.
Diyettesin sen ne lahmacunu çKuru dolmadan vazgectim bugun lahmacun domates çorbasi salata olacak menum
Lahmacun kaçamak değilmiş pizza daDiyettesin sen ne lahmacunu ç
Şaka bi yana
Afiyet olsun
Kız aklıma kuru dolmayı soktun şimdi lahmacun diyince dün kıyma almıştım daha buzluya atmadım lahmacun yaptiracam cok menu çalıyorum senden canım zeynomKuru dolmadan vazgectim bugun lahmacun domates çorbasi salata olacak menum
Kolay gelsin canımGünaydın kızlarBugün şehirdısı görevi var geç döneriz.Dünden yemeklerimi yaptım tavuksuyu çorba portakallı kereviz var.
Nerdeyse bitmek üzere benim hamilelikler çok zor geçmiyor canım şükür 3-4 hafta hafif bulantı oluyor birazda uyku sonra normal devam ediyor.Iyiyiz canim piremseslerim cok iyi cok sukur
Bulantilarrin basladi mi
ikinci kitap: Uzun hikaye, sağol canım..Tamam canım ekliyorum listeye
Kitabında altının da çok iyi canım hemen listeye ekliyorum
Şeker portakalı ve diğer kitabın adı neydi canım
bugün öğlen fena kaçamaklı menü ama sadece çorba içecegim önüme geçmeye çalışan biri var izin verir miyimLahmacun kaçamak değilmiş pizza da
Tabi az yemek şartı ile 2 tane yerim
İyiyim sen nasılsın
Bende iyiyim cqnim cok sukur ohhhhh minimalizm cok iyi ferah ferahSelamlar
Haftasonu eşyaları azalttım baya baya bi azalttım
Bi kaç tane kitaplar elledm
10 adet çanta elledim
Kullanmadığım varsa kapı dişina koydum atsın gitsin biriler kullansın
Bide eşim haftalık 100 lira veriyordu hani ben birazını kenara koyuyorum
Hiç para harcamadan eve gelirsem güzel para oluyo bunu eşime de hiç söylemem birkim yaptığımı
başka bişey alırım hep ne bilim
Eve harcıyorum
Dolap gelsin bi bakacağım hepsne
Kullanmadığım varsa çöp olsun
Yatak odası azalttım Bomboş hiç bişi yok oh ne güzel
Aklinda ne yemekler varsa ye simdidenKız aklıma kuru dolmayı soktun şimdi lahmacun diyince dün kıyma almıştım daha buzluya atmadım lahmacun yaptiracam cok menu çalıyorum senden canım zeynom
Cok iyi canim rqhqt geciriyorsan ❣❣Nerdeyse bitmek üzere benim hamilelikler çok zor geçmiyor canım şükür 3-4 hafta hafif bulantı oluyor birazda uyku sonra normal devam ediyor.
Selqm canin ekliyorum listeye❤❤ikinci kitap: Uzun hikaye, sağol canım..
selamlar , güzel günler hanımlar...
uzun zamandir miayi takip ediyordum baştan sona kadar.:)Bende iyiyim cqnim cok sukur ohhhhh minimalizm cok iyi ferah ferah
Aklinda ne yemekler varsa ye simdiden
Cok iyi canim rqhqt geciriyorsan ❣❣
Selqm canin ekliyorum listeye❤❤
Bende takip ediyorum mia yi gercekten etkili oluyoruzun zamandir miayi takip ediyordum baştan sona kadar.:)
ve mutfak dolaplari gardrobu yaptırmaya karar verdiğimden bu yana el attim.
kullanmadığım ne varsa attim.
eski havlulari mutfaga kullanacagim.
bi şekilde yol bulunur :)