Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de aynı sorun var yumurtalarım büyümüyor. Senin yine zorla da olsa 16 mm olması iyi. Benim ilaçla bile 12 13 mmde kalıyordu. Tüp bebeğe başlayınca iğnelerle anca 18leri gördüm.

Bende de aynı sorun var yumurtalarım büyümüyor. Senin yine zorla da olsa 16 mm olması iyi. Benim ilaçla bile 12 13 mmde kalıyordu. Tüp bebeğe başlayınca iğnelerle anca 18leri gördüm.
Bu ay sürekli iki günde bir hastanede geçti doktor sürekli takip için çağırıyor insan tabi bir umutla bekliyor büyümüştür diye ama yook, bakalım yarın ne diyecek 18e ulaştıysam çatlatma iğnesi verecek büyümediyse iptal.... Hayırlısı olsun diyelim yapacak birşey yok... Sadece insanın canını sıkan şey ilaca rağmen neden büyümüyor olması, herşey normal görününce bunun bi açıklaması olmadığını söyledi doktorum, sadece ilaca dirençli diyebilirim dedi...

Mrb hsg den sonra gebelik oldu mu

Merhabalar kızlar bugün hsg çektirdim..geçen ay famera ovitrille kullandım ama olmadı.. anestesiziz çektirdim tabi acı ağrı oldu ama benım ağrı eşiğim yuksekmiş sesim çıkmadı herkesin acı eşiğine gore değişebiliyor biraz kanamam da var ama bir sıkıntı çıkmadı doktor korun demedi aksine bu ay şansımız yuksek olur dedi bakalım neler olacak

Merhaba daha adet olmadım ama bugün çok kasık bel ağrım var iki damla kadar da kahverengi leke geldi gün içinde bekliyorum
Bende 5 ekimde hsg çektirdim sonucunda uterus sol tarafta milimetrik dolum defekti var yazıyordu yapışıklık mış galiba ama doktor sorun olmaz gebeliğe dedi hsg den sonra normal günümde adet oldum her zaman ki gibi ama bu ay adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu 6 gün var şimdi de adete idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı anlamadım hiçbir şey sizce ne olabilir

Ben regl oldum 3 gün önce benimde kahverengi akıntım vardı 2 gün sürdü sonra regl çevirdi doktorum normal olası dedi kahverengi lekelenme için her kahverengi olan lekelenme yerleşme kanaması olmuyor maalesef ama umarım sizin gebeliktendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…